The T.Amp

Timaras

Reaction score
2.153
Ρε παιδιά τί μάρκα είναι αυτή?Μήπως είναι του Thomann?Δεν μπορώ
να βρω επίσημο site.Έχει κανένας άποψη γι' αυτούς τους ενισχυτές?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Απάντηση: The T.Amp

Του thomann είναι.Φασον απο Κίνα μεριά.Νομίζω ότι σε μερικά μοντέλα έχει μοντούλες της Boyoho.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.114

Απ' ότι διαβάζω κατά καιρούς σε ξένα forums, οι ενισχυτές είναι κατασκευασμένοι από την Κινέζικη εταιρεία Source Manufacturing που δουλεύει φασόν για διάφορα brands. Άλλοι βέβαια ισχυρίζονται ότι η εταιρεία αυτή έχει κλείσει και κάποια άλλη, κινέζικη πάλι, βρίσκεται "από πίσω". Η πιο πιθανή είναι η Shenzhen Bao Ye Heng.
Πάντως κάποιες σειρές των CMark, Soundlab, Audiohead και T.AMP είναι πανομοιότυπες, πέραν του λογότυπου.
Οι ομοιότητες είναι πολύ μεγάλες και με τους QSC, τη μόνη εταιρεία που δίνει περισσότερα στοιχεία και τα schematics του κυκλώματος για τους τεχνικούς.

Οι τιμές των T.AMP (το T είναι το αρχικό του Thomann) είναι δελεαστικές και η απόδοσή τους είναι πολύ καλή για τα λεφτά τους.
Η υποστήριξη του Thomann σε θέματα βλαβών ή ελαττωματικών συσκευών είναι άμεση, οπότε δεν θεωρώ μεγάλο ρίσκο την αγορά ενός T.AMP.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.585

Του thomann είναι.Φασον απο Κίνα μεριά.Νομίζω ότι σε μερικά μοντέλα έχει μοντούλες της Boyoho.
νομίζεις?:143::135:

αυτά τα 3 είναι ένα και το αυτό:

Boyoho = Shenzhen Bao Ye Heng = C-Mark

ε, βάλε μέσα και τα t-amp κ έκανες τετράδα.:140:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Ε άμα είναι να πάρω κανα T-amp γιατί με τα C-mark μου σπάσει τ @ρχ/ οι κινέζοι.Τι λές;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.585

προτιμώ το μικρό κουτί του μίνι C-mark, αλλά άμα είναι να σε στεναχωρούν, παράτα τους, όρμα σε Τ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Βρε και εμένα θα με βόλευε μια 5άδα cmark στην ωραία θήκη τους αλλά δεν μπορώ να βρώ άκρη για να φέρω(και δεν τα βρίσκω και Ευρώπη τα άτιμα..).Τα έχεις δει πουθενά στην Ευρώπη;

Πάντως και αυτό δεν μου φαίνεται κακό.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.585

όχι, κι εγώ τα έψαχνα και δε τα βρήκα, τόσο μικρό κουτάκι δύσκολο να βρεθεί! είναι το άτιμο πολύ βολικό, το έφτιαξαν ακριβώς στο μέγεθος της πλακέτας...

το αντίστοιχο σε Τ-αμπ ξέρεις ποιο είναι?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Όχι ρε γμτη μου.Τα κοιτάω αλλά δεν βρίσκω κάποιο ίδιο σε χαρακτηριστικά.Εκτός και αν ο thomann ζητάει άλλες προδιαγραφες..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.585

χααχχαχα, καλά, στείλτου του θωμά ένα μέιλ να τον ρωτήσεις τι πλακέτες φοράει αυτό κι αυτό (όχι οτι είμαι σίγουρος, αλλά ...έτσι νομίζω). ή ρώτα τον γενικά ποιά μηχανάκια φοράν μπογιόχο. κατόπιν παραγγελίας, η μπογιόχο βγάζει μέχρι 2 κιλοβάτ, έχω αυτή την ενημέρωση από τεχνικούς της μπογιόχο, τα έχω ακόμα τα μέιλ τους...

απλά ο θωμάς είναι λίγο "απλόχερος" στα 8ωμα βατ, έτσι κι αλλιώς ένα νούμερο είναι, τι 280, τι 350... σιγά τα ωά...
βασικά να κοιτάς τα βατ που λέει ο θωμάς στα 4 ωμ, και για τα 8 ωμ να τα διαιρείς δια δύο... απλά πράγματα...

Timaras

Reaction score
2.153
Μάλλον έχει ψωμί αυτό το thread.
Ρε συ ωραία μηχανάκια τα cmark
Που τα βρίσκεις ρε Γιώργο!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Το 2ο το 'εχω σταμπάρει και εγώ.Λογικά με 2 τέτοια οδηγας σχεδόν ότι κυκλοφορεί εκεί έξω..(μιλάμε για πολυκάναλο)

Reaction score
1

χααχχαχα, καλά, στείλτου του θωμά ένα μέιλ να τον ρωτήσεις τι πλακέτες φοράει αυτό κι αυτό (όχι οτι είμαι σίγουρος, αλλά ...έτσι νομίζω). ή ρώτα τον γενικά ποιά μηχανάκια φοράν μπογιόχο. κατόπιν παραγγελίας, η μπογιόχο βγάζει μέχρι 2 κιλοβάτ, έχω αυτή την ενημέρωση από τεχνικούς της μπογιόχο, τα έχω ακόμα τα μέιλ τους...

απλά ο θωμάς είναι λίγο "απλόχερος" στα 8ωμα βατ, έτσι κι αλλιώς ένα νούμερο είναι, τι 280, τι 350... σιγά τα ωά...
βασικά να κοιτάς τα βατ που λέει ο θωμάς στα 4 ωμ, και για τα 8 ωμ να τα διαιρείς δια δύο... απλά πράγματα...
Ο tamp ΤΑ050 για ποιο λόγο ζυγίζει 17,3 κιλά, μπετά έριξαν μέσα; Βρήκα και εικόνες από το εσωτερικό του τελικά, εδώ, και ναι έχει ένα μικρό τουβλάκι στο κέντρο.. :)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Οι ενισχυτές αυτής της σειράς δεν πρέπει να είναι διακοπτικοί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88