Toner εκτυπωτη

Μηνύματα
1.447
Reaction score
1.102
Καλημέρα, έχω έναν hp εκτυπωτη laser ο οποίος χρειάζεται μελάνι.Είναι ο m28a. Το toner του υπάρχει ανακατασκευασμένο και to αυθεντικό σε σχεδόν διπλάσια τιμή.
Υπάρχει περίπτωση η χρήση αυτών των ανακατασκευασμένων toner να δημιουργήσει πρόβλημα στον εκτυπωτή σε βάθος χρόνου? Υπάρχει δηλαδη ουσιάστικός λόγος να πληρώσει κανείς καινούριο toner?
 

ika

News
Μηνύματα
14.028
Reaction score
12.998
Δεν ξέρω για Toner, αλλά για μελάνια inkjet εκτυπωτή δεν βρήκα ποτέ κάποιο ανακατασκευασμένο που να βγάζει έστω και τις μισές σελίδες του κανονικού. Άλλο πρόβλημα δεν είχα, αλλά τα έκοψα τα ανακατασκευασμένα γιατί τελικά δεν άξιζε οικονομικά και νομίζω ότι στέγνωναν και πιο αργά στο χαρτί.
Δεν ξέρω κάτι PELIKAN συμβατά αν είναι καλύτερα από τα ανώνυμα
 

Μηνύματα
208
Reaction score
166
Δεν είναι ανάγκη να είναι ανακατασκευασμένο, υπάρχουν και συμβατά που είναι καινούρια. Εγώ τέτοια χρησιμοποιώ εδώ και μερικά χρόνια επίσης σε HP laser και δεν έχω κανένα θέμα
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.112
Reaction score
20.606
Υπάρχει περίπτωση η χρήση αυτών των ανακατασκευασμένων toner να δημιουργήσει πρόβλημα στον εκτυπωτή σε βάθος χρόνου?
Όχι.

Υπάρχει δηλαδη ουσιάστικός λόγος να πληρώσει κανείς καινούριο toner?
Στην περίπτωση της HP, η μηχανοσμός του toner cartidge περιλαμβάνει και το τύμπανο. Με κάθε αλλαγή με αυθεντικό καινούργιο cartridge, ο εκτυπωτής έχει καινούργιο τύμπανο, πράγμα που εγγυάται άψογη εκτύπωση.
 

Μηνύματα
1.447
Reaction score
1.102
Τελικά έγινε παραγγελία το αυθεντικό καθώς παραμένει ο εκτυπωτής εντός εγγύησης, οι 1000 σελίδες θα είναι όντως 1000 και τελευταίο και όχι τόσο σημαντικό είναι η ποιότητα εκτύπωσης.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
 


Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.611
Μηνύματα
2.867.844
Members
37.939
Νεότερο μέλος
geo kok
Top