Torroidal ή μοτέρ?

Reaction score
0
Φίλοι μου λέω και γω σιγά σιγά να αναβαθμιστώ από τους Hotbird 13 και Astra 19.2.
Με ενδιαφέρει να πιάσω βασικά από Nilesat 7W έως Astra 2 28.2E.
Συνεπώς τα ερωτήματα είναι
1. Toroidal ή μοτέρ στο πιάτο?
2. Σε περίπτωση μοτέρ ποιά διάσταση πιάτου είναι ικανή?
3. Σε περίπτωση toroidal να κοιτάξω μόνο γιά wanefrontier ( http://www.shls.gr/product.asp?catid=1100) ή να πάω και σε κάτι σαν αυτό (http://all-electronics-world.gr/ind...id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=56). Γιατί τόση διαφορά στη τιμή?
4. Σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι εύκολη η εγκατάστασή τους από ιδιώτη (έχω βάλει 2-3 πιάτα σε Hotbird και Astra αλλά αποκλειστικά σε αυτούς)

Και τέλος. Είστε διατεθειμένοι να βοηθήσετε αν έχω κάποια ερώτηση? :105::105::105:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Torroidal ή μοτέρ?

Απάντησεις...:109:

1) Torointal εαν θελεις να μην περιμέεεενεις να γυρίσει το πιάτο στο δορυφόρο που επέλεξες, αλλά και για να έχεις επιλογές να συνδέσεις περισοτερους ανεξάρτητους δέκτες με quad Lnb πχ.

2) 1,20 είσαι εντάξει και για Diseq μοτέρ, εκτός εαν ψάχνεσαι και πάς για περισσότερα, οπότε πλέον actuator και positioner εκεί για μεγαλύτερα απο 1,20 πιάτα... Σημασία έχει και ο χωρος που διαθέτεις για περιστρεφόμενο πιάτο.

3) Torointal βγάζουν αρκετοί , ξέρεις c(λ)opy, αλλά η Wavefrontier ηταν η εφευρέτης... πάντως και αλλα κάνουν , αλλά δες και τα επιμέρους χαρακτηριστικά πχ.κατασκευη, υλικό, κλπ. Εγώ εχω torointal wavefrontier με quad lnb και είναι μια χαρά εαν το ρυθμίσεις σωστά.

4) Ιδιώτη ? Θέλει μεράκι , ωρα , ταρατσα, φραπέ, κανα φίλο για βοήθεια στο στήσιμο, διάφορα εργαλεία , πυξίδα και αναγκαστικά πεδιόμετρο για ακριβή μετρηση...

Βοήθεια ηθική και πνευματική όση θές...:126:
μαζί σου είμαστε....:137:

Reaction score
0

Χαχαχα...Ευχαριστώ Πάνο.

Πόσα quadLNB έχεις εσύ? (από περιέργεια)
Βγάζεις με το wave τους δορυφόρους που με ενδιαφέρουν?
Δώσε μου στοιχεία ποιούς δορυφόρους στοχεύεις και τι ποιότητα έχεις. (αν θες public αλλιώς pm...πάλι αν θέλεις γιά να πα΄ρω ένα μπούσουλα)

Ξέχασα να πω ότι η περιοχή μου είναι Αθήνα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

4 quattro LNB για την ακρίβεια, με στόχευση Hotbird 13, Astra 19.2, Astra 2 28,2 , HellasSat 39...
Αυτη η φωτο είναι απο το προηγούμενο σπίτι, αλλά και στο καινούργιο συνεχίζει η ίδια εγκατασταση με πιο "συμμαζεμενα" τα καλώδια...:109:
Εχει και ενα κινητό βεβαια, αλλά αλλο αυτό...
και εγώ Αθήνα είμαι... Εχουμε και ενα συγκριτκό σε 2 εβδομάδες...

Η ποιότητα σήματος είναι πολύ καλή σε Hotbird, Astra, HellasSat και λιγότερο καλή σε Astra 2 (δύσκολος)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut