To dvd της...πεθεράς!!!

Reaction score
2
Παιδιά καλησπέρα,

Μου είχε ανατεθεί να αγοράσω ένα απλό dvd για την πεθερά, που θα έπαιζε σε μία απλή crt τηλεόραση, και επειδή δεν υπήρχαν ιδιαίτερες απατήσεις, της είχα αγοράσει ενα απλό μοντέλο της LG (DZ 9700) με λίγα χρήματα, διότι αφενός έχω κάποια εμπιστοσύνη (καλώς ή κακώς) στα προιόντα της LG, και αφαιτέρου, δεν υπήρχαν όπως είπα και πριν ιδιαίτερες απαιτήσεις (hdmi, κλπ).

Το πρόβλημα είναι ότι το εν λόγω player κάνει αρκετές διακοπές σε πολλές ταινίες, ειδικά αυτές των εφημερίδων, με αποτέλεσμα να έχει πληγεί ανεπανόρθωτα το κύρος και η αξιοπιστία μου απέναντι στην πεθερά μου, και πρέπει να δώσω άμεσα μια λύση.

Η απόδειξη δυστυχώς έχει χαθεί, οπότε το ενδεχόμενο επισκευής ή αντικατάστασης δεν "παίζει"...

Έχετε να προτείνετε κάτι απλό, οικονομικό και συνάμα αξιόπιστο, που τελικά να μας βγάλει ασπροπρόσωπους?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Από τη δική μου εμπειρία, θα πρότεινα να κοιτάξεις κάποιο Thomson. Έχω δύο στα δωμάτια των παιδιών εδώ και 3-4 χρόνια (ήταν τότε τα φθηνότερα που είχα βρει στο Praktiker), έχουν υποστεί έντονη κακομεταχείριση και ακόμα παίζουν τα πάντα.

Reaction score
14
Ένα φθηνό Pioneer και έχεις καθαρίσει.
Παίζει παντού, τα πάντα και...πάντα!
Το "σημερινό" μοντέλο νομίζω ότι είναι το DV-393.

Reaction score
2
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Γιατί έτσι με τα LG, Toshiba και Philips? Τι τρέχει? Γιατί απότι φαίνεται έτσι την πάτησα. Είπα, κάτσε να της πάρω κάτι που είναι σχετικά επώνυμο, για να μην έχουμε θέματα, και τελικά βγήκε μούφα!

Reaction score
3
Memis, κατ' αρχήν μην εμπιστεύεσαι τα δισκάκια των εφημερίδων για να πεις ότι φταίει το DVD σου. Μόνο δισκάκια από βίντεοκλαμπ (αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση) και από αγορά.
Όσον αφορά τις συσκευές, είναι θέμα το τι θα σου βγει. Πάντως Bluesky και Pioneer συνιστώ κι εγώ.

VG

Reaction score
0
Toshiba,LG,philips κυκλοφορουν κατι τραγικα μοντελα, ως φτηνά.
Εγω προσωπικα πηρα το GVG απο καρφουρ,το οποιο εχει λιγα προβληματακια με αυτα του club που εχουν τις κωλοετικετες πανω.

Reaction score
0
Thomson DTH252E.Το πήρα για την ξαδέρφη μου 69 ευρώ από Mediamarkt με Hdmi και firmware που αναβαθμίζεται για ελληνικούς υπότιτλους σε DivX και οι πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές τουλάχιστον όσον αφορά την εικόνα του.Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
Επίσης θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω,μακριά από Toshiba.Μιλάω από προσωπική πείρα μιας και έχω το 350 το οποίο συν τοις άλλοις έχει πάρει και διθυραμβικές κριτικές, αλλά μέχρι να φορτώσει Dvd και ειδικά επανενγράψιμμα σου βγάζει την ψυχή.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος