Theater Tek Subs

Reaction score
6
Πριν από λιγο δοκίμασα για πρωτη φορά το Theater Tek DVD και έμεινα εντυπωσιασμένος .
Ο λόγος που με ενθουσίασε είναι πως μπορεί και παιζει αρχεία HD ( και όχι μονο) καταλαμβάνοντας το λιγότερο δυνατόν πόρους από το σύστημα.
Συγκεκριμένα με τον bs για τα ίδια αρχεία η CPU έτρεχε στα 70 – 80 % ενώ με το Theater Tek μολις 20 – 30% (σημειωτέον το pc είναι P4 στα 3 ghz με 1024 ram).
Φυσικά αυτό εχει ως επακόλουθο την αναπαραγωγή HD χωρίς τα ενοχλητικά σπασίματα στην κίνηση.
Το πρόβλημα είναι πως ο συγκεκριμένος player δεν υποστηρίζει εξωτ. Υπότιτλους.
Υπαρχει κάποιο άλλο προγραμματακι που να συνεργάζεται με το Theater Tek ώστε να προβάλλονται οι υπότιτλοι;
Θυμαμαι πως ειχα διαβάσει στο παρελθον ότι κατι τέτοιο είναι εφικτό, αλλα δεν θυμαμαι που.
Any help??

GTX

Reaction score
39
Τα έλεγα εγώ αλλά δε μ'ακούει κανείς!!! :D

Με Theatertek και Powerdvd βλέπεις τα πάντα τέλεια! :wink:

Reaction score
0
Εγώ που έχω και τα 3 προγράμματα στον υπολογιστή μου (powerdvd 7 deluxe, windvd 7 platinum+purevideo, theaterTek) ύστερα απο πολλές δοκιμές με τον optoma hd70 μπορώ να πώ με σιγουριά ότι το theaterTek έχει την καλυτερη εικόνα πεντακάθαρη σαν ξυράφι, τρισδιάστατη χωρίς θόρυβο και κόκκο απο τα άλλα 2.

Reaction score
5
υπαρχει περιπτωση το theatertek με το ffdshow που εχω σεταρει να παιξει H264???

γιατι βλεπω μαυρη οθονη, δεν ακουγεται ηχος και τα δευτερολεπτα μετρανε!!! (???) :?

Reaction score
2
Μπορεις με ffdshow , εχει tab για subtitles...
Νομιζω διαβαζει μονο .srt με το ιδιο ονομα του αρχειου.
Επισης μην ξεχασεις να δηλωσεις το ffdshow σαν postproccesing στο Video καρτελακι
του Theatertek kai vmr9 (δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να δειξει subs με overlay).

Reaction score
0
vobsub filter. Tρέχει στο background και ανοίγει τα srt που βρίσκονται στο ίδιο folder με το avi, και έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα (π.χ. myvideo.avi, myvideo.srt). Δεν θυμλαμαι το link, με ένα search στο google θα το βρεις, επίσης και στη home page του zoomplayer.

Reaction score
3
Το γράφω κι εδώ,στο έχω και σε π.μ.
ΔΕΝ γίνεται να έχεις hardware acceleration αν δουλέψεις με οποιονδήποτε player το ffdshow ή το vobsub.
Αυτομάτως η διαδικασία γυρνάει σε software mode,οπότε θα δεις πόσο ανεβαίνει η χρήση της CPU σου.
Συμφωνώ ότι -από όσα έχω δοκιμάσει- το theatertek έχει την καλύτερη εικόνα.
Αν όμως θέλεις να σου δουλεύει ο nvidia decoder π.χ. με hardware acceleration και υπότιτλους,η λύση του media player classic είναι μονόδρομος.
Εκεί,θα παίζεις με VMW9 renderless και τους subs θα τους φορτώνει το ίδιο το mpc.

Reaction score
8
Cinemusic - Ανδρεας said:
Τι είναι αυτό και σε τι χρησιμεύει;
Σε Video Games αναφέρεται :shock: :?:
Ειναι ενα προγραμματακι που δουλευει ως ανεξαρτητο , φορτωνεις τους υποτιτλους που θες στοχευεις στον player που εχεις εκεινη την στιγμη(progdvb , powerdvd , κλπ ) και σου βγαζει τους υποτιτλους στην οθονη σου . Εχω και μια φωτο ειναι ετσι

Αυτο το μπλε ειναι που σε βοηθαει να τσεκαρεις τον player που θελεις.
Δεν θυμαμαι το site που το κατεβασα :oops:

ΥΓ Το βρηκα :lol: απο εδω http://www.srebrenik.net/programi/

Reaction score
0
Το vobsub το χρησιμοποιώ με Theatertek 2.3, Zoom Player, MPC, Windvd και ανοίγει υπότιτλους κανονικά. Στα τρία πρώτα επιπλέον τρέχουν ταυτόχρονα και το ffdshow και το reclock (άσχετο με το vobsub, αυτό ούτως ή άλλως δουλεύει κανονικά και χωρίς αυτά).
Για το hardware acceleration δεν ξέρω αν το επηρρεάζει, ούτως ή άλλως ουδέποτε χρησιμοποιώ hardware acceleration.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.676
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale