Ti εφτιαξε με 500 χιλιαρικα(δολαρια)...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Ti εφτιαξε με 500 χιλιαρικα(δολαρια)...

Λες ο κάθε τύπος που διέθεσε τόσα χρήματα, να είχε στο νου του το πόσες φορές θα πήγαινε κινηματογράφο?

Σε κάποιο βαθμό, όλοι μας σε αυτό το section, o καθένας στο μέτρο που φτάνει η τσέπη του ή η τρέλλα του, τα έχουμε "χώσει" για αυτή την τρέλλα. Και ποτέ δεν σκεφτήκαμε να διαιρέσουμε το κόστος της με τις φορές που θα πηγαίναμε στον κινηματογράφο. Κανένας μας δεν θα έβγαινε ικανοποιημένος από το... "πηλίκο"....

Όμως η ικανοποίηση του δικού μας χώρου, με την επιλογή της δικής μας ταινίας, παιγμένης από τα δικά μας μηχανήματα, στις δικές μας συνθήκες, υπερκαλύπτει κάθε μαθηματική πράξη. Και οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε καλύτερη εικόνα και ήχο από την όποια ελληνική αίθουσα.

Πίστεψέ με, ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν, αλλά ονειρεύονται να αποκτήσουν το δικό τους home cinema, όσο φτηνό ή ακριβό είναι αυτό, έχουν διαγράψει τα μαθηματικά από το όνειρό τους.:126:
Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε μαθηματικές πράξεις αλλά στην ματαιοδοξία και την υπερβολή μερικών ανθρώπων που φτάνει τα όρια της παράνοιας ειδικά όταν το ακούς στις μέρες μας (κάτι τέτοιους τους βάζω στην ίδια κατηγορία με κάποιους σαουδάραβες που μόλις έβγαλαν τα πετροδόλαρα άρχισαν να ζητάνε χρυσές rols royce από εκεί που κυκλοφορούσαν με καμήλες).
Δεν θέλω να φανώ κομπλεξικός (ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί ποτέ μου να μην μπορώ να αποκτήσω κάτι που πραγματικά θέλω ή χρειάζομαι) ούτε θέλω να πώ ότι κι εγώ δεν θα κάνω την υπέρβαση για να στήσω ένα home cinema ή stereo ακριβώς όπως το θέλω αλλά η υπερβολή έχει και τα όρια της.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster