Ti DVDr media χρησιμοποιείτε;

Ti DVDr media χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• DVD-RW

Votes: 0 0,0%
  • DVD+RW

• DVD-RAM

• DVD+R DL

• Total voters
    27

Michael Iatrou

Συντονιστής
Reaction score
0
Για να δούμε ποιά media έχουν κερδίσει την υψηλότερη θέση στις προτιμήσεις μας!
Καλό θα ήταν να γράφατε και για ποιόν ιδιαίτερο λόγο φτάσατε σε αυτή την επιλογή.

Ακόμη κι αν είστε αναποφάσιστοι, μπορείτε να ψηφίσετε βάσει του πλήθους των δίσκων που έχετε από κάθε είδος!

Reaction score
7
DVD+R επειδη λενε οτι ειναι καλυτερο για ταινιες.
Βεβαια ακομα ειμαι στο DVD+RW μιας και ειμαι σε δοκιμες εν οψη της πτωσης της τιμης του DL.

Reaction score
0
DVD-R γιατί θεωρητικά είναι πιο συμβατό με τα λοιπά DVD-Players. Βέβαια αυτό πλέον είναι μύθος, αλλά το DVD-R είναι και το επίσημο στάνταρ του DVD-Forum. Για τον φόβο των Ιουδαίων βέβαια και το PC DVDR αλλά και το επιτραπέζιο DVDR είναι dual για να μην βρεθώ κάποτε εκτεθειμένος.
Πάντως έχω πάνω από 200 γραμμένα DVD στην συλλογή μου και είναι όλα DVD-R

Reaction score
0
...Πάντως έχω πάνω από 200 γραμμένα DVD στην συλλογή μου και είναι όλα DVD-R
Καλα εσενα θα σε κλεισουν για πολλα χρονια μεσα...
Ξερεις ποσα λεφτα εχουν χασει οι εταιριες?
:shock: Τι είναι αυτά που λες βρε Γιώργο; Όλες οι ταινίες είναι γραμμένες Ελληνικές ταινίες από την τηλεόραση και καμμιά εκατοσταριά που είχα νοικιάσει από το DVD Club, αλλά δεν πρόλαβα να δω. Μετά τις είδα και μου μειναν τα DVDs.. Να τα πετάξω; τα λυπάμαι :wink:
Για την ιστορία έχω και καμμιά 300αριά αυθεντικά, άρα φαντάσου πόσα κέρδισαν οι Εταιρίες από την πάρτη μου! :p

Reaction score
13
Στην αρχή είχαν προπορεία τα DVD-R αλλά πλέον έχουν μπει μπροστά τα DVD+R.Προς το παρόν έχω μερικά -R και περιμένω την πτώση των DVD+R DL σε λογικά όρια.

Φιλικά

Johnny

Reaction score
5
Στις αρχές χρησιμοποιούσα dvd-r αλλά τώρα είμαι καταευχαριστημένος και από θέμα συμβατότητας αλλά και αξιοπιστίας με τα Philips DVD+R τα οποία Π Ο Τ Ε δεν με απογοήτευσαν.......

Οπότε DVD+R ...... never had a coaster :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
-R πάντα και μόνο και προσπαθώ να βρίσκω RITEK. Πολύ αξιόπιστα, παίζουν παντού, και κάποια που έχω 2 χρόνια σχεδόν παίζουν ακόμα μια χαρά!

Τελευταία δοκίμασα (από λάθος του μαγαζιού που παρείγγειλα) και philips -r και μια χαρά μου φαίνονται...

Νομίζω πάντως ότι από τον τελευταίο χρόνο και μετά ακόμα και τα πιο φθηνά δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα...

Reaction score
6
DVD-R.
Υπαρχουν ακομα φιλοι μου που τα player τους δεν αναγνωριζουν το +. (τους γραφω από καμια φορα)
Απο την αλλη δεν εχω κανενα λογο να αλλαξω σε + μιας και δεν υπαρχει καμια διαφορα.
Τωρα ομως με τα DL αυτο μάλλον θα αλλαξει καθως το dvd-r εχει αργησει σε σύγκριση με το dvd+r πραγμα που ειχε γινει ακριβως το αντιθετο με τα μιας στρωσεις -r.

Reaction score
0
Υπαρχουν ακομα φιλοι μου που τα player τους δεν αναγνωριζουν το +. (τους γραφω από καμια φορα)
Ανδρέα, εάν πέρασες στο LITEON την version που σου έστειλε ο Γιάννης για γράψε ένα δίσκο +R και δώστον σε έναν απο τους φίλους που το player δεν αναγνώριζε να δούμε τώρα θα παίξει; [/quote]

Εδώ και περισσότερο απο 1 χρόνο χρησιμοποιώ μόνο +R.

Reaction score
1
Οχι βέβαια Ανδρέα, δεν λέμε να το δοκιμάσεις εσύ.
Είναι ήδη καρατσεκαρισμένο, εσύ γράφεις +r και αυτό βγάζει DVD-ROM που παίζουν σε όλα τα player.
Γι' αυτό στο είπε ο Στέλιος για να κένεις την δοκιμή με αυτά τα μηχανήματα που δεν παίζανε.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
0
Dvd-r στην αρχη traxdata 2x meta traxdata 4x kai tvra traxdata 8x. Εχουν επιστρωση RITEK και μεσρι τωρα εκτος απο καποιες παιδικες αρρωστιες στην αρχη (3 χρονια πριν) δεν με εχουν απογοητευσει ποτε και πουθενα.
Α και μερικα TDK -R παντα 8χ που και αυτα εδω και 5 μηνες με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.671
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@