Thorens TD 104

Reaction score
1
Καλημέρα, χρόνια πολλά με πρώτη ανάρτηση στο φόρουμ το οποίο διαβάζω αρκετό καιρό, χωρίς να έχω ξαναγράψει

Εδώ και λίγο καιρό είχα αρχίσει και παρακολουθούσα δημοπρασίες HiFi από την Katawiki.
Όταν λέω παρακολουθώ εννοώ ως παρατηρητής, όχι ως συμμετέχων. Κυρίως Reel to Reel (μπομπίνες).

Πριν από μια εβδομάδα περίπου άρχισα να παρακολουθώ (χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον ομολογουμένως) δημοπρασίες για πικάπ. Κυρίως Thorens και πιο πολύ τα TD 165.
Περισσότερο από περιέργεια παρά από πραγματικό, άμεσο, ενδιαφέρον έβαλα μια προσφορά σε ένα 165 και σε ένα 104.
Η δημοπρασία του 165 ανέβηκε πολύ ψηλά και δεν την ακολούθησα, αλλά το 104 κατακυρώθηκε στην δική μου προσφορά!

Εικόνα

Και βρέθηκα με αυτό. Το οποίο το πλήρωσα, γιατί ντράπηκα να το ακυρώσω, αφού ήμουν ο πλειοδότης
:)

Τα χαρακτηριστικά της δημοπρασίας αναφέρουν ότι έχει υποστεί πλήρες σερβις και παίζει εξαιρετικά.

Υπάρχει κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο; Κάτι να προσέξω, κάποια ηχητικά χαρακτηριστικά;

Ευχαριστώ πολύ

Πάνος

Reaction score
191
Καλώς όρισες,
Δεν έχω προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο πάντως δεν είναι και από τα καλύτερα πικαπ της thorens. Παρ´ όλα αυτά αν έχει μια καλή κεφαλή και είναι σε καλή κατάσταση άκουσε το και πες τις εντυπώσεις σου

Reaction score
149
Γεια σου φίλε PanTse.
Ενημέρωσε μας σε παρακαλώ πώς λειτουργεί η Catawiki.
Από μια ματιά που έριξα διέκρινα πολλά τρωτά σημεία.
Πχ. σε αντίθεση με το ebay δε μπορείς να πληρώσεις με paypal, όπως επίσης το ποσοστό του
Catawiki υπολογίζεται στο 9% της πλεοδοσίας και το πληρώνεις επιπλέον στο τέλος.
Επίσης λέει ότι οι τιμές είναι χωρίς ασφάλεια..o_O τι εννοεί;
Ok αναφέρει ότι τα χρήματα θα μεταφερθούν μόλις παραλάβεις το αντικείμενο.
Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος σε παρακαλώ διόρθωσε με.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv