The Lord Of The Rings Trilogy Extended Version Box Set (12 Discs)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εντάξει για 12 δισκάκια - και ειδικά τέτοια παραγωγή - εγώ τα "σκάω"!
Το πρόβλημα είναι οτι το Play δε θα τα στέλνει Ελλάδα και ο Θεός μόνο ξέρει πόσο θα μας τα πουλάνε εδώ.....

Reaction score
0
Το πρόβλημα είναι οτι το Play δε θα τα στέλνει Ελλάδα και ο Θεός μόνο ξέρει πόσο θα μας τα πουλάνε εδώ.....
Γιατί Κώστα δεν θα τα στέλνει Ελλάδα; Άλλαξε κάτι; :roll:

Reaction score
7
Γιατί Κώστα δεν θα τα στέλνει Ελλάδα; Άλλαξε κάτι;  :roll:
Επειδη...

Σε παλιοτερη αγορα συμ-forum-ίτη πανω απο 30 λιρες/τεμαχιο τον ειχαν ενημερωσει οτι δεν μπορουν να στειλουν... και του πιστωσαν το ποσο για μελλοντικη αγορα...
Και σε εμενα σε e-mail που τους ειχα στειλει πριν 2-3 μηνες γι αυτο το θεμα μου ειχαν απαντησει το ιδιο...
Εκτος του αρχοντα 3 εχω προπαραγγειλει και κατι αλλο με 30,99 λιρες που κυκλοφορει στις 22 Νοεμβρη, οποτε θα δω τοτε...
Για οτι ειναι κατω απο 30 ολα ειναι ΟΚ...
Δεν το αναφερουν πουθενα...απλα παιζει παντα το ενδεχομενο να πεσει η τιμη των προπαραγγελμενων...αν και λιγο δυσκολο στη συγκεκριμενη περιπτωση γιατι και το AMAZON το εχει την ιδια τιμη (+μεταφορικα βεβαια...extra)...
Βεβαια (λεω τωρα) μολις ξεχασουν τις λιρες τους οι ξενερωτοι και υιοθετησουν τα Euro μπορει να αλλαξει....
Τι σόι Ευρωπαϊκη ενωση ειμαστε? Που ειναι το ελευθερο εμποριο αν πραπει να πληρωνεις φορο...?

Α! Και στο mail μου τους ρωτησα αν γινεται να πληρωνει ο ''ελληνας'' το φορο ωστε να γινεται η αποστολη...Και δεν μου απαντησαν, γι αυτο...
Τα καλα και τα κακα της αγγλικης επαγγελματικοτητας...

Reaction score
7
Δε διαφωνω...
Αλλωστε εχω ηδη τις 3 απλες theatrical εκδοσεις και τις 2 Extended gift box set...
απλα περιμενω και την 3η για να κλεισω τη συλλογη...

Reaction score
49
Δε διαφωνω...
Αλλωστε εχω ηδη τις 3 απλες theatrical εκδοσεις και τις 2 Extended gift box set...
απλα περιμενω και την 3η για να κλεισω τη συλλογη...

Γιώργο, το τελευταίο 3μηνο του 2004 σου "κάθησε" καλά!
Κάτι το BOX SET του "STAR WARS" κάτι και του "LORD OF THE RINGS"..................σου έφεξε φίλε!!!! :wink:

(τώρα από λεφτά δεν ξέρω κατά πόσο σου "κάθησε" καλά.......αλλά έχεις τον τρόπο σου!! :mrgreen: :mrgreen: )

Reaction score
7
(τώρα από λεφτά δεν ξέρω κατά πόσο σου "κάθησε" καλά.......αλλά έχεις τον τρόπο σου!! )
Το καλοκαιρι ειναι καλα...
Το χειμωνα εινα τα δυσκολα...
γιατι με το δικτυωτο και το μινι κρυωνω... :mrgreen:

Reaction score
49
(τώρα από λεφτά δεν ξέρω κατά πόσο σου "κάθησε" καλά.......αλλά έχεις τον τρόπο σου!!    )
Το καλοκαιρι ειναι καλα...
Το χειμωνα εινα τα δυσκολα...
γιατι με το δικτυωτο και το μινι κρυωνω... :mrgreen:

Αααχχχχ καλέ.....κι εσύ του κλάδου είσαι???

Εμένα καλή μου, δεν με ενοχλεί το κρύο!!
Περισσότερο με ενοχλεί η υγρασία σε 'κείνες τις ριμαδογόβες που (ιδιαίτερα στην βροχή) δεν κρατάνε τίποτα!!
Αμάν πια, χρυσή μου!
Και εκεί που έχουν φθάσει οι τιμές των BOX SET πρέπει να δουλέυω ολόκληρη νύχτα!
Ά πα πα πα..............

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Καλέ, αφήστε την κουβέντα και πάμε για το μεροκάματο!!
Έρχεται και το Box Set του Matrix, το ξεχάσατε???Kαι ακόμα δεν έχω πάρει Alien Quadrilogy.......
Φεύγωωωωωωωωωωωωωωωω.......................

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss