The Grudge (2004)

Reaction score
49
Κυκλοφόρησε σε DVD........
Tην είδατε??

The Grudge is the curse of one who dies in the grip of a powerful rage. Those who encounter this murderous supernatural curse die and a new one is born, passed from victim to victim in an endless, growing chain of horror.

Genres: Suspense/Horror
Running Time: 96 min.
Release Date: October 22, 2004.
MPAA Rating: PG-13 for for mature thematic material, disturbing images, terror, violence and some sensuality.
Distributor: Columbia Pictures

Cast and Credits

Starring: Sarah Michelle Gellar, Jason Behr, Clea DuVall, Bill Pullman, Kadee Strickland
Directed by: Takashi Shimizu
Produced by: Taka Ichise, Roy Lee, Rob Tapert

Reaction score
49
Μετά το Ju-On

ο σκηνοθέτης Takashi Shimizu γύρισε την ίδια ουσιαστικά ταινία με κάποιους Αμερικανους ηθοποιούς (και χρήμα βέβαια)
Το συμπέρασμα βέβαια το ίδιο.......
Η ταινία προσπαθεί να σε τρομάξει (και το καταφέρνει βέβαια) μέσα από κλασικές σκηνές ταινιών τρόμου.
Το σενάριο κάπου στο τέλος ευτυχώς μαζεύει τα κομάτια του και ψιλοδένει, αφού βέβαια πρώτα σου έχει κάνει τα νεύρα τσαντάλια!!!

Δείτε το, οπωσδήποτε νύχτα και το volume ψηλά!!
(θα χρειαστεί άλλωστε γιατί οι διάλογοι είναι χαμηλογραμμένοι.....)

Η εικόνα δεν μπορώ να πω ότι είναι το φόρτε της ταινίας (απλά συμπαθητική) αλλά το DD 5.1 κάνει την δουλειά του περίφημα!!!
Θα σηκώσει την τρίχα κάγκελο!!

Συνολικά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε (μέση και κάτω θα ήταν η βαθμολογία μου) αλλά σεναριακά η ταινία σώθηκε στο παρα πέντε!!!
Θεωρώ το Ring1 (το Αμερικάνικο) πολύ καλύτερο και σαφέστατα πιο καλό συνολικά.
Βέβαια, περί ορέξεως........... :roll:

Reaction score
49
Μετά το Ju-On  

ο σκηνοθέτης Takashi Shimizu γύρισε την ίδια ουσιαστικά ταινία με κάποιους Αμερικανους ηθοποιούς (και χρήμα βέβαια)
Το συμπέρασμα βέβαια το ίδιο.......
Η ταινία προσπαθεί να σε τρομάξει (και το καταφέρνει βέβαια) μέσα από κλασικές σκηνές ταινιών τρόμου.
Το σενάριο κάπου στο τέλος ευτυχώς μαζεύει τα κομάτια του και ψιλοδένει, αφού βέβαια πρώτα σου έχει κάνει τα νεύρα τσαντάλια!!!

Δείτε το, οπωσδήποτε νύχτα και το volume ψηλά!!
(θα χρειαστεί άλλωστε γιατί οι διάλογοι είναι χαμηλογραμμένοι.....)

Η εικόνα δεν μπορώ να πω ότι είναι το φόρτε της ταινίας (απλά συμπαθητική) αλλά το DD 5.1 κάνει την δουλειά του περίφημα!!!
Θα σηκώσει την τρίχα κάγκελο!!

Συνολικά δεν μου άρεσε (μέση και κάτω θα ήταν η βαθμολογία μου) αλλά σεναριακά η ταινία σώθηκε στο παρα πέντε!!!
Θεωρώ το Ring1 (το Αμερικάνικο) πολύ εντυπωσιακότερο και σαφέστατα πιο καλό συνολικά (σενάριο, ηθοποιοί κ.ο.κ.)
Βέβαια, περί ορέξεως........... :roll:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis