- Reaction score
- 264
Καλορίζικο και καλές μπασιές Τάκη.
Τελικα θα βαλω και τον πυκνωτη που εχω μπας και γλυτωσω την μπαταρια που την αλλαξα πριν απο 2 μηνες αφου,καθε φορα που σκαει η μπασια σε κοματια bit και hip-hop τα φωτα πεφτουνε τοσο εντονα στιγμιαια,που νομιζει οποιος με βλεπει απο μακρια οτι κανω σηνιαλο. :142:Καλορίζικο και καλές μπασιές Τάκη.
Πριν βάλεις τον πυκνωτή σου μέτρα τα ρεύματά σου όταν παίζεις χαλαρά να δεις σε τι τιμή είναι και δες και σε τι τιμή πεφτει στις μπασιές.Τελικα θα βαλω και τον πυκνωτη που εχω μπας και γλυτωσω την μπαταρια που την αλλαξα πριν απο 2 μηνες αφου,καθε φορα που σκαει η μπασια σε κοματια bit και hip-hop τα φωτα πεφτουνε τοσο εντονα στιγμιαια,που νομιζει οποιος με βλεπει απο μακρια οτι κανω σηνιαλο. :142:
Τελικα θα βαλω και τον πυκνωτη που εχω μπας και γλυτωσω την μπαταρια που την αλλαξα πριν απο 2 μηνες αφου,καθε φορα που σκαει η μπασια σε κοματια bit και hip-hop τα φωτα πεφτουνε τοσο εντονα στιγμιαια,που νομιζει οποιος με βλεπει απο μακρια οτι κανω σηνιαλο. :142:
Δημήτρη, βάλε στο P88 να εμφανίζει το βολτόμετρο στην οθόνη και δες τι παίζει με την τάση.......
Ένας πυκνωτής θα κάνει δουλίτσα (θα μειώσει το φαινόμενο) αλλά για να εξαφανιστεί θα πρέπει να βάλεις και κάποια από τις μπαταρίες για ηχοσυστήματα που είναι πιο γρήγορες στα περάσματα του χαμηλού.......
Καλορίζικο!! Καλές ακροάσεις παλικάρι μου! :107:
Mε τραγουδια ελληνικα και φυσικα καργα σκηλαδικα,η ταση πεφτη στα 13volt οταν κατεβαινει χαμηλα το μπασο.Με ξενη μουσικη δεν το δοκιμασαΔημήτρη, βάλε στο P88 να εμφανίζει το βολτόμετρο στην οθόνη και δες τι παίζει με την τάση.......
Ένας πυκνωτής θα κάνει δουλίτσα (θα μειώσει το φαινόμενο) αλλά για να εξαφανιστεί θα πρέπει να βάλεις και κάποια από τις μπαταρίες για ηχοσυστήματα που είναι πιο γρήγορες στα περάσματα του χαμηλού.......
Καλορίζικο!! Καλές ακροάσεις παλικάρι μου! :107: