To ονειρο εγινε πραγματικοτητα....

Reaction score
0
Επιτελους το ονειρο ενος CINEMA RΟΟΜ εγινε πραγματικοτητα.
Χρειαστηκαν 2,5 χρόνια για την ηλοποιηση του η οποια αρχισε με την αγορα του σπιτιου και την ανακαινιση του. (για να τα λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους εγω το μονο που ειχα στο μυαλο μου ηταν πως θα διαμορφωσω το "δωματιο" ΜΟΥ, υπολοιπα τα ειχα αφησει στην μελλουσα για τοτε γυναικα μου και νην τωρα).
Στην αρχη ξεκινησα με την διαμορφωση τοιχων και ταβανιου το οποιο κατεβηκε 30 περιπου εκατοστα απο την πλακα. Για καλυτερη μονωση και απομονωση απο το υπολοιπο σπιτι εβαλα 2πλη γυψοσανιδα και πετροβαμβακα 160 κιλων σε σαντουιτς. Αγορασα τα καλωδια για να τα εντοιχισω, ηχου και εικονας καθως και το ηλεκτικό πανι 100''. Το μονο μειον ειναι οτι δεν μπορω να βαλωHDMI 1,3 και εχω το απλο( Τεσπα...). Ωραια ως εδω ... απο χρωματα και φωτισμό ?? Κρυφός φωτισμός με απλες λαμπες φθωριου γυρο γυρω απο το ταβανι δινοντας το απαραιτητο φως του δωματιου και σποτακια εκατεροθεν απο το πανι. Χρωματα?? Το εβαψα ολο κοκκινο σκουρο με γκρι και λευκο ταβανι. Κουρτινα βελουδινη βυσσινη και καναπεδες σε γκρι σκουρο. Το επιπλο με τα μηχανηματα σε βεγκε. Και με τι το γεμιζουμε ??? Η αγορα της σειρας KLIPSH rf35 το 15' sub της MAGNAT σε συνδιασμο με τον pionner lx70 δεινει το απαραιτητο ηχο για τις ταινιες σε ολες τις εντασεις. Εικονα?? Δυσκολο εδω στην Καλαμάτα που βρισκομαι να αποφασισω για εικονα μιας και εχω την αισθηση οτι μονο εγω ασχολουμαι με το αθλημα εδω. Δρομο λοιπον για Αθηνα στα παιδια της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ (ευχαριστω τον Νίκο εκει για την βοηθεια του και για την εξυπηρετηση του) οπου εκει πακεταρα τον Οptoma 800x HD. Πηγη για θεαση το PS3. Αφου τα μαζεψα ολα αρχισα αμεσως δουλεια συνδεσμολολια κεντραρισματα κτλ κτλ.... Επιτελους εφτασε η ωρα για την θεαση της 1ης ταινια που δεν ηταν αλλη απο τον ΜΟΝΟΜΑΧΟ. Κατι η χαρα κατι η υπερενταση δεν κοιμηθηκα (παρα την κουραση μου οπως κανω συνηθως στις ταινιες) βεβαια περισσοτερο ενθουσιασμενος με το αποτελεσμα ημουν και ειμαι παρα με την εκβαση της ιστοριας του ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ.Το μονο που μου λειπει τωρα ειναι το τραπεζακι το οποιο ειναι υπο κατασκευη (Πατερας ξυλουργος οποτε με ριχνει λιγο :) )και η αγορα ενος κλιματιστικου μιας και ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες το δωματιο λογω της μονωσης, 12βαθμους κελσιου εξω 28 στο δωματιο χωρις θερμανση(οικονομια στο πετρελαιο)

Σε επομενο post θα ανεβασω και φωτος μια και αυτη την στιγμη δεν μπορω για να δειτε το καμαρι μου.

Ευχαριστω ολους τους συνφορουμιτες ολο αυτο το διαστημα που με βοηθησαν να καταλαβω και να διαβασω πραγματα με τα ποστ που δεν ηξερα για να πραγματοποιησω το ονειρο να εχω ενα δικο μου σινεμα

Ειναι ωραιο να πραγματοποιουνται τα ονειρα σου και σας ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ σε ΟΛΟΥΥΥΥΣΣΣΣΣ

Reaction score
0
Απάντηση: To ονειρο εγινε πραγματικοτητα....

Δυστυχως δεν εχω δικαιωμα να ανεβαζω συνημμενα αρχεια στο φορουμ. Τι πρεπει να κανω τις φωτος τις εχω ετοιμες.

Reaction score
1.844

Πας εκεί, τις ανεβάζεις, αντιγράφεις το link της κάθε μιας, πατάς το κομβίο
και επικολλάς το link. :403:

Reaction score
174
Ωραια πραγματα... καλοριζικα και να τα χαρεις με τη συζυγο (και τα κουτσουβελα συντομα)...

Reaction score
0

Οι φωτος που ειχα υποσχεθει!!!!!

Reaction score
384
Πως και εβαλες μονο 5 διακοπτες στον τοιχο?
:619:
Ωραιο δωματιακι και η ψευδοροφη ειναι ολα τα λεφτα!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: To ονειρο εγινε πραγματικοτητα....

Πως και εβαλες μονο 5 διακοπτες στον τοιχο?
:619:
Ωραιο δωματιακι και η ψευδοροφη ειναι ολα τα λεφτα!
Ειναι οι διακοπτες για τα φωτα και για το πανι Βεβαια ο ενας απο αυτους ειναι διακοσμητικος. Μλκ του ηλεκτολογου εβγαλε εναν διακοπτη παραπανω. Τον αφηνω για μελλοντικη χρηση γιατι ποτε δεν ξερεις σετι μπορει να χρειαστει.

Reaction score
0

Ωραια πραγματα... καλοριζικα και να τα χαρεις με τη συζυγο (και τα κουτσουβελα συντομα)...
Ευχαριστώ Ηλια να εισαι καλα και εσυ οτι επιθυμεις.

Reaction score
0

Μπράβο, πολύ καλό!!!!!
Πως και δεν έβαλες σταθερή οθόνη?

Καλές θεάσεις.
Ευχαριστω,

Το εχω μετανιωσει για την σταθερη οθονη.
Ομως πισω απο το πανι κρυβεται παραθυρο το οποιο δεν θελαμε να κλεισει. Το θεμα ειναι οτι τελικα μονιμα κλειστο ειναι απο το πανι οποτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης.
Αργοτερα ισως το καταργησω εντελως και βαλω σταθερη οθονη που δεν θα εχει και τα προβληματα με τις ζαρες.

Reaction score
173

Εγω βλεπω ενα υπεροχο δωματιο. Φιλε LekkasKo να εισαι γερός και να εχετε καλη ζωη!

Πραγματικα υπεροχο και σε χρωμα :126:

Reaction score
0
φιλε μου πραγματικα τώρα ζήλεψα...με βλέπω να σε επισκέπτομαι τα χριστούγενα που θα κατέβω καλαματα να τα περάσω με τους γονείς μου :) θα μπορούσα να κάνω κατι παρόμιο στο δωμάτιο μου στο σπίτι μου στην καλαματα αλλά δυστηχώς κατεβένω λιγες φορές πλέον λόγω μονιμης εγκατάστασης μου εδώ και καιρό στην αθήνα λόγω συζήγου και δυστηχώς το σπίτι μας εδώ δεν έχει τόσο μεγάλο δωμάτιο διαθέσιμο...μπράβο σου

Reaction score
0

Παιδιά ευχαριστώ πολυ για τα καλά σας λόγια.

Digital εννοειται πως οταν κατεβεις Καλαματα να ερθεις να με βρεις στην Αριστομενους δουλευω στην Millenniumbank. Θα σε περιμενω.

Και παλι σας ευχαριστώ!!!!!!

Reaction score
0
σιγουρα θα έρθω να δώ και λεπτομέριες να πάρω και καμια ιδέα :) καποια σκέψη μου περνάει από το μυαλό....τώρα μάλλον τα χριστουγενα γιατι αυτο το σαβατοκυριακο θα είμαι πιγμένος, εχω πολύ δουλεια στο καινουργιο κτιριο του hondos center και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξεμπερδεψω σχετικά γρηγορα. θα τα πουμε...εμένα το σπίτι μου ειναι στην τεντα απο πάνω,πανω απο το γήπεδο του στρατοπέδου

Reaction score
1.988

Αψογος φίλε!!!

Σου ευχομαι να το χαρείς και να το ''λιώσεις''....!!!!!!!1

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis