The Odyssey -Christopher Nolan Film- (2026)

melina

Cargo 200
Reaction score
48.050
Βρε μηπως εχεις αρχισει τα μπανια ?
Πως ειναι δυνατον να σε εχει επηρεασει η ακατανομαστη αφου δεν εχει παιξει το εργο?
Ρε συ, για αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Μήπως αρχίζει το κακό και εξαπλώνεται από τα trailers; μήπως και οι πρόβες, τα γυρίσματα, το editing, δημιουργούν ενεργειακές καταστάσεις που μας επηρεάζουν ή μας προετοιμάζουν για το τελικό χτύπημα με την προβολή; Δεν είναι να παίζει κανείς με αυτά τα πράγματα, κάτι μας κρύβουν.
Μπάνια δεν έχω αρχίσει πάντως.

Reaction score
24.945
Προφανώς σαρέσ μαζί με την πίπα να σού χαϊδεύει τη γάμπα με το πηγούνι.
:biggrin: :roflmao::lolsign:
Του έχω Σταύρο μια Τσέχα ... κουκλα , μοντέλο ....προσπαθω να τον ψησω τόσα χρόνια να του κανω κονέ ...και αυτός μου κοιτάει σταρ του σινεμα απο τα βιντεο σε IMAX που εαν τις δεις κιόλας άβαφτες ή το πρωί θα τρομάξεις κιόλας. :D Τι να του πω ; Να βρίσω ; Βαρεθηκα να τον βριζω. Δεν ξυπναει :D

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
44.357
Η Ελένη στην Οδύσσεια πλησιάζει τα 50, όταν την επισκέπτεται ο Τηλέμαχος στη Σπάρτη.

Υπάρχουν μακράν ομορφότερες μη λευκές για τον ρόλο, που δεν χρειάζεται καν να είναι και φοβερές ηθοποιοί (εκεί φαίνεται ο σκηνοθέτης εξάλλου) και παίζει και να τη γνώριζαν ήδη την Οδύσσεια του Ομήρου.

Ροζάριο, Τάιρα Μπανκς, Μπιγιονσέ... Και Ινδες, γιατί όχι, Πριγιάνκα Τσόπρα, Αϊσουάρια Μπατσάν

Reaction score
10.409
Προφανώς σαρέσ μαζί με την πίπα να σού χαϊδεύει τη γάμπα με το πηγούνι.
:biggrin: :roflmao::lolsign:
Του έχω Σταύρο μια Τσέχα ... κουκλα , μοντέλο ....προσπαθω να τον ψησω τόσα χρόνια να του κανω κονέ ...και αυτός μου κοιτάει σταρ του σινεμα απο τα βιντεο σε IMAX που εαν τις δεις κιόλας άβαφτες ή το πρωί θα τρομάξεις κιόλας. :D Τι να του πω ; Να βρίσω ; Βαρεθηκα να τον βριζω. Δεν ξυπναει :D
Αφήστε και οι 2 τις..... πιπες και δείτε ξανά και ξανά το βιντεακι που έβαλα:biggrin:

Τα υπόλοιπα μόλις δω αύριο την ταινία :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.367
Μια πρώτη κριτική της ταινίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιέχει spoilers.

costas EAR

Доктор Диахисиос
Editor
Reaction score
151.206
Παίρνει τη μαύρη αγκαζέ, κλάνει τη γριά που περίμενε, και γεμίζει την Ιθάκη μελαμψούς απογόνους.
Μετά βγαίνει ένας δεινόσαυρος και τον τρώει.

Η αληθοφάνεια όμως του δεινοσαύρου, ανατριχιαστική (και σε ΙΜΑΧ).

Reaction score
24.945
Παίρνει τη μαύρη αγκαζέ, κλάνει τη γριά που περίμενε, και γεμίζει την Ιθάκη μελαμψούς απογόνους.
Μετά βγαίνει ένας δεινόσαυρος και τον τρώει.

Η αληθοφάνεια όμως του δεινοσαύρου, ανατριχιαστική (και σε ΙΜΑΧ).
Πω πω αυτη η ιστορια έχει μιλάμε πολυ γέλιο.... έχω να γελάσω έτσι δεν ξερω πόσο καιρό ... με εχει πιασει νευρικό μιλάμε.... οτι και να ακουσω για αυτο το έργο με κανει να γελάω.

Και οσο πάει γίνεται και καλυτερη.

Αυτος ο ράπερ που ανοιγει την αφηγηση κανονικα μπορει να είναι και ο Όμηρος ?? !! (λογικά αλλά και κανονικά εαν το δουμε φιλολογικά και συμφωνα με τους όρους της λογοτεχνίας το θεμα, έτσι θα έπρεπε να είναι και οχι ο Οδυσσέας να μιλάει για τον εαυτό του) .

Εάν ισχυει αυτό μιλάμε για εντελώς αδιανόητα πράγματα.

Ειναι ικανος ο Νόλαν να έπρεπε να χωρεσει καπου στο εργο εναν ράπερ. Σου λεει πως θα το κανω ρε γμτ ; Α, το βρήκα. Ο ράπερ είναι ο συγχρονος Ομηρος που φτιάχνει στιχακια με ρίμα. :D Τι πιο καλός συσχετισμός και δεν θα μπορουν να μου πουν και τίποτε. Δεν τον εμφανίζω πουθενά ώστε να μου πουν - οπως με την ωραία Ελένη - οτι έκανα και τον Ομηρο μαύρο. :D:D:D

Μην ξεχνιόμαστε βέβαια : Daddy , daddy, daddy, daddy, daddy, daddy, daddy, daddy, daddy, daddy.

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
48.050
Μια πρώτη κριτική της ταινίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιέχει spoilers.

Την αντιλαμβάνομαι ως μια κριτική που εκπορεύεται και απευθύνεται από και σε ανθρώπους που έχουν μελετήσει και κατανοήσει σε βάθος το όλο Ομηρικό έπος. Για πάρα πολύ λίγους δηλαδή.
Ως θέαμα για τον πολύ κόσμο μάλλον πετυχαίνει το σκοπό του, σύμφωνα με την κριτική, και μένει να δούμε και άλλες κριτικές (και τη δική μας άποψη βεβαίως) από πολλούς ακόμη που θα την έχουν δει ώστε να καταλάβουμε αν τελικά στέκεται μόνο σε μια φαντασμαγορική κινηματογραφική αφήγηση (κατ' εμέ καθόλου λίγο από μόνο του και δεν υπάρχει απαξία σε αυτό) ή αν περνάει και κάποια από τα βασικά ερωτήματα που σχετίζονται με την ανθρώπινη φύση. Αν και όπως γίνεται συνήθως τα βαθύτερα νοήματα σε μια ταινία δεν τα αντιλαμβάνονται όλοι, οι περισσότεροι μένουν στο μ' άρεσε - δεν μ' άρεσε η πλοκή, οι σκηνές, οι ηθοποιοί, τα πιστολίδια, τα βυζά ξερωγώ και καθότι είναι οι περισσότεροι δημιουργείται ένα αντίστοιχο νέφος διαδικτυακά που σκεπάζει οτιδήποτε άλλο.

Θα τολμήσω να προβλέψω ότι η εμπορική αποτυχία που προβλέπουν μερικοί, γιατί έτσι βολεύει τον ινστρούχτορα, θα πάνε κουβά και σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ αν έχει υπάρξει ποτέ τόσο μεγάλος κουβάς στην ανθρώπινη δημιουργία για να τους χωρέσει όλους.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
179.030
Members
38.923