TIVOLI MODEL 5

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
To νεο μοντελο της εταιρειας,ραδιοφωνο με ψηφιακη ενδειξη συχνοτητας,cd με δυνατοτητα αναπαραγωγης mp3,τηλεχειρισμος,ξυπνητηρι,δυο μεγαφωνα full range αλλα και υπογουφερ και ολα αυτα στο ιδιο σασσι.Περισσοτερα αλλα και φωτο στη διευθυνση

http://www.tivoliaudio.com/articles.php?articleid=26
 



Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Τουλαχιστον 650-700 ευρω(αν κρινω απο αλλες συσκευες της εταιρειας..),μαλλον ακριβο αλλα ειναι απο τις συσκευες που μπορεις να ερωτευθεις.Μαλλον θα αγορασω μια αν εχει εισοδους-εξοδους για συνδεση με συστημα.
 

Μηνύματα
20
Reaction score
0
Πιστεύω πως πρόκειται γι' αυτά τα μοντέλα που βγάζει η κάθε εταιρεία για να τα έχει στην γκάμα της. Κομμάτι δύσκολο να δώσει κανείς ένα τέτοιο ποσό.
Τα πιο προσιτά μοντέλα της (απλό ραδιόφωνο) που αρχίζουν από 150 ευρώ είναι αυτά που την κρατάνε. Είναι ένα είδος που αντιμετωπίζεται και ως gadget από μερικούς, γι' αυτό και υπάρχουν και σε μερικά μαγαζιά που δεν έχουν σχέση με Hi-end και σιγά μην ξέρουν την ιστορία που υπάρχει πίσω απ' αυτό το ραδιόφωνο.
 

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Σαββα δεν βλεπω τοπο στο προφιλ σου εδω στην Αθηνα παντως βλεπει κανεις το MODEL ONE σε πολλες και "ασχετες" βιτρινες ,ειναι κατι σαν μοδα (προσφτα το ειδα να συμμετεχει και σε διαφημιση σαπουνιου ή σαμπουαν).Σαφως τα MODEL ONE,TWO ειναι αυτα που πουλανε πιο πολυ αλλα παρα την υψηλη τιμη (προβλεψη εκανα ...) μαλλον θα πουλησει.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.312
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top