The Golden Compass XBOX360

Reaction score
0
Μόλις τελείωσα το καινούριο μου παιχνιδάκι (THE GOLDEN COMPASS) που μου έφερε φέτος ο Άγιος Βασίλης, 15 μέρες πρίν τις γιορτές :cool_4:, ήταν πολύ πολύ ωραίο, λίγο κοριτσίστικο βέβαια, αλλα αρκετά καλό κατα την γνώμη μου, βέβαια είμαι fun των adventure games να το τονίσω αυτό, και πάντα έψαχνα να βρω κατι σε αυτό το στυλ στις παιχνιδομηχανές που υπάρχουν εν αφθονία στο σπίτι μας:crazy_1: .

Το παιχνίδι είναι ευκολο, έχει ροή, δύσκολα κολλάς σε σημεία που να χρειάζεται να τα παιζεις ώρες για να τα περάσεις, δεν έχω δει ακόμα την ταινία ούτε το βιβλίο έχω διαβάσει, μου άρεσε λοιπόν το story, μου άρεσαν τα γραφικά, μου άρεσαν τα mini games που είχε, και επίσης αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν ότι τα βιντεάκια μέσα στο παιχνίδι ήταν ατόφια κομμάτια απο την ταινία με τους κανονικούς ηθοποιούς και όχι καρτουνίστικα, το παιχνιδάκι παρόλο που ήταν αρκετά ευκολο δεν μου τελείωσε μέσα σε 2 μέρες όπως περίμενα αλλα ήταν αρκετά μεγάλο:crazy_3: , το προτείνω λοιπον ανεπιφύλακτα σε κοπέλες ή και αγόρια που δεν τους αρέσει το shooting, το driving, και το footballing :cool_1: .

Τα μόνα μελανά σημεία του παιχνιδιού ήταν το απότομο τέλος του (μάλλον πάει και για Νο 2), και το πρόβληματακι που είχε στην κάμερα που δεν σου δίνει την δυνατότητα να την χειρίζεσαι εσύ.

Κάντε το τώρα δώρο στην καλή σας, θα την μυήσετε πολύ ευκολα και χαλαρά στο χώρο των gamers:happy_6: , ασε που θα ηρεμίσει το κεφάλι σας για καμία βδομάδα τσε βάααααλε.:bravo: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
62
Re: The Golden Compass XBOX

Μόλις τελείωσα το καινούριο μου παιχνιδάκι (THE GOLDEN COMPASS) που μου έφερε φέτος ο Άγιος Βασίλης, 15 μέρες πρίν τις γιορτές :cool_4:, ήταν πολύ πολύ ωραίο, λίγο κοριτσίστικο βέβαια, αλλα αρκετά καλό κατα την γνώμη μου, βέβαια είμαι fun των adventure games να το τονίσω αυτό, και πάντα έψαχνα να βρω κατι σε αυτό το στυλ στις παιχνιδομηχανές που υπάρχουν εν αφθονία στο σπίτι μας:crazy_1: .

Το παιχνίδι είναι ευκολο, έχει ροή, δύσκολα κολλάς σε σημεία που να χρειάζεται να τα παιζεις ώρες για να τα περάσεις, δεν έχω δει ακόμα την ταινία ούτε το βιβλίο έχω διαβάσει, μου άρεσε λοιπόν το story, μου άρεσαν τα γραφικά, μου άρεσαν τα mini games που είχε, και επίσης αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν ότι τα βιντεάκια μέσα στο παιχνίδι ήταν ατόφια κομμάτια απο την ταινία με τους κανονικούς ηθοποιούς και όχι καρτουνίστικα, το παιχνιδάκι παρόλο που ήταν αρκετά ευκολο δεν μου τελείωσε μέσα σε 2 μέρες όπως περίμενα αλλα ήταν αρκετά μεγάλο:crazy_3: , το προτείνω λοιπον ανεπιφύλακτα σε κοπέλες ή και αγόρια που δεν τους αρέσει το shooting, το driving, και το footballing :cool_1: .

Τα μόνα μελανά σημεία του παιχνιδιού ήταν το απότομο τέλος του (μάλλον πάει και για Νο 2), και το πρόβληματακι που είχε στην κάμερα που δεν σου δίνει την δυνατότητα να την χειρίζεσαι εσύ.

Κάντε το τώρα δώρο στην καλή σας, θα την μυήσετε πολύ ευκολα και χαλαρά στο χώρο των gamers:happy_6: , ασε που θα ηρεμίσει το κεφάλι σας για καμία βδομάδα τσε βάααααλε.:bravo: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Άσε τα σάπια!!! Πόσες ώρες έπαιζε ο δικός σου και ντρέπεται να μας το πεί???:cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Re: The Golden Compass XBOX

Άσε τα σάπια!!! Πόσες ώρες έπαιζε ο δικός σου και ντρέπεται να μας το πεί???:cool_11: :cool_11:
ααααα.....δεν θέλω τέτοια, :happy_8: άσε και νιωθω τόσο πολύ περίφανη που κατάφερα ολόκληρο παιχνίδι μόνη μου:bravo: . ο pseirakos μου, απλά χαιρονταν την ηρεμία του και την άνεση του να ασχολείται με οτι κάνει κέφι χωρίς να με έχει πάνω απο το κεφάλι του"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
4
Το παιχνιδι ειναι οντως πολυ ωραιο, ευκολο και διασκεδαστικο δηλαδη πετυχαινει τελικα το σκοπο του.
Αρκετα κοριτσιστικο αλλα ΙΔΑΝΙΚΟ για ανθρωπους που δεν τους αρεσουν τα δυσκολα παιχνιδια αλλα θελουν να πλοηγηθουν σε μια ομορφη ιστορια περιπετειας και στην τελικη να περασουν την ωρα τους ευχαριστα.
Ειναι ικανο με την ατμοσφαιρα του , τα ωραια του γραφικα και την μουσικη του , να αλλαξει μια για παντα την γνωμη αυτων που δεν τους αρεσουν τα παιχνιδια.
Προτεινεται ανεπιφυλακτα σε ολους που πληρουν τα παραπανω χαρακτηριστικα :crazy_3:
Για σκεφτητε το καλυτερα .....:happy_4:

Reaction score
0
προς pseira :
Τζάμπα νομίζεις έχω αγοράσει καμιά 20+ advetures και έμαθα στην γυναίκα μου να τα παίζει.... Είδες μετά ηρεμία.... και απολαμβάνεις το online game χωρίς μουρμούρες.

προς lady :
Σου προτείνω να αγοράσεις τις σειρές King Quest,Police Quest,Space Quest(h αγαπημένη μου), Larry series , όλα τα παλιά της Lucas (αγαπημένο μου το Grim Fandango το οποίο υπάρχει και με ελληνικούς υπότιτλους) , Broken Sword Series και πολύ καλά τα δύο με ιστορίες της Αγκάθα Κρίστι. (Agatha Christie: And Then There Were None & Agatha Christie: Murder on the Orient Express) ΤΕΛΟΣ.

ΥΓ το τελευταίο το έχει το PC Master Gold me μόνο 10€.

Reaction score
62
προς pseira :
Τζάμπα νομίζεις έχω αγοράσει καμιά 20+ advetures και έμαθα στην γυναίκα μου να τα παίζει.... Είδες μετά ηρεμία.... και απολαμβάνεις το online game χωρίς μουρμούρες.

προς lady :
Σου προτείνω να αγοράσεις τις σειρές King Quest,Police Quest,Space Quest(h αγαπημένη μου), Larry series , όλα τα παλιά της Lucas (αγαπημένο μου το Grim Fandango το οποίο υπάρχει και με ελληνικούς υπότιτλους) , Broken Sword Series και πολύ καλά τα δύο με ιστορίες της Αγκάθα Κρίστι. (Agatha Christie: And Then There Were None & Agatha Christie: Murder on the Orient Express) ΤΕΛΟΣ.

χαχαχαχαχα!! Εμένα η δικιά μου παίζει Spyro στο Wii κι έχω ηρεμήσει για λίγο. Το τελειώνει όμως ρε γμτ!!!:happy_9:

Reaction score
0
προς pseira :

προς lady :

απόλυτο δίκιο έχεις φίλε ΜΑΖΑΧ, όντως όλα αυτά που λες είναι πολύ ωραία παιχνίδια, το κακό ή καλό είναι ότι τα έχω πάιξει όλα, :happy_6: (όπως MYST, Monkey island series, Aura series, Atlantis, φυσικα και το άσχετο, ως προς το ύφος του, προς τα υπόλοιπα on line WOW επι 1,5 χρόνο):happy_6: το κακό όμως είναι ότι καλόμαθα τώρα τελευταία στις κονσόλες και θέλω πια να κάθομαι στον καναπέ μου να πάιζω και όχι στη άβολη καρέκλα στο PC:pc: , οπότε αν έχεις καμία πρόταση για παιχνίδια για κονσόλες αυτού του είδους ή ύφους μην διστάσεις να τα προτείνεις:cool_1: .

Reaction score
0
Λαίδη ....Δοκίμασε το zack&wiki στο wii.
θυμίζει τις παλιές καλές εποχές των click & walk adventure.
Η ιστορία είναι πολύ ευχάριστη και έχει πολύ χιούμορ.
Τα γραφικά καρτουνίστικα αλλά πολύ πετυχημένα...
από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ως τώρα στο wii!

Reaction score
0
Λαίδη ....Δοκίμασε το zack&wiki στο wii.
θυμίζει τις παλιές καλές εποχές των click & walk adventure.
Η ιστορία είναι πολύ ευχάριστη και έχει πολύ χιούμορ.
Τα γραφικά καρτουνίστικα αλλά πολύ πετυχημένα...
από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ως τώρα στο wii!

Θα το δοκίμαζα ευχαρίστως, αλλα δεν έχω wii.:cry:

Reaction score
0
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX...
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

είναι και ο pseiras αλλα είμαι κι εγώ.:crazy_1:

ΘΕΛΩ wiiiiiiiii............ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ

Reaction score
4
:cool_1::cool_1: αντε άντε με το καλό....θα το λατρέψετε!!!
Να φανταστεις οτι ηδη εχουμε αγορασει 2 wii και 1 zapper και τα εχουμε μοιρασει απο εδω και απο εκει. :cool_11:

Reaction score
0
Να φανταστεις οτι ηδη εχουμε αγορασει 2 wii και 1 zapper και τα εχουμε μοιρασει απο εδω και απο εκει. :cool_11:
Αχαχαχ...
καλά τον Άγιο Βασίλη έκανες??? Αν ξαναμοιράσεις κονσόλες στείλε και από εδώ καμία :crazy_1::crazy_1:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.311
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale