Toshiba 42'', 2 μοντέλα 1700 & 1900 Euro

Reaction score
0
Καλησπέρα,
8 μήνες συμβίωσης με την Toshiba των 1900 ευρώ, μπορώ να σου πω οτι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όταν την αγόρασα εγω κόστιζε 2700 ευρώ και ηταν η μοναδική που κυκλοφορουσε με αναλυση 1920x1080i. Τώρα υπάρχουν και καλυτερες βεβαια προτάσεις και πολύ περισσοτερες με ανάλυση 1080p. Προσωπικά είμαι ενθουσιασμενος με την εικόνα της από δορυφορικά υψηλής ευκρίνειας καναλια και απο DVD μεσω της HDMI. Εκτιμώ οτι ειναι πλήρως εξοπλισμενη, σου παρεχει πολλες δυνατοτητες ρυθμισης εικόνας. Πιστεύω οτι με τιμή 1900ευρώ στην παρουσα χρονική στιγμή είναι ότι καλύτερο στις 42 ίντσες. Λάβε υπ όψιν σου μονο τις όχι θετικές φήμες που συνοδεύουν το service της intersys. Eπίσης, ενημερώσου για το αν θα σε καλύψει η intersys σε πιθανή αγορά σου απο το technixx (αυτό βεβαια ισχύει για ολες τις ελληνικές αντιπροσωπείες κι όχι μόνο για την intersys).

Reaction score
0
ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΗΝ Toshiba Lcd 42 Pg 68 100 Hz Kai EΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΕΠΕΖΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ Dvd Player Hdmi ΝΟΜΙΖΩ Funai ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΤΑ 100 ΗΖ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ 720p Gia Emena ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ 1080p Sthn ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ Dvd Sta Video Club

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508