Costas Coyias
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 24.516
Όταν ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής δεν είναι καραγκιόζηδες.
Ναι, αλλά δεν μπορούν να πάρουν Όσκαρ.Όταν ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής δεν είναι καραγκιόζηδες.
Τέλος δηλαδή οι μαύρες ανω - κατω μπάρες όταν άλλαζε σε διάλογο ; Ουάου.Ναι, αλλά δεν μπορούν να πάρουν Όσκαρ.
Ο Νόλαν αντιθέτως, μπορεί, και μάλλον θα πάρει.
Τι "μάλλον" δηλαδή, σιγουράκι.
Κορυφαία ταινία, τι συζητάμε.
Και ΙΜΑΧ όλη.
Όλη ε;Ναι, αλλά δεν μπορούν να πάρουν Όσκαρ.
Και ΙΜΑΧ όλη.

Πόσο είναι το αναλογικό 70 άρι ;Ναι, αλλά δεν μπορούν να πάρουν Όσκαρ.
Και ΙΜΑΧ όλη.
Τι κάνεις τώρα; Μετράς πουλιά;Πόσο είναι το αναλογικό 70 άρι ;
12 και 18 Κ ;
Οι digital ΙΜΑΧ κάμερες πόσο ; 8 Κ maximum ;
Σαν ιατρός πρέπει και έχεις υποχρέωση να επισημάνεις στον ανδρικό κόσμο για να μην απογοητεύεται οτι επιστημονικα η μέτρηση γίνεται απο κάτω και όχι απο πάνω.Τι κάνεις τώρα; Μετράς πουλιά;
Πάνω που είχαμε πάρει τα πάνω ως χώρα με την Τροία και τον βαρβάτο Αχιλλέα ήρθε ο Νολαν να τα γκρεμίσει όλα.Εγώ πάντως αρχίζω και βλέπω γύρω μου ήδη τα πρώτα αποτελέσματα της παραχάραξης της ιστορίας μας από τον Νόλαν παρά το ότι δεν έχει ξεκινήσει η προβολή της ταινίας. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνει μετά από κανά μήνα προβολής της ανά τον κόσμο.
Εχει σαφώς αλλοιωθεί ο χαρακτήρας των Ελλήνων γύρω μου. Παρατηρώ να χάνεται η αξία του κάλους και της ομορφιάς, της ευγένειας και της φιλοξενίας, του σεβασμού στην πόλη, της φιλομάθειας και της αριστείας. Δεν θα βγει σε καλό αυτό. Θα καταντήσουμε βάρβαροι να μιλάμε μια ακατανόητη γλώσσα, θα κυττάμε την πάρτη μας και μόνο, το πως θα ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και αφού πρώτα πάρουμε εμείς το γάλα της, θα εκλέγουμε τους χειρότερους από την κοινωνία μας για να μας εκπροσωπήσουν και να μας διοικήσουν, θα ζούμε και θα καταναλώνουμε με δανεικά, θα ζούμε παρασιτικά χωρίς καμία προστιθέμενη αξία, θα χτίζουμε άσχημες πόλεις και θα βρωμίζουμε τα νερά, τα χώματα και τον αέρα, θα είμαστε έρμαια τον ηδονών και της εφήμερης απόλαυσης, θα αδιαφορούμε για τον διπλανό, θα αποφεύγουμε τον κατατρεγμένο, θα περιχαρακωνόμαστε στα καβούκια μας και άλλα τέτοια που είναι ασύμβατα με τον πολιτισμό, το ήθος και το αγνό γενετικό υλικό του Ελληνα.
Α, ρε Νόλαν, τι ζημιά πας να μας κάνεις! Πάλι καλά που υπάρχουν αγνοί και ισχυροί συνάμα υπερασπιστές της ύπαρξης μας και δεν θα το αφήσουν αυτό να περάσει έτσι εύκολα. Ελονα, ω εσύ τεράστιε τιμητή των δικαίων! Δίκασε τους, μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί. Είσαι η μόνη ελπίδα του πολιτισμού μας.
Και πού είσαι ακόμανομίζω ότι το χρώμα στο δέρμα μου σκουραίνει μέρα με τη μέρα.
Γιατί το άλλο ρε bro που λέει ο Τηλέμαχος ότι ο daddy is coming home, δεν σε πειράζει ρε bro?Ισως και να είναι παραισθήσεις αλλά νομίζω ότι το χρώμα στο δέρμα μου σκουραίνει μέρα με τη μέρα.
Μωρή Λουπιτα τι μου ‘χεις κάνει;;;

Φωτιά είναιΑχ μωρή λουπίτα! Έχεις ξεμυαλίσει τα καλύτερα παιδιά...

bro, και brocoloco (το οποίο δεν γνωρίζω τι μπορεί να σημαίνει, και αμφιβάλλω εάν έχει σχέση με το μπρόκολο) με λέει και ο μικρός μου, ούτε φρύδι δεν μου σηκωθεί με την ταινίαΓιατί το άλλο ρε bro που λέει ο Τηλέμαχος ότι ο daddy is coming home, δεν σε πειράζει ρε bro?![]()
Βρε μηπως εχεις αρχισει τα μπανια ?Ισως και να είναι παραισθήσεις αλλά νομίζω ότι το χρώμα στο δέρμα μου σκουραίνει μέρα με τη μέρα.
Μωρή Λουπιτα τι μου ‘χεις κάνει;;;