Tissot Touch Expert - Γνώμες

Reaction score
89
Το έχω με καουτσούκ μαύρο λουράκι. Το προηγούμενο μοντέλο είχε αρκετά προβλήματα επειδή δεν ήταν πραγματικά αδιάβροχο (έτσι διάβασα στο Internet). Αυτό το βουτάω κανονικά στην θάλασσα. Αν σου αρέσει πάρτο. Εγώ το είχα αγοράσει 650 (ή 680) πριν από ένα χρόνο. Δες και το sea touch...

Reaction score
1
Το sea touch το αποκλείω γιατί μου μοιάζει λίγο χοντροκομένο, ενώ αυτο ¨κάτι¨μου κάνει! Χαρασεται εύκολα φιλε? Οι λειτουργείες του τι λένε? Ανθεκτικό είναι στο θαλλασινο νερό?

Reaction score
11
To απλο Tissot touch ειναι εξαιρετικο και λογω υλικων δεν χαρασεται καθολου ευκολα.....Γενικα στην Ελλάδα ειναι υπερκοστολογημενο....

Επειδη εχει αισθητηρα θερμοκρασιας και βαρομετρικης πίεσης δεν ειναι για "βαθειες" σχεσεις με το νερο ενω βασει manual πρεπει για να παραμενει αδιαβροχο ν αλλαζονται ανα ενα νομιζω ετος οι τσιμουχες

Το expert εχει και νυχτερινο φωτισμο..κατα τ αλλα ειναι ενα facelift του απλου touch που εξακολουθει να πωλείται....

Reaction score
89
Το δικό μου είναι από τιτάνιο και είναι πολύ πιο ευαίσθητο στις χαράξεις από το ατσάλι.
Σε σχέση με το παλιό είναι πιο μεγάλο, με κόκκινο φως (άχρηστο για εμένα) και πιο αδιάβροχο...
Οι λειτουργίες είναι καλές αλλά αν δεν τις χρειάζεσαι πραγματικά τότε θα παίξεις λίγο στην αρχή και μόνο.
Εμένα μου άρεσε και το πήρα. Τώρα είναι γούστα αυτά.
Για το προηγούμενο ξέρω πως είναι το ίδιο καλό, λίγο πιο μικρό και λίγο πιο ευαίσθητο στο νερό. Αν το βγάζεις στην θάλασσα δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω.
Δες και το Suunto.

Reaction score
11
Με λιγο ψαξιμο το βρίσκεις κοντα στα 580 ευρω στα μαγαζια του κεντρου με ελληνικη εγγύηση...απεφυγε το τιτανιο και κατεβαίνεις στα 530.....( το πηρα προ 1 εβδομαδας σ αυτη την τιμη και ειναι εξαιρετικο)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.335
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis