To Μundial σε HD

Reaction score
0
το TPS HD ξεχαστε το.....θελει δικο του δεκτη και επισης συνδεδεμενος πανω σε τηλ γραμμη(μολις μιλησα με 2 Γαλλους αντιπροσωπους-τεχνικους του TPS καθως και με εναν ελληνα που πουλαει original καρτες του TPS)

ο μονος τροπος εως σημερα για να δειτε μερικοι σε HD το Μουντιαλ ειναι απο τα σπασμενο πια PREMIERE με πιατο για Αθηνα περι το 1,80

επισης και το euro 1080 με επισημη απαντηση σε email μας, τελικα δεν εχει την Ελλαδα στης χωρες που θα δειξει το μουντιαλ σε HD

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
LARRY said:
το TPS HD ξεχαστε το.....θελει δικο του δεκτη και επισης συνδεδεμενος πανω σε τηλ γραμμη(μολις μιλησα με 2 Γαλλους αντιπροσωπους-τεχνικους του TPS καθως και με εναν ελληνα που πουλαει original καρτες του TPS)

ο μονος τροπος εως σημερα για να δειτε μερικοι σε HD το Μουντιαλ ειναι απο τα σπασμενο πια PREMIERE με πιατο για Αθηνα περι το 1,80

επισης και το euro 1080 με επισημη απαντηση σε email μας, τελικα δεν εχει την Ελλαδα στης χωρες που θα δειξει το μουντιαλ σε HD
Για το TPS κάνεις λάθος... δεν χρειάζεται τηλεφωνική γραμμή! Και έχω βρει και κάρτα TPS HD μόνη της αλλά είναι πολύ ακριβή... Επίσης μπορούν να μου στείλουν και τον HD δέκτη μαζί με την κάρτα αλλά τιμή θα έχω αύριο-μεθαύριο.

Επίσης μετά από την αποτυχία του TPS να προσφέρει hd δέκτες χωρίς προβλήματα, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κυκλοφορήσουν και την κάρτα TPS HD μόνη της από την 1η του μήνα...

Reaction score
0
χρηστο
ανθρωπος εδω στην Αθηνα πηρε την καρτα και οταν ηρθε η ωρα να την ενεργοποιηση του ειπαν αυτα που εγραψα
μακαρι να βγω λαθος
καλο κουραγιο στην προσπαθεια σου

τουλαχιστον σου μεινε το φρεσκαρισμα των Γαλλικων σου

Reaction score
14
LARRY said:
μου περισευουν 1.2 μετρα απο το 3μετρο!!!! κάτι παίζει εδώ... :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
LARRY said:
χρηστο
ανθρωπος εδω στην Αθηνα πηρε την καρτα και οταν ηρθε η ωρα να την ενεργοποιηση του ειπαν αυτα που εγραψα
μακαρι να βγω λαθος
καλο κουραγιο στην προσπαθεια σου

τουλαχιστον σου μεινε το φρεσκαρισμα των Γαλλικων σου
Eνεργοποιημένη έρχεται κανονικά... δεν το κάνεις εδώ στον δέκτη σου...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μέχρι τώρα έχω βρει 2 επιλογές:

1. Δέκτης HD TPS μαζί με συνδρομή HD για 1 χρόνο
2. Κάρτα TPS HD μόνη της

Οι τιμές που παίρνω είναι πολύ μεγάλες όμως... αν καταφέρω κάτι καλύτερο θα το ανακοινώσω αλλιώς δεν νομίζω να έχει νόημα...

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Μέχρι τώρα έχω βρει 2 επιλογές:

1. Δέκτης HD TPS μαζί με συνδρομή HD για 1 χρόνο
2. Κάρτα TPS HD μόνη της

Οι τιμές που παίρνω είναι πολύ μεγάλες όμως... αν καταφέρω κάτι καλύτερο θα το ανακοινώσω αλλιώς δεν νομίζω να έχει νόημα...
Κάνε το πιό λιανά Χρήστο........πόσο μεγάλες ????? και για πόσο χρόνο ?????

Πάντα για την κάρτα ΜΟΝΗ της μιλάω ....

Reaction score
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΓΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ TPS HD ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΟΝΟΜΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ 75 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ.ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 420 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 150 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ.ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 270-290 ΕΥΡΩ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΓΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΡΓΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΟΙ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
παιδια κάτι γίνεται....

Το Παγκόσμιο Κύπελλο οι τυχεροι με τους HUMAX 2000, μάλλον θα το δούν όπως πρέπει να το δούν...

Ακούω κάτι για free απο SAT-1, για 15 παιχνίδια HD, κάτι για free απο την RAI...

Μηπως, λέω μήπως αλλάξει κάτι και στο τοπίο με την ΕΡΤ και τον HellasSat?

MHN βιαστείτε να κάνετε συνδρομές... Περιμένετε ακόμη λίγο και οι κόποι μας πιστεύω θα δικαιωθούν...

Reaction score
0
Πάνος Οπλοποιός said:
παιδια κάτι γίνεται....

Το Παγκόσμιο Κύπελλο οι τυχεροι με τους HUMAX 2000, μάλλον θα το δούν όπως πρέπει να το δούν...

Ακούω κάτι για free απο SAT-1, για 15 παιχνίδια HD, κάτι για free απο την RAI...

MHN βιαστείτε να κάνετε συνδρομές... Περιμένετε ακόμη λίγο και οι κόποι μας πιστεύω θα δικαιωθούν...
Πάνο η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία :) :) :)

Ειλικρινά όμως πιστεύω ότι η υπόθεση Mundial σε HD αρχίζει και απομακρύνεται επικίνδυνα :( :( :(

Reaction score
0
Μάλλον έχει δίκαιο ο Μενέλαος αλλά και ο Πάνος...
Παιδιά έξω στην ευρώπη γίνεται της τρελλής και για έναν ακόμη λόγο (σημαντικό νομίζω):
οι περισσότερες τηλεοράσεις που έχουν πουληθεί δεν έχουν HDCP και η μετάδοση θέλει sat receiver με HDCP για να παίξει...

Επομένως ναι μεν τα πράγματα είναι χάλια αλλά από την άλλη φαίνεται οι εταιρείες (και για άλλους λόγους βέβαια) να προσανατολίζονται σε λύσεις που ανέφερε ο Πάνος.
Ίσως να είμαστε τυχεροί...
Το πρώτο δεκαήμερο το Ιουνίου θα δείξει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το πρόβλημα είναι 1 και μόνο 1 για την HDTV στην Ευρώπη...

Αν εξαιρέσεις τους Γερμανούς όλοι οι υπόλοιποι άργησαν πάρα πολύ... Ειδικά στην Γαλλία και την Ιταλία οι καταστάσεις είναι για πολύ γέλιο! Το canal+ για παράδειγμα θα δείξει 38 παιχνίδια ζωντανά (και όλους από την φάση των 8 και μετά... εκτός και αν παίζει η Γαλλία...) σε HD αλλά δέκτη δεν έχει ακόμα να παραδόσει...

Στην Ιταλία το γύρισαν στο 720p και δέκτης δεν υπάρχει ούτε για δείγμα...

Συμβατές τηλεοράσεις δεν υπάρχουν...

Κόλαση!!!

Πάντως συνδρομή μάλλον θα καταφέρουμε να κάνουμε τουλάχιστον στο canal+ χωρίς δέκτη...

Reaction score
6
Όσον αφορά το γαλλικό Canal+ , ο HDCI2000 δεν "βρίσκει" τα κανάλια Kiosque κατά το Scan.....(όπως αντίστοιχα τα Direkt, Blue Movie , κλπ του Premiere!!!!) , οπότε δεν ξέρω κατά πόσο "συμφέρει τελικά" μια τέτοια συνδρομή....

Και φυσικά δεν πρόκειται για "έλλειψη" σήματος , αλλά καθαρά για "αδυναμία" του δέκτη.... Ακούγεται ότι η Humax έχει κάνει συμφωνία με το Premiere που την "δένει" σε πολλά πράγματα.... Ένα από αυτά είναι να μην μπορούν οι χρήστες HDCI-2000 να δουν όλο το Premiere (αφού το ίδιο δίνει τον PR-HD1000 για αυτή τη δουλειά!!!)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
deliol said:
Όσον αφορά το γαλλικό Canal+ , ο HDCI2000 δεν "βρίσκει" τα κανάλια Kiosque κατά το Scan.....(όπως αντίστοιχα τα Direkt, Blue Movie , κλπ του Premiere!!!!) , οπότε δεν ξέρω κατά πόσο "συμφέρει τελικά" μια τέτοια συνδρομή....

Και φυσικά δεν πρόκειται για "έλλειψη" σήματος , αλλά καθαρά για "αδυναμία" του δέκτη.... Ακούγεται ότι η Humax έχει κάνει συμφωνία με το Premiere που την "δένει" σε πολλά πράγματα.... Ένα από αυτά είναι να μην μπορούν οι χρήστες HDCI-2000 να δουν όλο το Premiere (αφού το ίδιο δίνει τον PR-HD1000 για αυτή τη δουλειά!!!)
Αν αλήθεύει αυτό τότε έχουν ξεφύγει όλοι... Δηλαδή δουλεύουμε τον καταναλωτή;;; Τι αηδίες είναι αυτές;;;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάνος Οπλοποιός said:
παιδια κάτι γίνεται....

Εγώ Πάνο μου μπορώ να περιμένω... αλλά επειδή ψάχνω το θέμα 1 μήνα τώρα το έχω πάρει πατριωτικά! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρω μια συμφέρουσα λύση... το πολύ-πολύ να πάω Λονδίνο 1 μήνα! :lol: :lol: :lol:

Απλά θα περίμενα και από τους επαγγελματίες του είδους να πίεζαν τα πράγματα λίγο περισσότερο... υπερτιμολογούμε στα εύκολα αλλά στα δύσκολα: "δεν γίνεται...." Υπάρχουν αυτή την στιγμή αρκετές προσφορές στο εξωτερικό που ένας απλός καταναλωτής από Ελλάδα δεν μπορεί να τις διαπραγματευτεί καν. Αυτά προς ενημέρωση και μόνο και είναι η προσωπική μου άποψη...

Reaction score
6
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
deliol said:

Αν αλήθεύει αυτό τότε έχουν ξεφύγει όλοι... Δηλαδή δουλεύουμε τον καταναλωτή;;; Τι αηδίες είναι αυτές;;;

Για κάνε ένα scan στον Astra 19.2 και πες μας..... Σου φέρνει τα Kiosque???? Γιατί εμένα στο pc τα πιάνει με 65% σήμα!!!! Ο Humax όμως είναι "τυφλός"!!!!

Reaction score
6
Έχουμε νεώτερα (για τα κανάλια που δεν μπορεί να δει ο Humax...)

Σας παρουσιάζω την νέα Formula ver NH1.00!!!!!

http://rapidshare.de/files/21843274/ForHDCI2000EU1.zip.html

Άντε , και καλό παίξιμο......

PS: Για τους μη κατέχοντες, η Formula είναι εργαλείο που "τραβάει" την λίστα καναλιών του Humax HDCI-2000 για να την επεξεργαστείτε όπως θέλετε (αλλάζετε PID's , προσθέτετε κανάλια , κλπ) και στη συνέχεια την ξαναστέλνετε στον Humax......!!!

Reaction score
0
opos exo anaferei kai se allo post se emena den katevazei ta kanalia tou premiere sport portal..dld to sport 1-2-3 etc.
kapoioa mou eipe ena kolpo me to opt+ alla dene gine tipote..
exei kaneis kamia idea???thymamai oti kai ston 5400 sthn arxh den borousame na ta fortosoume ap eftheias..meta vevaia vgikane ta etoima settings kai ola diorthothikan

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7