The L'Aquila earthquake

Reaction score
49
Απάντηση: The L'Aquila earthquake

Κρίμα για τους ανθρώπους που χάθηκαν.......
Κρίμα για όσους δεν πρόλαβαν να σωθούν....
Εύχομαι να είναι τα τελευταία θύματα του πολέμου με τον πλανήτη.....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: The L'Aquila earthquake

Κρίμα για τους ανθρώπους που χάθηκαν.......
Κρίμα για όσους δεν πρόλαβαν να σωθούν....
Εύχομαι να είναι τα τελευταία θύματα του πολέμου με τον πλανήτη.....
Δυστυχώς ο πόλεμος με τον πλανήτη δεν πρόκειται να τελειώσει αν δεν τελειώσει πρώτα η αλαζονεία του ανθρώπου που νομίζει ότι αυτά τα ψίχουλα γνώσης που έχει αποκτήσει για τη λειτουργία της φύσης μετά από χιλιάδες χρόνια προσπάθειας και μελέτης τον καθιστούν κυρίαρχο. Γνωρίζω κάτι όσο φτάνει το μυαλό μου δεν σημαίνει ότι το έχω κάνει του χεριού μου και πρέπει να πάψω και να το σέβομαι...

Ας αναπαυθούν οι ψυχές όσων έφυγαν, και κουράγιο σε όσους έμειναν πίσω...

Reaction score
1

Πραγματικα συγκλονιστικες φωτο, η αληθινη πραγματικοτητα μακρυα απο τα δελτια ειδησεων-σηριαλ της τηλεορασης.

Ας αναπαυθουν εν ειρηνη οι ανθρωποι που χαθηκαν και ας ειναι καλα οσοι εμειναν πισω.

Reaction score
7.089

Οι φωτο δειχνουν το μεγεθος της καταστροφης αλλα και την αγνοια των Ιταλων σχετικα με την σεισμικοτητα στη περιοχη και την ανυπαρκτη ουσιαστικα αντισεισμικη προστασια των κτιριων. Η πολη ουσιαστικα δεν υπαρχει και θα χρειαστουν πανω απο 2-3 χρονια για να συμβει αυτο. Δεν ξερω βεβαια ποσοι απο αυτους τους ανθρωπους θα εχουν το κουραγιο να ζησουν σε σκηνες ή λυομενα περιμενωντας την ανοικοδομηση της πολης. Μαλλον η εσωτερικη μεταναστευση θα ειναι η λυση για πολλους.

Μονο μαθηματα μπορουμε να παρουμε απο αυτον το σεισμο και να καταλαβουμε και εμεις στην Ελλαδα οτι ενα σοφατισμα,ενα καλο βαψιμο και μια εσωτερικη ανακαινιση δεν σημαινει και "νεο σπιτι". Εχουμε πολλα να κανουμε στο θεμα αυτο και δυστυχως η οικονομικη κριση μπλοκαρει την οποια εξελιξη στην αντισεισμικη προστασια της χωρας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.877
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv