The Simpsons

Reaction score
164

Τους λατρεύω! Χτες είδα τα DVD τους στο Fnac και ο παλιός μου έρωτας ξαναξύπνησε. Αλλά 40-τόσα ευρώ η κάθε σεζόν είναι πολλά. Και Χ7 σεζόν βγαίνουν 100,000 παλιές, καλές δραχμούλες...
Μήπως έχει πάρει κανενός το μάτι τα DVD, με υπότιτλους, σε καλύτερη τιμή;

Reaction score
2
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΕΣ :( ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΖΟΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 130-150Ε . ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ DVDCLUB  :?ΕΔΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ...    http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml       ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΗΔΗ. ΣΤΟ MEDIADIS COM ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ " ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΖΟΝ

GTX

Reaction score
39
Δε ξέρω τι παίζει στο Play.com, πάντως κανονικά τα πρώτα seasons είναι αρκετά πιο φτηνά απο τα 2 τελευταία πάντα. Δηλαδή τα παλιά έχουν γύρω στις 15 λίρες και τα καινούρια 30 λίρες. Αμα πάτε στο www.amazon.co.uk έχει τα seasons 1-5 από 13.97 λίρες μέχρι 16.97 λίρες. Αν δε κάνω λάθος είναι πιο φτηνά απο το mediadis! To play λογικά θα τα είχε στις προσφορές του Πάσχα γι'αυτό τους έχει ανεβάσει την τιμή τώρα. Γενικά πάντως να μην αγοράσετε τα 2 τελευταία, κάθε 6 μήνες βγαίνει καινούριο και πέφτει η τιμή στο πιο παλιό. Το play δεν είναι μονόδρομος, δεν έχει πια τις τιμές που είχε οταν πρωτοάνοιξε και είναι καλό να τις συγκρίνεις με άλλα sites, εγώ πολλές φορές εχω βρεί φτηνότερα απο το amazon ακόμα και μετά το κόστος του delivery.

VG

Reaction score
0
Εχω αγορασει τις περισσοτερες seasons και δεν το μετανοιωσα γιατι μετα απο λιγο καιρο τα ξαναβλεπεις,οι δε ανηψιες μου ειναι 3 ετών και ήδη κόλλησαν το μικρόβιο,δεν βλεπουν τιποτα αλλο!
Οι τιμες του mediadis ειναι πολυ καλες αλλά χρεώνει και λίγα μεταφορικά.
Και στο videosun ειχα βρει καλες τιμες.

Reaction score
0
Είμαι κι εγώ fan της σειράς! Έχω τις season 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 σε boxset με ελληνικούς και season 16, 17, 18 σε HDTV!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv