Toshiba 47Z3030DG Vs Samsung LE46F86B

Reaction score
0
Η 1η στοιχίζει γύρω στα 2.000 και η 2η κοντά στα 2.400 η ελάχιστη. Μήπως έχει δει κανείς την Toshiba να παίζει σε κάποιο μαγαζί της Θεσσαλονίκης; (την Samsung την είδα πολλές φορές και μου άρεσε τόσο σε HD όσο και σε SD σήμα)
Βέβαια παρά την 1 ίντσα λιγότερο και 400Ε περισσότερο η Samsung είναι κορυφαίο όνομα, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πάνελ παγκοσμίως και αυτή την στιγμή κλίνω ελαφρώς προς αυτή την επιλογή. Οποιαδήποτε άλλη γνώμη καλοδεχούμενη.

Reaction score
0
Απάντηση: Toshiba 47Z3030DG Vs Samsung LE46F86B

Μεταξυ των 2 σαφως η 2η ειναι καλύτερη...

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Toshiba 47Z3030DG Vs Samsung LE46F86B

Μεταξυ των 2 σαφως η 2η ειναι καλύτερη...
Είναι καλύτερη σε χαρακτηριστικά (στα χαρτιά δηλαδή).
Να πας να τις δεις όμως και τις 2 απο κοντά και αν είσαι τυχερός και τις βρεις στο ίδιο μαγαζί ακόμα καλύτερα.
Εγώ πήγαινα "φτιαγμένος" να πάρω την Samsung αλλά όταν την είδα να παίζει δίπλα-δίπλα με την Toshiba(Το ίδιο μοντέλο στις 37') πήρα την Toshiba.
Πρέπει όμως να ΤΟΝΙΣΩ οτι με ενδιέφερε κατα 80% το τηλεοπτικό σήμα και λιγότερο το ΗD, και στο τηλοπτικό σήμα -τουλάχιστον- η Toshiba (στα δικά μου μάτια) έπαιζε μακράν καλύτερα.
Τώρα βέβαια μην αναλωθούμε σε συζητήσεις του τύπου: στα μαγαζιά είναι κακιά η κεραία....είναι οι τηλεοράσεις αρύθμιστες....προωθούν αυτές με το μέγιστο κέρδος....κ.τ.λ.
Το ξέρω έτσι είναι αλλά δεν έχεις και πολλές επιλογές για να κάνεις την όποια υποτυπώδη σύγκριση.
Θεωρώ όμως οτι το να επιλέγεις αποκλειστικά και μόνο διαβάζοντας τα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά είναι λάθος.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba 47Z3030DG Vs Samsung LE46F86B

Είναι καλύτερη σε χαρακτηριστικά (στα χαρτιά δηλαδή).
Να πας να τις δεις όμως και τις 2 απο κοντά και αν είσαι τυχερός και τις βρεις στο ίδιο μαγαζί ακόμα καλύτερα.
--------------
Θεωρώ όμως οτι το να επιλέγεις αποκλειστικά και μόνο διαβάζοντας τα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά είναι λάθος.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την λογική.. δεν τις έχω δει τις συγκεκριμένες, άρα η θέση μου εκπορεύτηκε από τα χαρακτηριστικά.. αλλά όπως και να έχει, τα specs δείχνουν κάτι..
Εξ άλλου και η δική μου αγορά TV δεν καθορίστηκε απο τα χαρακτηριστικά, αλλά 1ον: από την τσέπη μου και 2ον: (κυρίως) σχέση τιμής προς ποιότητα αυτού που αγοράζω.. και, βέβαια, να ικανοποιεί και τις ανάγκες (επιθυμίες) μου.. και κατέληξα σε μια κατ' εξοχήν οικονομική και αξιοπρεπέστατη λύση (Full HD LG 37LF65 - 1029 Euros τότε, τώρα 950).. και γώ Samsung επιθυμούσα να έχω στο σπίτι μου, αλλά δεν επιθυμούσα το.. βίτσιο μου να το πληρώσω 60% επιπλέον (τότε)...

Πάντως σε μένα προσωπικά δεν λειτούργησε το τηλεοπτικό σήμα ως μέτρο σύγκρισης για την αγορά μου (εκεί που πήγα να δω όλες τις TV γενικώς, το σήμα που εκπέμπανε ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) αλλά το πώς θα ανταποκριθεί η TV σε ένα ποιοτικό σήμα εικόνας (BD κλπ.) και εκεί το ταπεινό μου TV ήταν άψογο... βέβαια, όταν είδα κάπoυ παραδίπλα και το αντίστοιχο της Sharp Aquos... τότε κατάλαβα πώς το.. άψογο γίνεται αψογότερο "happy_1"

Και αποδείχτηκε αργότερα ότι ο τρόπος αυτός επιλογής ήταν πιο σωστός, γιατί όταν ήρθε η TV σπίτι μου και κάρφωσα την κεραία, είδα ότι ανταποκρίθηκε μια χαρά (σαφώς πολύ-πολύ καλύτερη εικόνα από αυτήν που είδα στο μαγαζί)... και με τις χρωματικές ρυθμίσεις που έκανα μετά, το αποτέλεσμα λίαν ικανοποιητικό..

Συμπερασματικά: αν μπορείς δες και τις 2 με καλό σήμα και πάρε την απόφασή σου (αν και νομίζω ότι έχεις ήδη καταλήξει :smoking: )..

Υμέτερος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef