To δικο μου ΗC

Reaction score
37
Να'με και εγω. Ειπα να "παρουσιάσω" το δικό μου "micro" home cinema.
Τα πραγματα ειχαν αγοραστεί με την προοπτική να πήγαινα σε δικό μου σπίτι...άλλα έμεινα άνεργος όποτε μου μείνανε σε ενα δωμάτιο 12 τετραγωνικών.
Μπροστα στα "τερατα"σας ειναι ενα τιποτα...αλλα για τωρα με καλυπτει :)

Αποτελειτε απο μια panasonic TXL42DT50, Yamaha NS-F150 με κεντρικο ενα Yamaha NS-C444.

Εδω ειναι ενα μερος τον μηχανιματων, DVD, Laserdisc κλπ, δυστιχως το ενεργο sub που ειχα παρεδωσε πνευμα και ετσι οδηγω ενα passive με τον παλιο μου 616 A/V και ενα eq για να φερω το σαμπ λιγο πιο κοντα σε hc mode. Το WD live εχει κουμπομενους 2 σκληρους τον 2tb. Το dat ξερω ειναι ξεμπαρκο εκει αλλα υπαρχει έλλειψη χωρου.

Το δευτερο μερος τον μηχανιματων...2 MD και το recorder της yamaha.

Στην γωνια υπαρχει και το πλαινο KEF K120 και το passive sub. (ντροπηηηηηη :( :( το ξερω) 12" . (το πανακι έμεινε απο την πρωινη καθαριότητα)

Ο γνωστος πλεον LX-83...

Ta Roister Status 1... Τα πρωτα μου ηχεια...παιζουν ακομα αψογα ακομα και σαν δορυφοροι.

Αυτα, ζητώ συγνώμη για την ακαταστασία :) :) .

Μηπως να αλλαζα τον τιτλο σε: Πως να μην κάνετε ενα home cinema :p :p ???

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.438
Mια χαρά είσαι,εγώ ακόμη δεν έχω αξιωθεί να συνδέσω κεντρικό και περιφεριακά :)

Reaction score
37
Ευχαριστώ πολύ :) , να'σε καλά :) . Είναι για μένα πολύ σημαντική η γνώμη σας και οποιαδήποτε παρατήρηση . Ξέρετε σίγουρα τόνους πράγματα παραπάνω από μένα :)

Reaction score
58
Πολλά μηχανάκια βρε παιδί μου....και ο χώρος λίγος.
Προσπάθεισε να τον ξαλαφρώσεις κάπως(αν είναι δυνατόν γιατί είναι αρκετά φορτωμένος)και εκμεταλεύσου το κάθε εκατόστο.Θα δεις πόσο ωραίος θα είναι μετά και θα το ευχαριστιέσαι.
Κατά τα άλλα είσαι super.Και ανέβασε και καμιά φωτογραφία του γάτου.Φαίνεται κούκλος!

Timaras

Reaction score
2.171
Μπράβο φιλαράκι να τα χαίρεσαι τα μηχανήματα.Το κεντρικό παίζει παπάδες έτσι?Το έχω και εγώ γι'αυτό το λέω!

Reaction score
37
Ειναι παρα πολυ καλό ηχειο και τίμιο για τα λεφτα του. Στον χωρο που βρίσκεται δουλεύει μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια :) . Oσο για την "μικρη¨ μου γατα...θα σας την ποσταρω οποτε θέλετε :)

melina

Cargo 200
Reaction score
46.374
enjoy φίλε μου, δεν έχεις ακούσει που λένε το μέγεθος δεν κάνει τη διαφορά; αλήθεια λένε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.880
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain