The Interpreter

Reaction score
6

Kυκλοφορει ηδη στα video clubs αλλα δεν βλεπω κανεις να λεει τιποτα.
Και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ 8)

Φαίνεται παραξενο , και ομως η εν λόγο ταινια ειναι του Σίντνεϊ Πόλακ δημιουργού του πολυ καλού The Firm - Η Φιρμα (1993) αλλα και των μετέπειτα μέτριων Sabrina - Σαμπίνα (1995) και Random Hearts - Παιχνίδια της Τύχης (1999).
Αυτη την φορα ακομα πιο χαμηλα.
Βρε μπας και δεν την καταλαβα;
Βρε μηπως ειμαι κακος;
Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι .
Μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον για αυτό το στορυ;

Θέμα
Λίγο πριν από την άφιξη στη Νέα Υόρκη κάποιου ηγέτη αφρικανικού κρατιδίου, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικές σφαγές, μια διερμηνέας του ΟΗΕ ακούει μια στιχομυθία που μοιάζει με σχέδιο δολοφονίας του. Το αναφέρει στις Αρχές, αλλά ο επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας πιστεύει ότι η Σίλβια δεν λέει όλη την αλήθεια.
...Και όταν εχεις να κανεις με μια αδύναμη θεματολογία ταινια ειναι και ο δημιουργός σε κακή μερα ... τοτε  "Huston, we have a problem!".
Παρόλα αυτα η ερμηνείες ειναι αξιοπρεπείς και ισως τελικα να ειναι το μονο θετικο στοιχείο.

Παίζουν: Νικόλ Κίντμαν , Σον Πεν.

Reaction score
49
Αντρέα με βάζεις σε σκέψεις, κυρίως γιατί έχω εμπιστοσύνη στο γούστο σου (στις ταινίες......Για τα άλλα δεν ξέρω.... :wink: :lol: :twisted: )

Η ταινία με περιμένει ήδη στο σαλόνι (απόψε ή αύριο θα την δω...)
Το κακό είναι ότι ακολουθεί μετά το εκπληκτικό "κορίτσι του ενός εκατομμυρίου" ( :wink: ) και μάλλον θα με χαλάσει........ :(

Θα γράψω τα σχόλιά μου εντός ημερών..... :wink:

Reaction score
0
Το είχα δει στο κινηματογράφο και ήταν καλύτερο από ότι περίμενα.
Οι διάλογοι μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι πολύ καλογραμμένοι κάτι ασυνήθιστο για τέτοια ταινία.

Δεν θα χάσετε κάτι αν δεν τη δείτε, δεν θα το μετανιώσετε αν τη δείτε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Την ειδα προχθες και μου αρεσε αρκετα.
Θα ελεγα πως οι δυνατοι διαλογοι ειναι το μεγαλο της ατου.
Περα απο την-ομορφη οσο ποτε-Νικολ :wink:

Reaction score
6
Την ειδα προχθες και μου αρεσε αρκετα.
Θα ελεγα πως οι δυνατοι διαλογοι ειναι το μεγαλο της ατου.
Περα απο την-ομορφη οσο ποτε-Νικολ :wink:
Ναι καλα τωρα...
Πες μας οτι πρόσεχες τους διαλογους και οχι την Νικολ...
Μπορει και να μασήσουμε :mrgreen:

Reaction score
49
Απλά συμπαθητική ταινία.........
Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα σε καμία περίπτωση...... :roll:

Οι πρωταγωνιστές έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να την ανεβάσουν αλλά δεν νομίζω ότι τα κατάφεραν κιόλας........

Περίμενα να είναι πολύ καλύτερη (ιδιαίτερα λόγω πρωταγωνιστών & σκηνοθέτη) και ίσως αυτό να φταίει που έπεσε χαμηλώτερα στα μάτια μου......

Μετά από το "The Others" (για την Kidman) & το "Mystic River" (για τον Penn) (ανάμεσα σε άλλα βέβαια) θεωρώ ότι οι δύο μεγάλοι ηθοποιοί θα πρέπει να είναι αυστηρότεροι στις επιλογές τους........

Πάντως δεν θέλω να ξεχάσω κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ στην ταινία......
Η ειρωνεία που ακούγεται σε κάποια φάση (και δείχνει ξεκάθαρα ότι οι Αμερικάνοι πάσχουν από έντονη τρομολαγνεία.....)
Εκεί που μετά την έκρηξη στο λεωφορείο ακούγεται από τα κανάλια ότι την βομβιστική επίθεση την έκαναν Tαλιμπάν.........
Είναι σίγουρα ένα χτύπημα κάτω από την ζώνη για όλους τους ηλίθιους υψηλόβαθμους στην Αμερική που προσπαθούν να πείσουν τον κόαμο (εκμεταλευόμενοι τέτοιες περιπτώσεις) ότι φταίνε οι τρομοκράτες (και μπορούν έτσι να ξεκινήσουν τις "σταυροφορίες" τους...)

Μόνο και μόνο γιαυτό αξίζει να την δείτε....
Και να σκάσετε το πονηρό χαμογελάκι την στιγμή που θα ακούσετε την φράση αυτή.......... :roll: :wink:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo