The Irishman (2019)







Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
πραγματικά εχω σιχαθει τον Σκορτσέζε για την απιστευτη διαφήμιση που εχει κανει σε αδιανόητα καθάρματα,στυγνους δολοφονους.Και τον εχω σιχαθει διοτι ο αθλιος ειναι ταλεντάρα και εχει απιθανους ηθοποιούς που φτιάχνουν εξαιρετικά εργα.Τι να κανουμε αυτη ειναι η αληθεια,ειναι ολοι τεραστιοι ηθοποιοί αλλα διαφημίζουν απιστευτα καθαρματα.Κι οποιος ισχυριστει οτι δεν τους διαφημίζουν απλα δεν θα απαντήσω σε τετοιο κωμικό ισχυρισμό.
Τωρα πλεον δυσκολα τα βλέπω αυτα τα εργα παρα την συνηθως πολυ υψηλή ποιότητα τους,διοτι απλα τα θεματα μου ανακατευουν το στομαχι.Και οι γκανγκστερ δε ειναι παραμυθια ,αλλα υπαρκτα προσωπα πουχουν σφαξει πολυ κόσμο.
Αναρωτιέμαι ποσοι θα περιμεναν με τετοια ανυπομονησία αν ειχε γυρισει ο Σκορτσεζε την ζωη κανεννός Γεωργιανού η ελληνα μπραβου,η κανενος Αλβανου στην Αθηνα που ειχε φαει κόσμο.Ναι εχουμε κι εμεις μπουμπούκια μπολικα.Μαλλον ελαχιστοι θα το βλέπανε,γιατι η Ελλάδα δεν ειναι γκλαμουράτη σαν την αμερικη,και υποθέτω δεν ειναι ο ιδιο να βλέπεις τους Ιταλοαμερικανους ,με κανενα Αλβανο στην Αθηνα,ασε που βγαζουν και τρελα λεφτα και θα εκνευριζόταν ο ελληνας να τον βλεπει τον αλλο να μενει σε βιλα στην Βουλιαγμένη.
 



Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
κι οποιος εχει ακομα την απορια τι απεγινε ο Τζιμμυ Χοφα,τον φαγανε τα ψαρια,τον φουνταρανε εξω απο τη Νεα Υόρκη,μας το λεει ο μαγκας παρακατω.Πιο ενδιαφερον ειανι το βιντεακι αυτο απο την ταινια του Σκορτσέζε.

 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
καλημερα. Και μιαις και μιλαμε για αμερικη και μαφιόζους να σας πω και δυο περιστατικα οταν ζουσα στην αμερικη,Το ενα ηταν ενας γνωστος ενος ξαδερφου μου που ζουσε τοτε στην Αστορια,ο οποιος ξοδευε πολλα και ο ξαδερφος μου εμαθε οτι ηταν ελληνας γκανγκστερ.Ο οποιος μαλιστα γουσταρε τοσο τον ξαδερφο μου που του προτενε μια μερα να του μιλησει για τη δουλεια του οπως του ειπε.Ο ξαδερφος μου φυσικα αρνηθηκε και τον εκοψε απο φιλο.Το αλλο περιστατικο ,ηταν οταν νοικιασα κι εγω για ενα διαστημα στην Αστορια ενα διαμερισμα απο εναν Ιταλο που γνωρισα σε ενα μεσιτικο γραφειο..Περιπου ενα μηνα πριν πουχα αποφασισει να μετακομισω,ειχε στειλει ο Ιταλος ενα συνεργειο για κατι επισκευες στο διαμερισμα και ακουσα τυχαια το συνεργειο να λενε οτι ηταν αρχιμαφιοζος.Φυσικα ο ιδιος δεν μου ειχε πει ποτε τιποτα,ηταν παντα τυπικος και ευγενικος μαζι μου,μετα ενα μηνα μετακομισα και δεν τον ξαναειδα.
 


Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
Αυτά είναι σενάρια βγαλμένα από τη ζωή, να τα κάνεις γκαγκστεροταινια να σπάσουν τα ταμεία.
:biggrin: λυπαμαι που σ απογοητευσα,αλλα δεν συνηθίζω να κανω παρεα με μαφιόζους για να χω πιο ενδιαφερουσες ιστοριες.
 

gid

Μηνύματα
7.408
Reaction score
8.645
καλημερα. Και μιαις και μιλαμε για αμερικη και μαφιόζους να σας πω και δυο περιστατικα οταν ζουσα στην αμερικη,Το ενα ηταν ενας γνωστος ενος ξαδερφου μου που ζουσε τοτε στην Αστορια,ο οποιος ξοδευε πολλα και ο ξαδερφος μου εμαθε οτι ηταν ελληνας γκανγκστερ.Ο οποιος μαλιστα γουσταρε τοσο τον ξαδερφο μου που του προτενε μια μερα να του μιλησει για τη δουλεια του οπως του ειπε.Ο ξαδερφος μου φυσικα αρνηθηκε και τον εκοψε απο φιλο.
Μπα.... Οι αληθινοί γκάνγκστερ κάτι τέτοια δεν τα σηκώνουνε....
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
Μπα.... Οι αληθινοί γκάνγκστερ κάτι τέτοια δεν τα σηκώνουνε....
αντιθετως,δεν πιέζουν ποτέ κανεναν να δουλεψει μαζι τους.Τον τυπο τον ειχα γνωρισει κι εγω ηταν συμπαθεστατος οταν τον γνωριζες απλα κοινωνικως.Μονος σου πρέπει να θες να μπλεξεις.
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.930
Reaction score
41.197
Εγώ μια φορά και έναν καιρό που έβλεπα τον νονό τον ένα και μετά τον δύο και μετά τον τρία και ήμανε και μικρούλης τότενες κάθε φορά που έστελνα επιστολή στο Αμέρικα με παραλήπτη τον αρχιμαφιόζο του νιου γιορκ και ζητούσα ότι είμαι έτοιμος να κάνουν ότι θέλουν και πότε να πάω να με δούνε ποτέ δεν πήρα πίσω μια απόκριση γεγονός που δείχνει πόσο προσεχτικοί και μεθοδικοί στις κινήσεις τους είναι αυτοί οι μαφιόζοι και ως εκ τούτου συμπαθέστατοι.
 


melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.930
Reaction score
41.197
αμ τα έστελνα αλλού για αλλού τα γράμματα, στο κορλεόνε έπρεπε να τα στείλω αλλά δεν ήξερα και ιταλικά τώρα που το σκέφτομαι

 

Μηνύματα
2.677
Reaction score
1.393
Αντιλαμβάνεσαι ότι ακόμα και έτσι παραμένουν επικίνδυνοι έτσι; Εγώ προτείνω να τους στείλουμε "να αποικίσουν τη Μαγδαγασκαρη..."
εδω ειναι που λέει για την εποχη της ταινιας Σκορτσεζε με Χοφα και την δολοφονια του Κενεντι


Αυτός δεξια ειναι ο ίδιος που φτιάχνει κατι μεγάλα cake ?

cake_boss.jpg
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.867.407
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top