- Reaction score
- 2
Τους ανακάλυψα τυχαία!Και ο λόγος που δεν τους βάζω στο ανάλογο thread προτάσεων είναι πως δίνω και link για να κατεβάσετε ολόκληρο το album.
Νομίζω πως το εξώφυλλο προιδεάζει για το εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου περιεχόμενο:
Και ο τίτλος προιδεάζει βέβαια:"Abandoned amusements".Πρόκειται για απαλή ηλεκτρονική μουσική την οποία όταν την ακούσετε πριν κοιμηθείτε σας εγγυώμαι ότι θα κοιμηθείτε εύκολα,γρήγορα και ευχάριστα!Φοβερά μελωδική μουσική ιδανική και για παραλίες το απόγευμα.Και πάνω από όλα δωρεάν!Καθώς το album δεν πωλήθηκε ποτέ, δόθηκε δωρεάν στο internet!Περιμένω τις απόψεις σας!
Ορίστε και το link:
PS:Να ενημερώσω και τους συντονιστές πως το συγκεκριμένο album δίνεται δωρεάν στο internet από το ίδιο το group και για αυτό το λόγο βάζω και το link.Δεν είναι παράνομο!
Καλές,χαλαρές ακροάσεις σε όλους!
Νομίζω πως το εξώφυλλο προιδεάζει για το εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου περιεχόμενο:

Και ο τίτλος προιδεάζει βέβαια:"Abandoned amusements".Πρόκειται για απαλή ηλεκτρονική μουσική την οποία όταν την ακούσετε πριν κοιμηθείτε σας εγγυώμαι ότι θα κοιμηθείτε εύκολα,γρήγορα και ευχάριστα!Φοβερά μελωδική μουσική ιδανική και για παραλίες το απόγευμα.Και πάνω από όλα δωρεάν!Καθώς το album δεν πωλήθηκε ποτέ, δόθηκε δωρεάν στο internet!Περιμένω τις απόψεις σας!
Ορίστε και το link:
Code:
http://rapidshare.com/files/224676389/Tonepoem_-_Abandoned_amusements.rar
Καλές,χαλαρές ακροάσεις σε όλους!