To νεο μου σαμπακι

Reaction score
264
Απάντηση: Re: To νεο μου σαμπακι

Καλορίζικο και καλές μπασιές Τάκη.
Τελικα θα βαλω και τον πυκνωτη που εχω μπας και γλυτωσω την μπαταρια που την αλλαξα πριν απο 2 μηνες αφου,καθε φορα που σκαει η μπασια σε κοματια bit και hip-hop τα φωτα πεφτουνε τοσο εντονα στιγμιαια,που νομιζει οποιος με βλεπει απο μακρια οτι κανω σηνιαλο. :142:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: To νεο μου σαμπακι

Τελικα θα βαλω και τον πυκνωτη που εχω μπας και γλυτωσω την μπαταρια που την αλλαξα πριν απο 2 μηνες αφου,καθε φορα που σκαει η μπασια σε κοματια bit και hip-hop τα φωτα πεφτουνε τοσο εντονα στιγμιαια,που νομιζει οποιος με βλεπει απο μακρια οτι κανω σηνιαλο. :142:
Πριν βάλεις τον πυκνωτή σου μέτρα τα ρεύματά σου όταν παίζεις χαλαρά να δεις σε τι τιμή είναι και δες και σε τι τιμή πεφτει στις μπασιές.

Εγώ πχ είμαι στα 14,2 σε low ρυθμούς και στις τσίτες στις μπασιές να πέφτει το πολύ στα 13. Έχω μια μικρή πτώση τάσης στα φώτα(αλλά όχι στα μεσαία γιατί έχω XENON) αλλά δεν θα μπω και σε άλλα έξοδα για να μην παίζουν λίγο τα φωτάκια...:140:
Ίσως αργότερα μπει μια μπαταρία ηχοσυστήματος και αυτό είναι όλο.

Πρέπει όμως να μετρήσεις τα ρεύματά σου, μη πέφτεις κοντά σε κάνα 11 γιατί εκεί μπορεί να έχεις και πρόβλημα με τον ενισχυτή σου.:121:

Reaction score
49

Δημήτρη, βάλε στο P88 να εμφανίζει το βολτόμετρο στην οθόνη και δες τι παίζει με την τάση.......
Ένας πυκνωτής θα κάνει δουλίτσα (θα μειώσει το φαινόμενο) αλλά για να εξαφανιστεί θα πρέπει να βάλεις και κάποια από τις μπαταρίες για ηχοσυστήματα που είναι πιο γρήγορες στα περάσματα του χαμηλού.......

Καλορίζικο!! Καλές ακροάσεις παλικάρι μου! :107:

Reaction score
264

Δημήτρη, βάλε στο P88 να εμφανίζει το βολτόμετρο στην οθόνη και δες τι παίζει με την τάση.......
Ένας πυκνωτής θα κάνει δουλίτσα (θα μειώσει το φαινόμενο) αλλά για να εξαφανιστεί θα πρέπει να βάλεις και κάποια από τις μπαταρίες για ηχοσυστήματα που είναι πιο γρήγορες στα περάσματα του χαμηλού.......

Αν δεν το πουλησω το αμαξι εως τελος ιανουαριου τοτε θα βαλω μια μπαταρια EXIDE MAXXIMA οπως στις foto και αν παλι δεν δω φως θα βαλω και μεγαλητερο δυναμο(τωρα εχω το μαμα 70αρι που επισκευαστικε πριν απο ενα χρονο).Εξαλου θα μπουνε και πιο μεγαλα ηχεια εμπρος που θα θελουνε περισσοτερα ρευματα σε σχεση με αυτα που εχω τωρα.Αναφερωμαι στην παραπανω μαρκα μπαταριας καθαρα για λογους χρηματων αφου μπορω να αγορασω μια τετοια σε τιμη χωμα

Reaction score
264

Mε τραγουδια ελληνικα και φυσικα καργα σκηλαδικα,η ταση πεφτη στα 13volt οταν κατεβαινει χαμηλα το μπασο.Με ξενη μουσικη δεν το δοκιμασα

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster