The Island

Reaction score
7
The Island

Lincoln Six-Echo (McGregor) is a resident of a seemingly utopian but contained facility in the mid 21st century. Like all of the inhabitants of this carefully controlled environment, Lincoln hopes to be chosen to go to the "The Island" - reportedly the last uncontaminated spot on the planet. But Lincoln soon discovers that everything about his existence is a lie. He and all of the other inhabitants of the facility are actually human clones. Lincoln makes a daring escape with a beautiful fellow resident named Jordan Two-Delta (Johansson). Relentlessly pursued by the forces of the sinister institute that once housed them, Lincoln and Jordan engage in a race for their lives to literally meet their makers.

[url]www.in.gr said:
[/url] Υπόθεση: Είμαστε στα μέσα του 21ου αιώνα και ο Λίνκολν 6 - Έκο είναι κάτοικος μίας φαινομενικά ιδανικής, αλλά ουσιαστικά "αποκλεισμένης" πολιτείας. Όπως όλοι οι κάτοικοι αυτού του προσεκτικά ελεγχόμενου περιβάλλοντος, ο Λίνκολν ελπίζει να είναι ένας από τους "διαλεκτούς" που θα πάνε στο "Νησί" - το οποίο υποτίθεται ότι είναι το τελευταίο "καθαρό" σημείο στον πλανήτη. Μέχρι που έρχεται αντιμέτωπος με μία απίστευτη αποκάλυψη: όλα όσα αφορούν τον ίδιο και την ύπαρξή του είναι ένα ψέμα και είναι περισσότερο χρήσιμος πεθαμένος, παρά ζωντανός.

To ειδε κανεις?

Reaction score
6
Ωραίο το θεμα της αλλά...
Το πρωτο μισο της ταινιας ειχε πιο ενδιαφέρον καθως μετα το κυνηγητό άρχισε η κατηφόρα (επιασα τον εαυτο μου να σκέφτεται διαφορα ασχετα).
Παλι βιντεοκλιπιστικη ρυθμοί ,τα πλανα να τρεμουν και να σου φέρνουν πονοκεφαλο ,και πολυ θορυβος
Σίγουρα ειναι πολυ καλυτερη απο την προηγούμενη δουλεια του Michael Bay (Bad Boys 2) και ισως και απο αρκετες αλλες, αλλα ο συγκεκριμένως σκηνοθετης καθε φορα με πείθει πως οσο πιασαρικο θεμα και αν εχει ,οσο και αν απο τα χερια του παιρνουν μερικες απο τις μεγαλυτερες παραγωγες των τελευταιων χρονων , αυτος μπορει μεχρι ενα σημειο .
Αυτό...
Αυτην την φορα στην παραγωγή δεν υπηρχε ο Jerry Bruckheimer ,οχι πως εχει καμια σημασία ( μια χαρα παραγωγη ηταν) αλλα το αναφερω καθως εμπορικα ισως ειναι η χειροτερη του Bay (35 εκ$) πραγμα που με κανει να αρχιζω να πιστευω πως κατι παραπανω κανει αυτος ο τυπος και με χαλιά ταινίες μπορει και βγάζει τα τρελά του.

Reaction score
49
Θα την δούμε με την ησυχία μας στον καναπέ μας σε κανένα 2μηνο (άντε 3μηνο....) :roll: :wink:

Όταν διάβαζα την περιγραφή σου Αντρέα μου θύμησε λίγο την (πολύ καλή) ταινία "The Truman Show" (1988) (με τον Jim Carrey)

The life of Truman Burbank has been broadcast around the world with tremendous success since the day he was born. A star for the mere fact that he exists, Truman has no idea that there are cameras in every corner of his world.
Genres: Comedy and Drama

Running Time: 1 hr. 42 min.
Release Date: June 5, 1998.
MPAA Rating: PG for thematic elements and mild language.
Distributor: Paramount Pictures

Cast and Credits

Starring: Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney, Noah Emmerich, Natascha McElhone
Directed by: Peter Weir
Produced by: Scott Rudin, Adam Schroeder, Lynne Pleshette

Reaction score
6
Καμια σχεση Γιαννη.
Το "Truman Show" ειναι κλάση ανώτερη και με εντελως διαφορετικο θεμα.
Παρεμπιπτόντως την εχω παραγγείλει απο το amazon πριν απο μια βδομαδα με σκοπο να κανω την μετάφραση και να της περασω Ελληνικους Υποτιτλους.
Βαρεθηκα να περιμενω τους εδω διανομείς τοσα χρονια.
Οποιος θελει...

Reaction score
7
Που και που ο Γιαννης θυμαται καποια πραγματα μπορει και ασχετα, αλλα ο γιατρος ειπε να λεμε παντα ''Ναι''. :)

Παντως γι αυτο το πρωτο μισο του Νησιου το εχω ακουσει και απο αλλους....

Reaction score
0
Θα συμφωνησω απολυτα για το πρωτο μισο (ισως και λιγοτερο)
Κριμα μια τοσο καλη αρχη και ιδεα να καταληξει σε αφελες και εξωπραγματικο κυνηγητο! Δρ. Τζεκιλ - μιστερ Χαιντ η ταινια.

Reaction score
49
Καμια σχεση Γιαννη.
Το "Truman Show"  ειναι κλάση ανώτερη και με εντελως διαφορετικο θεμα.
Παρεμπιπτόντως την εχω παραγγείλει απο το amazon πριν απο μια βδομαδα με σκοπο να κανω την μετάφραση και να της περασω Ελληνικους Υποτιτλους.
Βαρεθηκα να περιμενω τους εδω διανομείς τοσα χρονια.
Οποιος θελει...

Αντρέα δεν έχω δει το νησί!!
Απλά με επηρέασε η περιγραφή που έβαλε ο Γιώργος από το in.gr
("Υπόθεση: Είμαστε στα μέσα του 21ου αιώνα και ο Λίνκολν 6 - Έκο είναι κάτοικος μίας φαινομενικά ιδανικής, αλλά ουσιαστικά "αποκλεισμένης" πολιτείας. Όπως όλοι οι κάτοικοι αυτού του προσεκτικά ελεγχόμενου περιβάλλοντος.......")

To "Τruman Show" δεν έχει κυκλοφορήσει σε DVD στην Ελλάδα?
Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχει κυκλοφορήσει?? :roll: :roll: :?

@Ανδρεάδη: Γιώργο, δεν το έχω χάσει ακόμα......... :roll: :mrgreen:

Reaction score
6
To "Τruman Show" δεν έχει κυκλοφορήσει σε DVD στην Ελλάδα?
Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχει κυκλοφορήσει?? :roll:  :roll:  :?

:
Οχι βρε. Στην Ελλαδα ποτε.
Ουφ με τρομαξες για μια στιγμη . Νομιζα πως εκανα πατατα.

Reaction score
49
Sorry βρε Ανδρέα!!
Μόλις τηλεφώνησα σε φίλο που δουλεύει στο βιντεοκλάμπ και το επιβεβαίωσα........

Κρίμα γιατί είναι καταπληκτική ταινία!!!
Αλήθεια θα μπορούσα να έχω ένα "δάνειο" με υπότιτλους?
(αν δεν είναι κόπος σε DVD+R για να παίζει στο Philips μου....... :roll: :wink:
Και με την προϋπόθεση να σου πληρώσω τα έξοδα για το δισκάκι & τα ταχυδρομικά.
Ο κόπος δημιουργίας έχει ανεκτίμητο κόστος...... :oops: :D )

(άσχετο....Που λέει και ο Ανδρεάδης......
Μήπως έχεις το "Θα σε βρω στον παράδεισο" με τον Robin Williams????
Δεν θυμάμαι τον αγγλικό τίτλο......)

Reaction score
6
Γιαννη μολις σημερα το παρελαβα.
Καποια στιγμη που θα στρωθω για να βαλω υποτιτλους να σαι σιγουρος πως μετα θα στο στειλω.
Για το αλλο που λες ειναι το What Dreams May Come .
Απο οτι ειδα υπαρχει μεταφραση για αυτην αλλα δυστηχως την ταινια δεν την εχω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat