To PS3 σας κάνει θόρυβο;

Reaction score
7
Παιδιά νομίζω ότι έχω πρόβλημα με τον ανεμιστήρα...Αφού το ανάψω μετά από 30 λεπτά περίπου αρχίζει και ανεβάζει στροφές σε σημείο που ο θόρυβος είναι ενοχλητικός. Όταν π.χ βλέπω Blu-Ray είναι πολύ ενοχλητικός ο θόρυβος και σου σπάει τα νεύρα. Του κολητού μου το ps3 είναι ΑΘΟΡΥΒΟ. Σίγουρα κάποιες παρτίδες έχουν πρόβλημα. Διαπιστωμένο και από άλλα forums εξωτερικού π.χ. http://community.eu.playstation.com/showthread.php?t=75005 To θέμα είναι ότι εγώ το αγόρασα κυρίως σαν Blu-Ray Player και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και αν η Sony έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα. Το δικό σας κάνει θόρυβο; Βέβαια καλό θα ήταν να το τσεκάρετετε σε συνθήκες βραδυνής προβολής DVD/BD με χαμηλά τον ενισχυτή. Όταν βάζετε να δείτε ταινία χαμηλώνει ο θόρυβος ή συνεχίζει να περιστρέφεται στις ίδιες στροφές? Εμένα πάντως άπαξ και αυξήσει τις στροφές, δεν τις ρίχνει ακόμα και όταν δεν κάνεις τίποτα. Θα έλεγα πάντως ότι το δικό μου κάνει θόρυβο όσο ένα τυπικό PC (πράγμα απαράδεκτο για τέτοιου είδους συσκευή)

Reaction score
0
Εγώ απλά θα πω ότι είναι αθόρυβο απόλυτα.
Χθες συγκεκριμένα με φίλους παίζαμε για κάνα 2ωρο κ μετά έβαλα κ είδαμε το Hellboy. Φασαρία = μηδέν !
Μήπως να μιλούσες με την Sony ?

Reaction score
7
Εγώ απλά θα πω ότι είναι αθόρυβο απόλυτα.
Χθες συγκεκριμένα με φίλους παίζαμε για κάνα 2ωρο κ μετά έβαλα κ είδαμε το Hellboy. Φασαρία = μηδέν !
Μήπως να μιλούσες με την Sony ?
Αυτό είναι που με φοβίζει...να μιλήσω με τη Sony. Μόνο και μόνο στην ιδέα τρέμω με τις δικαιολογίες που θα μου πούν και ότι είναι φυσιολογικό και μπλα μπλα μπλα... Για αυτούς βλάβη θα ήταν μόνο αν δεν άναβε. Τέλος πάντων θα το παλέψω να δώ τι μπορώ να κάνω. Τρομάρα μου ήθελα και κονσόλα Made In Japan...

Reaction score
7
Αερίζεται καλά εκεί που είναι ή είναι στριμωγμένο σε κανα ράφι??
Όχι δεν είναι στριμωγμένο, δίπλα στην τηλεόραση είναι στο τραπεζάκι. Δοκίμασα οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση αλλά τζίφος. Τώρα το έχω και λίωνει στο Folding@Home. Ελπίζω όταν γυρίσω το απόγευμα από τη δουλειά να έχει καρβουνιαστεί να μου δώσουν άλλο.

Reaction score
62
Όχι δεν είναι στριμωγμένο, δίπλα στην τηλεόραση είναι στο τραπεζάκι. Δοκίμασα οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση αλλά τζίφος. Τώρα το έχω και λίωνει στο Folding@Home. Ελπίζω όταν γυρίσω το απόγευμα από τη δουλειά να έχει καρβουνιαστεί να μου δώσουν άλλο.
Το δικό μου, όταν το ανοίγω, δεν κάνει θόρυβο καθόλου. Μετά από λίγο τσιτώνει λίγο τα γκάζια, αλλά όχι σε σημείο να γίνεται ενοχλητικό, και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να ζορίζεται.

Reaction score
7
Το δικό μου, όταν το ανοίγω, δεν κάνει θόρυβο καθόλου. Μετά από λίγο τσιτώνει λίγο τα γκάζια, αλλά όχι σε σημείο να γίνεται ενοχλητικό, και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να ζορίζεται.
Όταν ζοριστεί μια φορα π.χ. στο Folding@Home και μετά βγείς στο ΧΜΒ ή παίξεις ένα dvd ή BD o θόρυβος μειώνεται ή συνεχίζει να γυρνάει σε υψηλές στροφές; Επίσης όταν είναι κρύο και το ανάβεις ή αντίστοιχα όταν είναι ζεστό και το σβήνεις, ακούς θορύβους συστολής-διαστολής του σασί;(ξέρεις τα γνωστα κρακ-κρακ που κάνουν και οι προβολείς όταν τους ανάβεις) Εγώ στο άναμα τους ακούω αμέσως πάνω στο λεπτό...τί να πώ, ίσως το δικό μου για κάποιο λόγο θερμαίνεται πολύ γρήγορα :(

GTX

Reaction score
39
Και το δικό μου που είναι japan δε κάνει καθόλου θόρυβο, καμιά φορά το drive ακούγεται λίγο αλλά μόνο αν είσαι εκεί δίπλα του. Πάντως ζέστη βγάζει μπόλικη.

Θορύβους από συστολή-διαστολή ποτέ.

Αμα λες οτι το έχεις σε μέρος που αερίζεται καλά πιστεύω θα έχει πρόβλημα. Ίσως δε πατάει καλά καμιά ψύκτρα??!!

Reaction score
7
Και το δικό μου που είναι japan δε κάνει καθόλου θόρυβο, καμιά φορά το drive ακούγεται λίγο αλλά μόνο αν είσαι εκεί δίπλα του. Πάντως ζέστη βγάζει μπόλικη.

Αμα λες οτι το έχεις σε μέρος που αερίζεται καλά πιστεύω θα έχει πρόβλημα. Ίσως δε πατάει καλά καμιά ψύκτρα??!!
Ναι και γώ πιστεύω ότι είναι προβληματικό :( Τώρα με ποιόν πρέπει να επικοινωνήσω πρώτα; Με τα Sony-Center που το πήρα ή απ'ευθείας με τη Sony-Hellas; Πάντως thanks για τις απόψεις σας παιδιά, ελπίζω να βγάλω άκρη με την Sony.

Reaction score
7
Δεν κοιτάς το προφανές; Μήπως έχει πιάσει κάτι το ανεμιστηράκι;
Από την αρχή έτσι έκανε. Απλά μετά άκουσα και τα PS3 φίλων και κατάλαβα ότι έχω πρόβλημα. Δεν ακούγεται μηχανικός θόρυβος σαν να έχει πιάσει κάτι, απλά γυρίζει πολύ γρήγορα με χρήση 30 λεπτών (και τι χρηση δηλαδη....απλά browsing στα menu του XMB)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: To PS3 σας κάνει θόρυβο;

Πάντως ζέστη βγάζει μπόλικη.
Περιεργο μου φαινεται. Ενω βγαζει πολυ ζεστη, οταν το κλεισεις δεν ειναι ζεστο, χλιαρο θα ελεγα:happy_9: Καμια σχεση με το ps2. Εκει μπορουσες να κρατησεις τον καφε σου ζεστο για ωρες"happy_1"

Reaction score
0
Επειδή έτυχε και είχα πριν 2 μέρες και ενός φίλου μου δίπλα στο δικό μου, μου έκανε εντύπωση.. το δικό μου (ευτυχώς!) είναι πολύ αθορυβο ενώ το άλλο εκανε λίγο θόρυβο(χωρίς βεβαια να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός..):crazy_3:

Reaction score
0
Επίσης όταν είναι κρύο και το ανάβεις ή αντίστοιχα όταν είναι ζεστό και το σβήνεις, ακούς θορύβους συστολής-διαστολής του σασί;(ξέρεις τα γνωστα κρακ-κρακ που κάνουν και οι προβολείς όταν τους ανάβεις) Εγώ στο άναμα τους ακούω αμέσως πάνω στο λεπτό...τί να πώ, ίσως το δικό μου για κάποιο λόγο θερμαίνεται πολύ γρήγορα :(
θορυβους απο συστολη διαστολη κανει και σε εμενα...
προβλημα ? για πειτε βρε παιδια...:smoking:

Reaction score
4
Επειδη το θεμα εχει παρει διαστασεις και οχι μονο εδω αλλα γενικα σε ολη την ευρωπη , θα ηθελα να σας πω επειδη λιγο το εψαξα οτι δεν ειναι προβλημα του ps3 αλλα του firmware του 1.6
Απλα με αυτο το firmware οταν αρχισει να δουλευει ο ανεμιστηρας δεν ξαναριχνει στροφες.
Για αυτο μαλλον οσοι εχετε αυτο το προβλημα να περιμενετε το καινουργιο firmware update απο την sony.
Αν θελετε περισσοτερες πληροφοριες απλα βαλτε στο google την φραση "ps3 fan noise problem" και θα πληροφορηθητε πληρως για το φαινομενο του θορυβου.:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: To PS3 σας κάνει θόρυβο;

Εγώ που δεν το έχω συνδέσει στο internet..................έμεινα με το 1.5.............και δεν το αλλάζω με τίποτα............τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο που θα βγεί το firmware που θα κάνει upscaling τα απλά dvd.........:prof:

Reaction score
0
Ήταν τόσο καλή η backwards compatibility που μας έδωσε το 1.6 που χαλάλι.... :happy_8: :crazy_1:
Έχω ακούσει και εγώ τον ανεμιστήρα μερικές φορές αλλά δεν μου φτάνει ποτέ σε ενοχλητικό επίπεδο.

GTX

Reaction score
39
Ψεύτης "happy_1""happy_1"
Τελικά και το δικό μου κάνει απλά δε το είχα προσέξει ποτέ, χτές που ήθελα να το διαπιστώσω τους άκουσα αλλά δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου μονό με mute.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.531
Members
38.458
Νεότερο μέλος
Das57