The Inside Man - Ο Υποκινητής - DVD

Reaction score
6

Εδώ φταίει το όνομα του Spike Lee που μοιραία σε προδιαθέτει και σε κάνει να περιμένεις περισσότερα πράγματα από το τελικώς μέτριο Inside Man.
Προς θεού δεν λεω πως η ταινια δεν αξίζει την προσοχή μας αλλα έλειπε από την συνταγή το κάτι παραπάνω για να αφήσει στο τελος γλυκιά γεύση.
Περισσότερα

Κυκλοφορία: 28/8/2006
Οθόνη: Anamorphic 2.35:1
Ήχος: DD 5.1
Extras: Front of Menu trailers, Jarhead International trailer, King Kong International trailer united93 trailer.

Reaction score
7
Εγώ το θεωρώ πολύ καλή ταινία...Μάλιστα ήταν από τις καλύτερες που είδα την χρονιά που πέρασε...Και όσο πάει τόσο εκτιμώ περισσότερο τον Κλάιβ Όουεν...

Reaction score
49
Αντρέα είδαμε τις ίδιες ταινίες αυτές τις μέρες!!!! :D

Πάμε στο Inside Man

Το είδα κατ' ευθείαν γιατί τα ονόματα και ηχηρά είναι και αγαπημένα.
Τόσο στους πρωταγωνιστές (μόνο την κυρία "μούγκα στη στρούγκα" δεν πάω) όσο και στον σκηνοθέτη.
Συνολικά μπορώ να πω ότι η ταινία βλέπεται πολύ ευχάριστα, έχει καλό δέσιμο και στο σενάριο αλλά και ανάμεσα στους ηθοποιούς, σε κερδίζει με την εισαγωγή της, κάνει και την ανατροπούλα της στο τέλος.
Ο Spike έβγαλε μια εμπορική ταινία και σίγουρα έκοψε εισητήρια.

Αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι μου έλλειψε αλλά έφαγα το γλυκό, το χάρηκα αλλά στο τέλος η γεύση που έμεινε στον ουρανίσκο δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή.
Η πλάκα είναι ότι αισθάνομαι προδομένος περισσότερο από τους αγαπημένους (Spike & Denzel) παρά από τους υπόλοιπους.
Και πιθανότατα να φταίει η πολύ διαφήμιση και τα ηχηρά ονόματα που ανέβασαν τις προσδοκίες μου ψηλά.

Στα χαρακτηριστικά της ταινίας μάλλον αδιάφορο θα το έλεγα.
Σε εικόνα και ήχο η ταινία μάλλον στο ικανοποιητικό παίζει.
Το soundtrack δε με τρέλανε, μόνο το κομμάτι στην εισαγωγή και στους τίτλους τέλους κάτι έπαιζε.....

Πάμε παρακάτω......

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Εγώ το θεωρώ πολύ καλή ταινία...Μάλιστα ήταν από τις καλύτερες που είδα την χρονιά που πέρασε...
Me too :!:

Reaction score
6
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Αντρέα είδαμε τις ίδιες ταινίες αυτές τις μέρες!!!! :D

.
Αυτό που λες είναι αδύνατον.
Τις έχω δει εδώ και μήνες και είναι φυσικό να μην έχουμε δει μαζί τίποτα.

Σιγά μη περιμένω να βγουν σε DVD…
Με κόβεις για πατρινό;
:lol: :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516