The Terminal

Reaction score
13

Κυκλοφορεί στις 02/03/2005

Υπόθεση

Έχοντας φτάσει στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, ο Victor Navorski (Tom Hanks) πέφτει θύμα των γραφειοκρατικών περιπλοκών, οι οποίες καθιστούν αδύνατη την επιστροφή στην πατρίδα ή την είσοδο του στις ΗΠΑ. Τώρα, "φυλακισμένος" στον πολύπλοκο και διασκεδαστικό κόσμο του αεροδρομίου, ο Victor κάνει φίλους, πιάνει δουλειά, συναντά τον έρωτα και τελικά ανακαλύπτει την ίδια την Αμερική!
Χαρακτηριστικά

Σκηνοθεσία : Στήβεν Σπήλμπεργκ
Πρωταγωνιστές : Τόμ Χάνκς, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς
Χρονολογία : 2004
Δίσκοι : 1
Διάρκεια : 124 λεπτά
Οθόνη : Widescreen 1,78:1
Ήχος : Dolby Digital (5.1), Dts (5.1)
Πλευρές : 1
Στρώσεις : 2
Γλώσσα : Αγγλικά
Ελληνικοί Υπότιτλοι : Ναί

Reaction score
51
Γιάννη την έχεις δει?
Θέλω κάποια στιγμή να την δω.
Άκουσα ότι είναι κάπως αργή.............
Τελικά αξίζει?
(αν και θα την δω έτσι κι αλλιώς!! :roll: )

Reaction score
13
Όχι Γιάννη δεν την έχω δει ακόμη (δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στα δικά μου videoclub).Από ότι γνωρίζω κυκλοφορεί στις 02/03/2005 .Αλλά μόλις έρθει θα την δω και θα ανεβάσω και φωτογραφίες....

Reaction score
7
Την ειδα στο σινεμα...
Καλη ειναι... Βλεπεται ευχαριστα και στο τελος εχεις το αισθημα οτι ηταν καλη ταινια...
Εχει και πλακα...
Τιποτα το συνταρακτικο βεβαια, ωστε να πεις οτι θα την ξαναεβλεπες.

Reaction score
13
Μόλις την πήρα στα χέρια μου!!!!
Σε λίγο αρχίζει η θέαση και αύριο θα σας πως τα συμπεράσματά μου μαζί με φωτογραφίες

Reaction score
13
Την είδα τελικά την ταινία.Προσωπικά μου άρεσε πολυ και για 2 ώρες που ήταν η διάρκεια δεν με κούρασε.
Τελικά αυτός ο Spielberg ξέρει να φτιάχνει ταινίες (καλοί ηθοποιοί,ωραίες γωνίες λήψης,πρωτότυπο σενάριο)...Καλές θεάσεις!

Reaction score
6
Καταπληκτική.
Περασα ενα υπέροχο δίωρο .
Γέλασα, συγκινήθηκα, εντυπωσιάστηκα ,και αναρωτιέμαι τι αλλο θα πρεπει να ζητησω απο μια ταινία;
Για αλλη μια φορα ο Tom Hanks μετά τον Ναυαγό κρατά μια ταινια μονος του και τα καταφέρνει εξισου καλα και ακομα καλύτερα.
Οντως αυτος ο Spielberg οσο και αν καποιοι τον σνομπαρουν παντα τα καταφέρνει ακομα και σε ταινιες που δεν θα σε ενθουσίαζαν με το θεμα τους.
Και φυσικα αυτή είναι η επιτυχια του σκηνοθέτη.
’λλωστε ενας λογος που άργησα να την δω ηταν επειδή δεν περιμενα να υπαρχει ενδιαφερον βλεποντας καποιον "Ρωσσο" να περιπλανείται σε ενα αεροδρόμιο.
Που να’ξερα ;

Reaction score
51
Την είδαμε εχθές το βράδυ με τον Μιχάλη......
Πολύ καλή......

Κατ' αρχήν να ξεκινήσω με τα τυπικά:
Η εικόνα πάρα πολύ καλή, αναμορφ. 16:9, άψογος φωτισμός, πολύ καλά χρώματα και χωρίς σημάδια.....
Ο ήχος είχε δυνατότητα επιλογής, ανάμεσα σε DD & DTS οπότε καλύπτει όλα τα γούστα. Διακριτικός όσο πρέπει, με τις κατάλληλες εξάρσεις σε κάποιες σκηνές (περάσματα αεροπλάνων, γδούποι στις πτώσεις ανθρώπων στο παρκε.... :wink: :lol: )

Η ταινία έχει από όλα. Και γέλιο (πολύ) και συναίσθημα, και κορυφαίες ερμηνείες (ιδιαίτερα του Hanks) και καλή σκηνοθεσία και,και,και........

Το μόνο που δεν έχει (το δισκάκι, όχι η ταινία...) είναι extras (εκτός κι αν δεν μου τα έδωσε ο τύπος στο βιντεοκλάμπ, και θα τον φάω την Δευτέρα.....)

Αξίζει σίγουρα τον χρόνο σας και την προσοχή σας!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.036
Members
38.639
Νεότερο μέλος
pablonou