The Shield (tv series)

VG

Reaction score
0
http://www.tv.com/shield/show/8261/summary.html

Ξεκίνησα το shield, σειρά που πραγματεύεται την δράση και τις καταστάσεις σε ένα αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθει την μόδα με τις αστυνομικες σειρές αλλά καταφέρνει επιτυχημένα να ξεχωρίσει.Ξεχάστε τα movie-στερεότυπα των μπάτσων, εδώ οι διαχωριστικές γραμμές εκλείπουν και ο θεατης αδυνατεί να κατατάξει τους πρωταγωνιστές στις συνήθεις κατηγορίες(καλος/κακος/διεφθαρμένος κ.ο.κ.),και αν το κανει,αλλάζει γρήγορα γνώμη για την κατάταξη του!

Οι ερμηνείες είναι ως επι το πλείστον καλές,ξεχωρίζει ο "Βικ".
Η δράση δεν λείπει,η βία υπάρχει αλλά δεν ξεχειλίζει (σιγουρα δεν ειναι για μικρά παιδιά πάντως).

Reaction score
0
Απάντηση: The Shield (tv series)

Εχω δει 1,2 season καλη σειρα, καπου εχει παρει το ματι μου οτι εφτασε στην 6 season .

VG

Reaction score
0
Ναι εχει φτασει 6,το λεει και στο site που εχω παραθεσει παραπανω.

VG

Reaction score
0
Μολις παρελαβα την 3,με ελληνικους υποτιτλους.
Ξεμπλοκαρισαν καποια θεματα copyright και ελπιζουμε συντομα να δουμε και τα επομενα.

Reaction score
59
The Shield

Η δημοφιλής και βραβευμένη με ΕΜΜΥ, δραματική σειρά ξεκινά τον Αύγουστο στο Mega.

Απεικονίζει με μοναδικό τρόπο τη βία των συμμοριών του Λος Άντζελες και φέρνει στην επιφάνεια την αμφιλεγόμενη εικόνα των διεφθαρμένων αστυνομικών που καταπολεμούν το έγκλημα με μεθόδους που συχνά ξεπερνούν τα όρια του νόμου.

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο ελληνικής καταγωγής Μάικλ Τσίκλις, βραβευμένος με ΕΜΜΥ και Χρυσή Σφαίρα.

Η σειρά The Shield σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική και θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 25 Αυγούστου, στις 00.30.

http://www.fxnetworks.com/shows/originals/the_shield/

Reaction score
1
Εγω λεω να την βαλουμε στις 03.00 και να πεταξουμε και 5-6 δελτια ειδησεων ενδιαμεσα.

Reaction score
59
Εγω λεω να την βαλουμε στις 03.00 και να πεταξουμε και 5-6 δελτια ειδησεων ενδιαμεσα.
Aσε ασε κι εμενα τα νευρα μου παιζουνε με αυτον τον σχεδιασμο .

Χαντακωνουνε τις καλες σειρες στα μαυρα μεσανυχτα !!!

Ανεγκεφαλοι εντελως !!!!:141:

Reaction score
59
The Shield

Η δημοφιλής και βραβευμένη με ΕΜΜΥ, δραματική σειρά ξεκινά τον Αύγουστο στο Mega.

Απεικονίζει με μοναδικό τρόπο τη βία των συμμοριών του Λος Άντζελες και φέρνει στην επιφάνεια την αμφιλεγόμενη εικόνα των διεφθαρμένων αστυνομικών που καταπολεμούν το έγκλημα με μεθόδους που συχνά ξεπερνούν τα όρια του νόμου.

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο ελληνικής καταγωγής Μάικλ Τσίκλις, βραβευμένος με ΕΜΜΥ και Χρυσή Σφαίρα.

Η σειρά The Shield σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική και θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 25 Αυγούστου, στις 00.30.
http://www.fxnetworks.com/shows/originals/the_shield/
:106: ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Reaction score
59
MEGA

Από τις 2 Οκτωβρίου και κάθε μέρα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, το MEGa θα προβάλλει τα επεισόδια του τρίτου κύκλου της αστυνομικής σειράς The Shield. Στις ΗΠΑ ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ο 7ος και τελευταίος κύκλος.

Reaction score
786
Απάντηση: Re: The Shield (tv series)

το MEGΑ θα προβάλλει τα επεισόδια του τρίτου κύκλου της αστυνομικής σειράς
Επαιξε και τους δυο πρωτους κυκλους?

Αρχισα να το βλεπω Σεπτεμβρη και κολλησα. Απο τις πολυ καλες αστυνομικες σειρες, με μεστο σεναριο και ωραιες ερμηνειες.

Δεν εχω ψαχτει ακομα με net αλλα μαλλον θα το κανω, για να το παρω απο την αρχη.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: The Shield (tv series)

Αρχισα να το βλεπω Σεπτεμβρη και κολλησα. Απο τις πολυ καλες αστυνομικες σειρες, με μεστο σεναριο και ωραιες ερμηνειες.

Δεν εχω ψαχτει ακομα με net αλλα μαλλον θα το κανω, για να το παρω απο την αρχη.
Είναι όντως καλή σειρά... supacoopa αν σου αρέσει το Shield σου προτείνω και το ακόμα καλύτερο ΙΜΗΟ "The Wire".

Reaction score
1
Πάρα πολύ καλή σειρά, δύσκολο όμως να βρεις τους πρώτους κύκλους. Τους βρήκα αλλά όχι σε καλή ποιότητα.

Reaction score
0
Απάντηση: The Shield (tv series)

Είδε κανείς το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας; (7x08, Parricide). Είναι ένα παρατεταμένο OMFG!!!!!!!, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο γίνονται πράγματα που τα περιμέναμε χρόνια.

Τα τελευταία πέντε επεισόδια του Shield αναμένονται φωτιά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef