- Reaction score
- 14
σχολια αποψεις για season finale και πως πιστευεται θα συν/στει η σειρα
κατεβασε τα episodes αξιζει γιατι η 3η σεζον ειναι η καλυτερη μακραν και το φιναλε απλα παταγοςΗ αγαπημένη μου σειρά, που όμως δεν την βλέπω από όταν την σταμάτησε το STAR δυστυχώς!
Και τι σε εμποδίζει να gοοglάρεις "tne mentalist greek subs"?Ντεν ξέρει Αγγλικος βρέ παιντί!
xaxaxaxaΚαι τι σε εμποδίζει να gοοglάρεις "tne mentalist greek subs"?
επικο φιναλε πραγματικα απο τα καλυτερα γενικα μου θυμισε μερες λοστΚαταπληκτική σειρά.
Απο τις αγαπημένες μου.
Το φινάλε τολμώ να πω πως είναι το δεύτερο καλλίτερο μετά τον πρώτο κύκλο του fringe.
για αυτο γραφω season finale στο 1ο σχολιοΒρε σεις βαλτε κανα spoiler
Εμεις που δεν την εχουμε δει εχουμε μαθει τα παντα
Δεν το σκέφτηκα φίλε μου!!!!!!!Βρε σεις βαλτε κανα spoiler
Εμεις που δεν την εχουμε δει εχουμε μαθει τα παντα
χαχα οχι ρε σαν ρεντ ηταν τελειοςΤο φινάλε ήταν έπος, απλά δυστυχώς ο Red John ήτανε ο Dan Stark στο "The Good Guys" και είχα μόλις τελειώσει την σειρά και δεν μπορούσα να πάρω τον ρόλο στα σοβαρά.Μου ερχόταν να γελάσω..:120:..
Βρε τέλειος ήτανε..απλά φαντάσου να βλέπεις μια κωμωδία επί ένα μήνα και με το που τελειώνει η σειρά να βλέπεις μια άλλη ταινία και ο σάτυρος στην κωμωδια που έβλεπες να κάνει τον μεγάλο κακό..απλά δεν μπορούσα,το μυαλό μου πήγαινε στο άλλο..Δεν έπρεπε να είχα δει την άλλη σειρά καθόλου..Μλκ παίχτηκε..:116:..χαχα οχι ρε σαν ρεντ ηταν τελειος
εε ναι ρε εγω δεν την ειχα δει αν και δεν ειναι αυτος ο ρεντΒρε τέλειος ήτανε..απλά φαντάσου να βλέπεις μια κωμωδία επί ένα μήνα και με το που τελειώνει η σειρά να βλέπεις μια άλλη ταινία και ο σάτυρος στην κωμωδια που έβλεπες να κάνει τον μεγάλο κακό..απλά δεν μπορούσα,το μυαλό μου πήγαινε στο άλλο..Δεν έπρεπε να είχα δει την άλλη σειρά καθόλου..Μλκ παίχτηκε..:116:..