Tomb Raider: Anniversary

Reaction score
62
Οι φίλοι των Tomb Raider έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι!! Η Crystal Dynamics κυκλοφορεί μία επανέκδοση του πρώτου Tomb Raider, όμως πλήρως επανασχεδιασμένο. Το νέο (παλιό) Tomb raider έχει ακριβώς τις ίδιες πίστες με το πρώτο, αλλά με γραφικά επιπέδου Legend!! Επίσης οι γρίφοι έχουν μείνει οι ίδιοι, με επιπλέον όμως προσθήκες!!! Η μουσική κι αυτή στα γνώριμα κομμάτια του πρώτου, αλλά κι αυτή έχει υποστεί βελτιώσεις!! Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σύντομα για PS2 και PSP, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε και σε άλλες κονσόλες!!

Attachments

HV

Reaction score
0
Το διαβασα πριν 1 εβδομαδα στο αγαπημενο μου Gamespot..
Ευτυχως για μενα σταματησε να μου αρεσει η λαρα εδω και παρα πολλα χρονια.
Ειναι ωστοσο καλα νεα για την ξαδερφη μου :p

Reaction score
51
Οι φίλοι των Tomb Raider έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι!! Η Crystal Dynamics κυκλοφορεί μία επανέκδοση του πρώτου Tomb Raider, όμως πλήρως επανασχεδιασμένο. Το νέο (παλιό) Tomb raider έχει ακριβώς τις ίδιες πίστες με το πρώτο, αλλά με γραφικά επιπέδου Legend!! Επίσης οι γρίφοι έχουν μείνει οι ίδιοι, με επιπλέον όμως προσθήκες!!! Η μουσική κι αυτή στα γνώριμα κομμάτια του πρώτου, αλλά κι αυτή έχει υποστεί βελτιώσεις!! Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σύντομα για PS2 και PSP, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε και σε άλλες κονσόλες!!

Έχω διαβάσει το νέο εδώ και κανένα 2 μηνο, στο επίσημο site της EIDOS. Και μου άρεσε ως νέο.......
Ίσως να προτιμούσα το Tomb Raider II ("The Dagger Of Xian") που για μένα (οριακά) εξακολουθεί να είναι το καλύτερο......
Ακόμα κι έτσι όμως, το Anniversary θα μπει στη συλλογή μου.

Reaction score
62

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe