- Reaction score
- 37
Να'με και εγω. Ειπα να "παρουσιάσω" το δικό μου "micro" home cinema.
Τα πραγματα ειχαν αγοραστεί με την προοπτική να πήγαινα σε δικό μου σπίτι...άλλα έμεινα άνεργος όποτε μου μείνανε σε ενα δωμάτιο 12 τετραγωνικών.
Μπροστα στα "τερατα"σας ειναι ενα τιποτα...αλλα για τωρα με καλυπτει
Αποτελειτε απο μια panasonic TXL42DT50, Yamaha NS-F150 με κεντρικο ενα Yamaha NS-C444.
Εδω ειναι ενα μερος τον μηχανιματων, DVD, Laserdisc κλπ, δυστιχως το ενεργο sub που ειχα παρεδωσε πνευμα και ετσι οδηγω ενα passive με τον παλιο μου 616 A/V και ενα eq για να φερω το σαμπ λιγο πιο κοντα σε hc mode. Το WD live εχει κουμπομενους 2 σκληρους τον 2tb. Το dat ξερω ειναι ξεμπαρκο εκει αλλα υπαρχει έλλειψη χωρου.
Το δευτερο μερος τον μηχανιματων...2 MD και το recorder της yamaha.
Στην γωνια υπαρχει και το πλαινο KEF K120 και το passive sub. (ντροπηηηηηη
το ξερω) 12" . (το πανακι έμεινε απο την πρωινη καθαριότητα)
Ο γνωστος πλεον LX-83...
Ta Roister Status 1... Τα πρωτα μου ηχεια...παιζουν ακομα αψογα ακομα και σαν δορυφοροι.
Αυτα, ζητώ συγνώμη για την ακαταστασία
.
Μηπως να αλλαζα τον τιτλο σε: Πως να μην κάνετε ενα home cinema
???
Τα πραγματα ειχαν αγοραστεί με την προοπτική να πήγαινα σε δικό μου σπίτι...άλλα έμεινα άνεργος όποτε μου μείνανε σε ενα δωμάτιο 12 τετραγωνικών.
Μπροστα στα "τερατα"σας ειναι ενα τιποτα...αλλα για τωρα με καλυπτει
Αποτελειτε απο μια panasonic TXL42DT50, Yamaha NS-F150 με κεντρικο ενα Yamaha NS-C444.
Εδω ειναι ενα μερος τον μηχανιματων, DVD, Laserdisc κλπ, δυστιχως το ενεργο sub που ειχα παρεδωσε πνευμα και ετσι οδηγω ενα passive με τον παλιο μου 616 A/V και ενα eq για να φερω το σαμπ λιγο πιο κοντα σε hc mode. Το WD live εχει κουμπομενους 2 σκληρους τον 2tb. Το dat ξερω ειναι ξεμπαρκο εκει αλλα υπαρχει έλλειψη χωρου.
Το δευτερο μερος τον μηχανιματων...2 MD και το recorder της yamaha.
Στην γωνια υπαρχει και το πλαινο KEF K120 και το passive sub. (ντροπηηηηηη
Ο γνωστος πλεον LX-83...
Ta Roister Status 1... Τα πρωτα μου ηχεια...παιζουν ακομα αψογα ακομα και σαν δορυφοροι.
Αυτα, ζητώ συγνώμη για την ακαταστασία
Μηπως να αλλαζα τον τιτλο σε: Πως να μην κάνετε ενα home cinema