The Threshold Stasis is Back!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

The fabled Threshold Stasis amplifier is back. The S/350 reissue, built in China by Threshold International Ltd., is said to have the same circuit as the original, but with updated components. The original cost $3900 in 1992, so for those who long to own this famous amplifier, the S/350 reissue at $2000 is a bargain!
πηγή: http://blog.stereophile.com/ces2006/

Reaction score
3.497
Την Ελλάδα, τώρα μάλιστα που ανέλαβε υπουργός εξωτερικών η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, την υπολογίζουν πλέον οι ξένοι.

Reaction score
3.497
Πότε άραγε θα μπορέσω να συναντήσω την παλία αλλα όχι ξεχασμένη μου αγάπη?!!! :smile:

Την Threshold ή την Ντόρα ?

Αν δεις την Ντόρα να της πεις και για τις πινακιδες που μου αφαίρεσε ο Δήμος Αθηναίων.

Αν θέλεις να συναντήσεις την Threshold, πρέπει να μάθεις να μιλάς Κινέζικα.

Reaction score
3
Ποιός ξανα ασχολείται με την Ντόρα πιά... :lol: :lol:
Αυτή είναι απο τις ξεχασμένες μου παλιές αγάπες,αν και αυτή συνεχίζει να με ενοχλεί με διάφορους τρόπους ζητώντας μου να τα ξαναβρούμε αλλά εγώ βράχος... :lol: :mrgreen:
Για το κατώφλι του Hi End μιλάω,αν και μου την έσπασε που μιλάνε Κινέζικα.
Ελπίζω να μην είναι και ο ήχος τους τέτοιος... :neutral:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Μάλλον όμως δεν έχει καμιά σχέση ο Pass (αφού έχει την PassLabs) με αυτήν την εταιρεία εκτός κι αν πρόκειται για πλήρη κλωνοποίηση των παλιών σχεδίων του?

Kαι μιας και μιλάμε για παρελθόν και Nelson Pass, ποιός θυμάται έναν μηχανικό του ονόματι Bladelius? που σήμερα έχει δική του εταιρεία και έχει σχεδιάσει και προιόντα στο παρελθόν για την Primare? τελικά μια οικογένεια είναι όλοι.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος