TheaterTek... Ροζ ή μαυρη οθονη

Reaction score
786
Εχω εγκαταστησει μια... "δοκιμαστικη" εκδοση του TheaterTek 2.21 για να δω τι ψάρια πιανει. Το κακο ειναι οτι δεν παιζει τιποτα!
Αν επιλεξω Overlay και "φορτωσω" DVD (απο σκληρο ή απο δισκακι) ακουω τον ηχο να παιζει αλλα βλεπω μια ωραιοτατη widescreen ΡΟΖ οθονη! Αν επιλεξω VRL9 (ή οπως το λενε) τοτε η οθονη απλα ειναι μαυρη ενω το counter μετραει κανονικα. Στην αρχη το δοκιμασα χωρις να εχω βαλει ξεχωριστα το Nvidia Pure Video Decoder, αλλα και μετα την εγκατασταση του NPV Decoder εχω το ιδιο ακριβως αποτελεσμα. Η καρτα ειναι NVidia GeForce. Το PowerDVD και ο Media Player παιζουν μια χαρα...

Καμμια ιδεα?

Reaction score
7
Και εγω το ιδιο παθαινω...
Αλλα βλεπω μαυρη οθονη και δεν ακουω ηχο.
Το εχω απ-/εγκαταστησει 2-3 φορες βασικα.

Εχω την εντυπωση οτι αργει να φορτωσει, αλλα αν φορτωσει τελειως και σωστα παιζει τα παντα και τα παιζει και καλα.

Δεν εχω βρει λυση, ο,τι γινεται κατα τυχη και απο μονο του.
Εχω την εντυπωση οτι αν φορτωσει σωστα μια φορα, μετα ειναι οκ.

Το εχω βγαλει τωρα, αλλα θα το ξαναβαλω καποια στιγμη...

Reaction score
786
Αυτο το αποσπασμα απο το forum της TheaterTek, δινει μια καποια εξηγηση...

"Previously installed and timed out nVidia components will prevent TheaterTek activating the decoders in trial mode. The only solution is to roll back the OS to a point prior to the original nVidia decoder pack install, or activate the software which will also activate the decoders. We are looking into a solution where the older timed out decoders can be re-activated in trial mode"

Reaction score
786
Νομιζω οτι εγκαθισταται καποιου ειδους "προστασια" της Macrovision, μαζι με το TheaterTek. Καποιο dll φορτωνεται μαζι με τα Windows. Τιποτα το ανησυχητικο βεβαια...

Βγηκε η εκδοση 2.3.0 αλλα το... αντικλειδι μου δεν με αφηνει να ενημερωθω για εκπαιδευτικους σκοπους. Παντως το προβλημα με την ροζ ή κενη οθονη αφορα τα trial μετα την εκδοση 2.06

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale