Those who kill (2014)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.371

Άλλη μία Δανέζικη αστυνομική σειρά σε αμερικάνικο remake. Μετά τα πετυχημένα The Killing Και The Bridge, έρχεται το Those Who Kill. Οι εξαμερικανισμένες αυτές παραγωγές στοχεύουν κυρίως θεατές σαν κι εμένα που δεν βλέπουν με τίποτα μη αγγλόφωνες σειρές/ταινίες.

Έχοντας δει το The Killing και το The Bridge, καθώς και τα πρώτα 3 επεισόδια του Those Who Kill, μπορώ να πω ότι και τα τρία παίζουν με τα νεύρα μου και το γούστο μου. Ενώ με εκνευρίζουν, ταυτόχρονα με κρατάνε όσο ακριβώς χρειάζεται ώστε να μην τις σταματήσω. Κρατάνε τη Δανέζικη ατμόσφαιρα, δηλαδή, μαυρίλα, μιζέρια, ξινίλα και χασομέρι. Οι πρωταγωνιστές σε όλες αυτές τις σειρές έχουν 2 βασικά κοινά: Είναι από ουδέτεροι μέχρι αντιπαθητικοί και έχουν άπειρα ψυχολογικά προβλήματα που "τρέχουν" παράλληλα με την υπόθεση. Ευτυχώς είναι γυρισμένες στις ΗΠΑ και σώνεται κάπως η κατάσταση (λόγω τοποθεσιών).

Η Chloë Sevigny που πρωταγωνιστεί στο Those Who Kill είναι η πιο αντιπαθής ηθοποιός που μπορώ να θυμηθώ. Και στη σειρά παίζει την ...αντιπαθητική! :o Μία προβληματική ντετέκτιβ στο τμήμα ανθρωποκτονιών που με τη βοήθεια ενός εγκληματολόγου (άλλος αντιπαθητικός...) λύνει υποθέσεις δολοφονιών, ενώ προσπαθεί να βρει άκρη με την εξαφάνιση του αδερφού της από τα παλιά.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members