Thorens TD 125 mk2 αριστο

Reaction score
1.549
Το πικαπ στην ουσια ειναι 1ο χερι αφου αγοραστηκε απο 1ο χερι και απο εμενα δεν εχει παιξει ουτε 5 λεπτα μιας και το πηρα για 2ο σε περιπτωση που χρειαστω καποιο ανταλλακτικο. Το πικαπ ομως ειναι αριστο για τα 40 χρονια που κουβαλαει και σκεφτηκα πως ειναι κριμα να καθεται ετσι. Η κατασταση του φαινεται στις φωτο, το μοτερ ειναι αριστο, εχει λιπανθει προσφατα το πηγαδι και καθαριστει , η αναρτηση σωστη , οι στροφες αριστες , το πιτς αριστο , το καπακι ειναι σε μετρια κατασταση με γρατζουνιες αλλα οχι σπασμενο η ραγισμενο με ολες τις βιδες του κλπ κλπ. Τα καλωδια rca και ρευματος ειναι τα δικα του και γενικα το πικαπ ειναι εντελως στοκ και σιγουρα το καλυτερο 125 που εχω δει. Ο βραχιονας εχει ελαχιστα μποσικα, αλλα και τα 4 thorens που ειχα με τον ιδιο βραχιονα ειχαν τα ιδια μποσικα. Υπαρχει το manual του φυσικα μαζι με το πικαπ. Διαθετει μια stanton 500 η οποια ειναι η ιδια που διαφημιζοταν το πικαπ στο μανιουαλ και η οποια ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Ενας νεος ιμαντας ειναι απαραιτητος βεβαια! Δεδομενο της καταστασης του πικαπ η τιμη ειναι στα 650 ευρω ΜΗ συζητησιμη, αν και με ενδιαφερει περισσοτερο η ανταλλαγη με vintage τελικο ενισχυτη ο οποιος να παιζει ανετα στα 4ωμ σε αναλογη κατασταση φυσικα!

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.549
Up ! δεκτες ανταλλαγες με κλασικους προενισχυτες , η αλλο πικαπ direct η ιντλερ (oxi lenco).

Reaction score
12
Γεια σου. Ειμαι για λιγες ημερες στην Αθηνα για δουλειες. Εαν εχεις χρονο και διαθεση θα ηθελα να δω απο κοντα το Thorens td 125 που εχεις για πουλημα και να τα πουμε απο κοντα. Χρηστος.

Reaction score
1.549
Ειχα ξεχασει να κλεισω την αγγελια. Θα το κρατησω για ενα προτζεκτ που εχω στο μυαλο μου. Ευχαριστω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo