THE MENTALIST

Reaction score
14
σχολια αποψεις για season finale και πως πιστευεται θα συν/στει η σειρα

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: THE MENTALIST

Η αγαπημένη μου σειρά, που όμως δεν την βλέπω από όταν την σταμάτησε το STAR δυστυχώς!

Reaction score
14

Η αγαπημένη μου σειρά, που όμως δεν την βλέπω από όταν την σταμάτησε το STAR δυστυχώς!
κατεβασε τα episodes αξιζει γιατι η 3η σεζον ειναι η καλυτερη μακραν και το φιναλε απλα παταγος

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ντεν ξέρει Αγγλικος βρέ παιντί!

Reaction score
858

Καταπληκτική σειρά.

Απο τις αγαπημένες μου.

Το φινάλε τολμώ να πω πως είναι το δεύτερο καλλίτερο μετά τον πρώτο κύκλο του fringe.

Reaction score
14

Καταπληκτική σειρά.

Απο τις αγαπημένες μου.

Το φινάλε τολμώ να πω πως είναι το δεύτερο καλλίτερο μετά τον πρώτο κύκλο του fringe.
επικο φιναλε πραγματικα απο τα καλυτερα γενικα μου θυμισε μερες λοστ :p εσυ τι πιστευεις θα γινει φιλε? εγω εχω μια αρρωστη θεωρια που διαβασα σε ενα σαιτ πως δεν ειναι σιγουρα αυτος ο ρεντ και την πιστευω τελικα το οτι ο ρεντ ειναι ο πατρικ ειναι τοσο εξυπνος που εχει δημιουργησει αυτο το παιχνιδι με το μυαλο του για να εχει ενδιαφερον η ζωη του

Reaction score
858

Μπα.

Πιστεύω πως αυτός που σκότωσε δεν είναι ο red john και θα συνεχιστεί το παιχνίδι απο εκεί.

Πάντως για τον Ο-Λάφλιν το είχα καταλάβει απο τα πρώτα επεισόδια!!!!

Reaction score
80

Βρε σεις βαλτε κανα spoiler

Εμεις που δεν την εχουμε δει εχουμε μαθει τα παντα

Reaction score
14

για αυτο γραφω season finale στο 1ο σχολιο

Reaction score
858

Δεν το σκέφτηκα φίλε μου!!!!!!!

Χίλια συγνώμη.

(Λες και στο spoiler δεν θα πάταγες να δεις τι γράφει!!!!!!).

Πάντως μετά απο εδώ μπορείς να δεις απ ευθείας τον 4ο κύκλο!!!!

Reaction score
498
Re: Απάντηση: THE MENTALIST

Το φινάλε ήταν έπος, απλά δυστυχώς ο Red John ήτανε ο Dan Stark στο "The Good Guys" και είχα μόλις τελειώσει την σειρά και δεν μπορούσα να πάρω τον ρόλο στα σοβαρά.Μου ερχόταν να γελάσω..:120:..

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: THE MENTALIST

Το φινάλε ήταν έπος, απλά δυστυχώς ο Red John ήτανε ο Dan Stark στο "The Good Guys" και είχα μόλις τελειώσει την σειρά και δεν μπορούσα να πάρω τον ρόλο στα σοβαρά.Μου ερχόταν να γελάσω..:120:..
χαχα οχι ρε σαν ρεντ ηταν τελειος

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THE MENTALIST

χαχα οχι ρε σαν ρεντ ηταν τελειος
Βρε τέλειος ήτανε..απλά φαντάσου να βλέπεις μια κωμωδία επί ένα μήνα και με το που τελειώνει η σειρά να βλέπεις μια άλλη ταινία και ο σάτυρος στην κωμωδια που έβλεπες να κάνει τον μεγάλο κακό..απλά δεν μπορούσα,το μυαλό μου πήγαινε στο άλλο..Δεν έπρεπε να είχα δει την άλλη σειρά καθόλου..Μλκ παίχτηκε..:116:..

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Βρε ποιος έχει την τρίτη με υπότιτλους? (αυτή δεν είναι η τελευταία?) ας είναι και avi!!! τέτοια θυσία λέμε! :116:

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: THE MENTALIST

Βρε τέλειος ήτανε..απλά φαντάσου να βλέπεις μια κωμωδία επί ένα μήνα και με το που τελειώνει η σειρά να βλέπεις μια άλλη ταινία και ο σάτυρος στην κωμωδια που έβλεπες να κάνει τον μεγάλο κακό..απλά δεν μπορούσα,το μυαλό μου πήγαινε στο άλλο..Δεν έπρεπε να είχα δει την άλλη σειρά καθόλου..Μλκ παίχτηκε..:116:..
εε ναι ρε εγω δεν την ειχα δει αν και δεν ειναι αυτος ο ρεντ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.147
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda