ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Εδω και δυο ημερες εχω κολλησει αυτη την καταραμενη ιωση απο τις κορες μου και κοιμαμαι γυρω στις 18 ωρες την ημερα αφου εχω εξαντληθει απο πυρετο,βηχα και εμμετους.
Φανταζεστε λοιπον την εκπληξη μου οταν στις 1 τα ξημερωματα ελαβα ενα SMS στο κινητο μου απο τον Γενικο μας.
Το ευγλωττο μηνυμα αποτελειτο απο μονο δυο λεξεις και ηταν το εξης:
La notte!
Τωρα τι να υποθεσει κανεις?
Οσοι γνωριζουν τον Γενικο ξερουν πως προκειται για ανδρα-στυλοβατη της ηθικης και της ταξης και πως ποτεεεεε μα ποτεεεεε δεν θα παταγε το ιερο του ποδι σε τετοια καταγωγια.
Τι τον οδηγησε εκει?
Με ποιους/ποιες πηγε?
Μηπως προπονειται εν οψη Χριστουγεννων?
Ποσα "εσπρωξε" σε λουλουδια?
Αρκει να σας πω μονο τουτο:
To τραγουδι-σημα κατατεθεν του καταστηματος, ειναι οταν ο πολυς κος Γιατρουδακης αδει το γνωστο ασμα του κ. Μπιθικωτση "Ενα ομορφο αμαξι με δυο αλογα"
Με την διαφορα πως το ρεφρεν παει καπως ετσι:
"To ενα αλογο να ειναι ασπρο
οπως τα ονειρα που εκανα παιδι
το αλλο το αλογο να ειναι μαυρο
πες του να φυγει και να παει να γα..θει"(Γιαννη Κολιαβα , καταλαβες τωρα που ηθελε να σε παει?)
Τωρα μαλιστα διαβασα και στο shoutbox πως περηφανα αναγγελει οτι θα αναρτησει και φωτογραφιες απο...τα χθεσινοβραδυνα κατορθωματα του για να ζηλεψουμε εμεις οι υπολοιποι, που ειμαστε σπιτι-δουλεια-σπιτι και δεν εχουμε την παραμικρη σχεση με τοιουτες συμπεριφορες.
Ντροπη κε Γενικε!
Πως μπορεσες να εκτραπεις τοσο απο την πορεια σου?
Πως δηλητηριαζεις τις αγνες ψυχες που σε διαβαζουν?
Και αφου πας που πας βρε ανθρωπε του Θεου...ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.
Αρρωστος-ξεαρρωστος ολο και καποιο τροπο θα εβρισκα....
Φανταζεστε λοιπον την εκπληξη μου οταν στις 1 τα ξημερωματα ελαβα ενα SMS στο κινητο μου απο τον Γενικο μας.
Το ευγλωττο μηνυμα αποτελειτο απο μονο δυο λεξεις και ηταν το εξης:
La notte!
Τωρα τι να υποθεσει κανεις?
Οσοι γνωριζουν τον Γενικο ξερουν πως προκειται για ανδρα-στυλοβατη της ηθικης και της ταξης και πως ποτεεεεε μα ποτεεεεε δεν θα παταγε το ιερο του ποδι σε τετοια καταγωγια.
Τι τον οδηγησε εκει?
Με ποιους/ποιες πηγε?
Μηπως προπονειται εν οψη Χριστουγεννων?
Ποσα "εσπρωξε" σε λουλουδια?
Αρκει να σας πω μονο τουτο:
To τραγουδι-σημα κατατεθεν του καταστηματος, ειναι οταν ο πολυς κος Γιατρουδακης αδει το γνωστο ασμα του κ. Μπιθικωτση "Ενα ομορφο αμαξι με δυο αλογα"
Με την διαφορα πως το ρεφρεν παει καπως ετσι:
"To ενα αλογο να ειναι ασπρο
οπως τα ονειρα που εκανα παιδι
το αλλο το αλογο να ειναι μαυρο
πες του να φυγει και να παει να γα..θει"(Γιαννη Κολιαβα , καταλαβες τωρα που ηθελε να σε παει?)
Τωρα μαλιστα διαβασα και στο shoutbox πως περηφανα αναγγελει οτι θα αναρτησει και φωτογραφιες απο...τα χθεσινοβραδυνα κατορθωματα του για να ζηλεψουμε εμεις οι υπολοιποι, που ειμαστε σπιτι-δουλεια-σπιτι και δεν εχουμε την παραμικρη σχεση με τοιουτες συμπεριφορες.
Ντροπη κε Γενικε!
Πως μπορεσες να εκτραπεις τοσο απο την πορεια σου?
Πως δηλητηριαζεις τις αγνες ψυχες που σε διαβαζουν?
Και αφου πας που πας βρε ανθρωπε του Θεου...ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.
Αρρωστος-ξεαρρωστος ολο και καποιο τροπο θα εβρισκα....