- Reaction score
- 62
Σύντομα για PS2, XBOX, PC. Πάντως μου φαίνεται ότι η LARA έκανε πλαστική μείωσης στήθους. Ίσως πρίν τη δυσκόλευαν στα ακροβατικά, λόγω κέντρου βάρους

Είναι ειδικό να μαζεύει την κυτταρίτιδα μιάς και τα έχει πιά τα χρονάκια τηςΤο σορτσακι δεν την κοβει;
Οι γυναικες ομως λενε οτι η ηλικια και το βαρος ειναι ασχετα με την κυτταριτιδα...Είναι ειδικό να μαζεύει την κυτταρίτιδα μιάς και τα έχει πιά τα χρονάκια τηςΤο σορτσακι δεν την κοβει;![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορει ....εχει 12 ΙΔΙΑ τευχη του "Κοσμος Του DVD" με την γνωστη ταινια :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: και ΠΡΕΠΕΙ να δει και τα 12 αντιγραφα .Το σορτσακι δεν την κοβει;
(Μπορει να μας απαντησει ο Δημητροπουλος)
Απ' ό,τι ξέρω κάπου μέσα Απριλίου.Δημητρη,ξερεις ποτε θα κυκλοφορησει το παιχνιδι η αρκησε στο οφθαλμολουτρο? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aρκεί να μη γίνει πάλι ό,τι και με AoD (Angel of Darkness) που μας είχαν ένα χρόνο στην αναμονή......Και τώρα έρχεται, και τώρα έρχεται.......Είχα βαρεθεί να τηλεφωνώ.........Απ' ό,τι ξέρω κάπου μέσα Απριλίου.Δημητρη,ξερεις ποτε θα κυκλοφορησει το παιχνιδι η αρκησε στο οφθαλμολουτρο? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Στην Ελλάδα Δημήτρη ή στην υπόλοιπη Ευρώπη???? :roll: :sad:Γιά όσους ενδιαφέρονται το Tomb Raider Legend ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου!
Νομίζω και Ελλάδα. Αν κρίνω από τα προηγούμενα που βγήκαν ταυτόχρονα!Στην Ελλάδα Δημήτρη ή στην υπόλοιπη Ευρώπη???? :roll: :sad:
Σήμερα κατέβασα τα νέα βιντεάκια του Legend!!!!!!
ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!
Κίνηση, περιβάλλον, η γυναικάρα μας............
Είμαι ήδη στην μπρίζα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χέσε μας ρε Τζόνυ!!!!!!Και που να δείτε γραφικά στο XBOX 360 !!!!!
Αμ σε βλέπω να τα σκάς ζεστά ζεστά!!Χέσε μας ρε Τζόνυ!!!!!!
Μη με βάλεις στο τριπάκι τώρα να πάρω 360........ :sad: :sad: :sad:![]()