The Exorcism Of Emily Rose (2005)

Reaction score
0
Το είδα τις προάλλες σε πρεμιέρα, πήγα με ελάχιστες προσδοκίες και έφυγα ικανοποιημένος. Η Laura Linney είναι έξοχη σε πρωταγωνιστικό ρόλο, επιτέλους μ΄ αυτή την ταινία προβάλλει θα γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Ταινίες της όπως στο¨"Στηρίξου πλάι μου" "Υ.Γ. σ΄αγαπώ" "Κίνσευ' δεν είχαν τέτοια τύχη. Η ταινία προσπαθεί να είναι και ταινία εξορκισμού και δικαστικό θρίλερ, ίσως κάπου πλατιάζει μέσα στις σκηνές των δικαστηρίων αλλά σαν θρίλερ είναι απόλυτα πετυχημένο, χωρίς πολλά 'ζουμιά'. Δε θέλω να χαλάσω την απόλαυσή σας, το μόνο που θα σας πω είναι ότι δεν είναι απλά ένας εξορκισμός που αποτυχαίνει, έχει και κάτι παραπάνω σημαντικό. Να το δείτε.

Reaction score
802
Ο εξορκισμός της Έμιλυ Ρόουζ

Tην ειδα και σε καλης ποιοτητας ''dvd''...
Πολυ καλη ταινια.Οντως διαφορετικη απο οτι περιμενει κανεις.

Reaction score
13

Μου ανοίξατε την όρεξη.....και επειδή το έχω και εγώ σε καλής ποιότητας "DVD" θα του ρίξω μια ματιά...!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Re: Ο εξορκισμός της Έμιλυ Ρόουζ

Τα καλα ποιότητας DVD έχουν υπότιτλους;
Αν ναι Γιαννάκη παιδί μου δεν ξέρεις οτι υπάρχουν και τηλέφωνα να ενημερώσεις κανένα φίλο;

Reaction score
6

Ναι είναι και μεταγλωττισμένα.
Μάλιστα την φωνη της Ροουζ την κάνει η Δήμητρα Παπαδόπουλου :wink:

VG

Reaction score
0

Το είδα πρόσφατα,αρκετα κακη ταινία.
Low budget, οποτε ο σκηνοθέτης βαραγε συνεχεια κατι πόρτες ή εβαζε την πρωταγωνίστρια να ουρλιάζει,εκει τελειωναν οι εμπνεύσεις του.

Εξαιρετικα κακός στον ρόλο του ιερωμένου ο τάδε, ο τύπος πρεπει να κανει τον clown σε ζωοπανήγυρη και οχι τον ηθοποιό.

Καλύτερο απο θρίλερ τύπου Scream 9 ή Freddy v Jason αλλά τίποτα παραπανω.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Ούτε εμένα μου άρεσε.. Αναγνωρίζω στο σεναριογράφο και το σκηνοθέτη κάποια καλή πρόθεση να ξεφύγει από τα εντελώς τετριμμένα, αλλά μέχρι εκεί.

Reaction score
0

Εμένα με χάλασε το τέλος, κατά τ' άλλα ότι πρέπει για να είσαι συνέχεια αγκαλίτσα με το έτερον ήμισυ...

Reaction score
3

Αρνητική κι από εμένα.Δεν κατάλαβα τον ντόρο που έχει γίνει γι' αυτή την ταινία....τεσπά.
Α!Την έχω δει εδώ και κανα μήνα,όχι από DVD,αλλά την έχω και σε DVD για να την δούνε κάτι ενδιαφερόμενοι στα σπίτια τους :p

Reaction score
0

Παιδια δεν ξερω τι σας χαλασε στην συγκεκριμενη ταινια αλλα εγω ομολογω πως ειχα καιρο να ευχαριστηθω ετσι ταινια!
Καταρχην το μετρο στα οπτκα εφε ηταν κατι πολυ θετικο για μενα. Αλλωστε ετσι αποκτησε και μια αληθοφανεια που σε εκανε να αναρωτηθεις για τον δαιμονισμο.
Αλλωστε καποιος μεγαλος κινηματογραφιστης ελεγε πως δεν υπαρχει τιποτα πιο τρομακτικο απο μια κλειστη πορτα! Μεσα σε αυτο το πνευμα κινηθηκε και η ταινια που αφηνε στο θεατη να βγαλει τις δικες του φοβιες στο προσκηνιο.
Το ολο κολπο με το δικαστηριο ηταν πολυ καλο ωστε να αποκτησει ενα αφηγηματικο χαρακτηρα η ταινια και να μην σε κραταει σε ενταση ολη την ωρα.
Η κοπελα ηταν φανταστικη. Στο προσωπο της σχηματιζοταν πολυ παραστατικα η συγχιση, ο τρομος και η ταλαιπωρια.
Απο μενα συστηνεται!!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis