The Village

Reaction score
0
Ετυχε να πέσει στα χέρια μου και την είδα.Μου θύμισε αρκετά την αδελφότητα των λύκων σε αμερικάνικη έκδοση με τελείως διαφορετικό και ανατρεπτικό τέλος βέβαια.Η αδελφότητα με είχε ψιλοαπογοητεύσει στο τέλος.Το έχει δεί κανείς άλλος;

Reaction score
49
Δεν το έχω δει Γιάννη!

Θα περιμένω να βγει σε DVD για να το δω στο σπίτι μου με την ησυχία μου!
(Δεν ξαναπάω σινεμά γιατί στο σπίτι δεν με ενοχλεί κανένας και με βάση τα σινεμά της Πάτρας, το σύστημα στο σπίτι μου με ικανοποιεί πολύ περισσότερο!!)

Μια παράκληση:
Μην αναφέρεις τίποτα για το σενάριο και τις ανατροπές του, γιατί θα χάσουμε όλη την αγωνία έκβασης!

Σου άρεσε?
Σε "έφτιαξε" όπως η "6th Sence" ή ήταν ΜΑΠΑ σαν το "Signs"????

Reaction score
0
ok sorry ισως κακώς ανέφερα την ανατροπή απλά η ταινία δεν έχει τα εφέ που ίσως θα την πρόβαλαν περισσότερο.Δεν θα πώ τίποτα άλλο.Μου άρεσε αρκετά.Ναι είναι του τύπου 6η αίσθηση ή το οι άλλοι.Ουτε κι εγώ θα πήγαινα κιν\φο να το δώ.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου :wink:

Reaction score
49
Γιάννη, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! :wink:

Αν είναι σαν την "6th Sence" & "The Others" θα μου αρέσει σίγουρα!
Περιμένω να βγει σε DVD για να το δω! (λογικά κατά τα Χριστούγεννα!!)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ατμοσφαιρικό, αλλά όχι τόσο λεπτοδουλεμένο όσο η Έκτη Αίσθηση. Και κάπως προβλέψιμο κατά τη γνώμη μου. Πάντως σίγουρα δεν θα το έβλεπα δεύτερη φορά.

Reaction score
49
Ατμοσφαιρικό, αλλά όχι τόσο λεπτοδουλεμένο όσο η Έκτη Αίσθηση. Και κάπως προβλέψιμο κατά τη γνώμη μου. Πάντως σίγουρα δεν θα το έβλεπα δεύτερη φορά.
Οπότε Μαρία, το βάζουμε κι αυτό απλά στην λίστα των....."προσεχώς σε DVD"

Υ.Γ. Μαρία με το 6600 τι έκανες τελικά? Το σύνδεσες με τον υπολογιστή? :wink:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Υ.Γ. Μαρία με το 6600 τι έκανες τελικά? Το σύνδεσες με τον υπολογιστή?
Μπράβο θυμητικό, Γιάννη! Τελικά, μετά από αποτυχημένα πειράματα σε 3 υπολογιστές με 2 διαφορετικά IRDA, το σύνδεσα μέσω Bluetooth..

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μπράβο θυμητικό, Γιάννη! Τελικά, μετά από αποτυχημένα πειράματα σε 3 υπολογιστές με 2 διαφορετικά IRDA, το σύνδεσα μέσω Bluetooth..

Reaction score
49

Έχω μνήμη (αλλά όχι και διαστάσεις :lol: :lol: :lol: :lol: ) ελέφαντα Μαρία!!!!

Τέλος καλό....όλα καλά!! :wink:

Reaction score
3
Εμένα η ταινία με απογοήτευσε, κυρίως επειδή δεν ήταν αυτό που περίμενα (θριλεράκι).

Έχει ωραία σκηνοθεσία, πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και αντίστοιχα ταιριαστό soundtrack, όμως ουσιαστικά είναι μία ταινία που δεν έχει κάτι να πει. Ξεκινάει... και τελειώνει. Δυστυχώς, το τι συμβαίνει (ανατροπή) το σκέφτηκα μόνος μου περίπου στη μέση της ταινίας.

Καμία σύγκριση με την 6η αίσθηση.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Είχα κανονίσει να πάω το Σάββατο αλλά δε βρήκα εισιτήριο!Μάλλον η διαφήμιση δούλεψε καλά!!
Η αλήθεια είναι πως 9 στα 10 σχόλια που έχω ακούσει είναι αρνητικά...Θα πάω, πάντως, με την πρώτη ευκαιρία για να σχηματίσω προσωπική άποψη.

Reaction score
6
Σε ολες τις Ταινιες του Shyamalan εχω το το ιδιο συναίσθημα κατα την εξοδο μου απο την αιθουσα.
Ειμαι μπερδεμενος.Δεν ειμαι σιγουρος 100% αν μου αρεσε η ταινια η οχι.
Μετα απο μια ωρα περιπου και αφου την καλοχωνέψω τοτε γινονται η αγαπημενες μου.
Το ξερω πως ακουγετε γελοιο αλλα δεν μπορω να το εξηγησω γιατι συμβαινει μονο με τις ταινιες του ιδιου διμιουργου.
Στην τελευταια του ομως αυτο δεν εγινε.
Δεν λεω σκηνοθετικα ειχε την ιδια ποιοτητα με τις προηγούμενες την σωστη ατμοσφαιρα και οντως πολυ καλο soundrack.
Τι της ελειπε;
Το θεμα.
Δεν ειχε το προτοτυπο story που ειχαν οι προηγουμενες ταινιες του ,κατι που να σε αιφνιδιασει στο τελος και να πεις πως "ναι αυτο πρωτη φορα το βλεπω"
Δεν λεω πως δεν υπηρχαν ανατροπές .Ειχε και μαλιστα αρκετες .Αλλα αυτο που ειδα κατι μου θυμιζει.
Αυτο δεν σημαίνει πως μετανιώνω που πηγα να το δω.
Καθε αλλο. Ειναι σίγουρα απο τις καλυτερες ταινιες που θα δουμε φετος.
Απλως ηθελε μια ποιο καλη ιδεα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members