The Falcon and the Winter Soldier (2021)


Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.346
Reaction score
74.447
 

Μηνύματα
366
Reaction score
1.416
Της σειράς το κάγκελο, έχει να γίνει το 21 στην πλατφόρμα της Disney+
 


Μηνύματα
2.377
Reaction score
3.578
Θα αρμέξουν και τις πρίζες...

Ας ελπίσουμε ένα μικρό ποσοστό να αξίζει, αν και δεν θα στοιχηματίζα σε αυτό.
 

Μηνύματα
387
Reaction score
131
Η σειρά ίσως ήταν η πρώτη μεγάλη πατάτα της Marvel. Από το Wandavision το περίμενα από το Falcon and the Winter Soldier το βρήκα.

Δεν ξέρω αυτός ο Anthony Mackie τι μέσον έχει ή τι του βρίσκουν αλλά ο άνθρωπος δεν κάνει για πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης η σειρά ήταν απλά βαρετή. Το σενάριο τίποτα το ιδιαίτερο, οι κακοί ούτε που τους θυμάσαι και πρέπει να ήταν οι πιο ανιαροί κακοί σε όλο το MCU και σόνι και καλά να μας δώσουν έναν μαύρο Captain America με έναν ηθοποιό που πολύ απλά δεν έχει το charisma για αυτόν τον ρόλο. Για falcon μια χαρά ήταν σε υποστηρικτικό ρόλο. Γιατί έπρεπε να τον κάνουν Captain America ακόμα δεν το έχω καταλάβει.

Δεν έχω πρόβλημα με έναν μαύρο Captain America, το τονίζω για να μην παρεξηγηθώ. Έχω πρόβλημα με τον συγκεκριμένο και σε κάποιες στιγμές φαινόταν ότι η σειρά προσπαθούσε πάρα πολύ να μας δικαιολογήσει αυτή την επιλογή. Τόσο πολύ που στο τέλος η σειρά αναλωνόταν σε αυτό και λιγότερο στο να μας προσφέρει μία σειρά γεμάτη δράση.

Η αλήθεια είναι ότι με το ζόρι την τελείωσα μόνο και μόνο για να δω αν γίνεται κάτι αξιόλογο στο τέλος. Ευτυχώς που ήταν μόνο 6 επεισόδια.
 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.326
Μηνύματα
2.858.625
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top