To Soundtrack του King Kong

Reaction score
6
To παρακάτω θα μπορούσα να το βάλω στα  movie news αλλά μια που είμαι φαν των soundtracks περισσότερο από το κανονικό…  :wink:
Τι σοι cinemusic  8)

Ο James Newton Howard θα αντικαταστήσει τον  Howard Shore στο soundtrack  τις νεας ταινιας του Peter Jackson King Kong.
Η ταινια περιλαμβάνει σχεδον 2 ωρες  μουσικης και φυσικά δεν πρόκειται να αντικατασταθεί ολόκληρη καθως εχουν μείνει μονο λιγες βδομαδες  στην διαθεση του Howard και ο Shore εχει παρουσιάσει ηδη έργο.
Τα κομμάτια του Shore εχουν  ηχογραφηθεί στην Νεα Ζηλανδία ενώ αυτά του Howard πρόκειται να ηχογραφηθούν στο Los Angeles.
O Jackson για αυτην την απρόσμενη αλλαγή δήλωσε :

Εχω απολαύσει την συνεργασία μου με τον  Shore ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα για το soundtrack του Lord of the Rings .
Παρολα αυτά τον τελευταίο καιρο είχαμε διαφορετικές απόψεις σχετικά με την μουσική προσέγγιση   του King Kong .
Αποφασίσαμε  αφού δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε να γίνει επιλογή κάποιου αλλού σύνθετη.
Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον James Newton Howard, ένα σύνθετη που θαυμάζω εδώ και χρόνια για τις δημιουργίες του.

Reaction score
49
To παρακάτω θα μπορούσα να το βάλω στα  movie news αλλά μια που είμαι φαν των soundtracks περισσότερο από το κανονικό…  :wink:
Τι σοι cinemusic  8)
Ανδρέα, την Τετάρτη θα πάρω το προγραμματάκι στα χέρια μου.....(Ξέρεις......wav)
Λογικά μέχρι την άλλη βδομάδα........ :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis