Toποθέτηση πίσω ηχείων..., σωστό ύψος?

Reaction score
0
Δεν ξέρω τι να κάνω ρε παιδιά...Τα πίσω ηχεία δεν μπορώ να τα βάλω στο δάπεδο...Πειράζει αν είναι στο ταβάνι και "κοιτάνε" προς τα εμένα όταν κάθομαι στον καναπέ? Το ύψος θα χαλάσει το όλο σύνολο? Eπίσης σε ποιο σημείο να τα βάλω? Πίσω ή κάπου στα πλάγια της θέση που κάθομαι?

Reaction score
1
Αν είναι δίπολα, τότε στα πλάγια. Διαφορετικά πίσω στις γωνίες με κλίση προς τη θέση ακρόασης.

Μη σκας και πολύ με τα περιφερειακά. Ο ρόλος τους δεν είναι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Σε αντίθεση με τα κύρια, στα οποία πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή.

Reaction score
786
Εγω τα δικα μου τα εχω ακριβως πισω μου και σε υψος περιπου 2 μετρων, απλα γιατι δεν γινεται αλλιως.
Καλες οι προδιαγραφες (tweeter στο υψος του αυτιου, 120 μοιρες ανοιγμα για τα surround κλπ), αλλα αν δεν μπορουν να εφαρμοστουν στους χωρους μας δεν χαθηκε και ο κοσμος.

Reaction score
0
Παιδια νομιζω οτι δεν υπαρχει στανταρ για το σωστο υψος μιας και ο καθε χωρος εχει τις ιδιαιτεροτητες του.Το καλυτερο ειναι να πειραματιστεις και να δεις που ταιριαζουν με το ολο συνολο των υπολοιπων ηχειων. :D :D :D

Reaction score
7
Το και τα standard τοποθετησεων και προδιαγραφων ισχυουν ΜΟΝΟ για dedicated room.

Για το σαλονι, κανουμε ο,τι βολευει για οσο το δυνατο καλυτερη αποδοση

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.773
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili