vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.821
Δεν μπορει......κατι πινεις εσυ που τωρα το καλοκαιρι δεν ενδεικνυται!!!Βλάση ανησυχώ γιά την κατάστασή σου...Η υπερκουτούπωση φαίνεται να συνοδεύεται από μερικές σοβαρές παρενέργειες...:612:
μπα ιδεα σου ηταν:142:Δεν μπορει......κατι πινεις εσυ που τωρα το καλοκαιρι δεν ενδεικνυται!!!
Δεν μπορει....τον χειμωνα μου ησουνα ποιο οκ!!!!!:135::135:
Το νέκταρ της επικαιρότητας...το έχεις δοκιμάσει;:126:Δεν μπορει......κατι πινεις εσυ που τωρα το καλοκαιρι δεν ενδεικνυται!!! Δεν μπορει....τον χειμωνα μου ησουνα ποιο οκ!!!!!:135::135:
Έχω έναν προβληματισμό να εξηγήσω τα 11.525Κhz αλλιώς θα μπορούσα...:142::142:Αυτό που είδαμε στο video ( το έψαξα και είδα ότι δεν είναι παραμύθι ! ) μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει ΓΙΑΤΙ γίνεται και ποιόν κανόνα ακολουθεί ???
Είναι κανονικοί ιδιορυθμοί δισδιάστατων ταλαντευόμενων συστημάτων (2D normal modes), όπως πχ ελαστικών μεμβρανών, μεταλλικών πλακών, κτλ. Οι εικόνες αυτές λέγονται σχεδιαγράμματα Chladni (από το μάγκα που σκέφτηκε να οπτικοποιήσει τους ρυθμούς ταλαντώσεων με τον τρόπο αυτό). Για τον υπολογισμό τους χρειάζεται επίλυση διαφορικών εξισώσεων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Για απλά σχήματα, όπως ορθογώνια και κυκλικούς δίσκους οι λύσεις είναι απλές και υπολογίζονται ακόμη και με το χέρι.Αυτό που είδαμε στο video ( το έψαξα και είδα ότι δεν είναι παραμύθι ! ) μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει ΓΙΑΤΙ γίνεται και ποιόν κανόνα ακολουθεί ???