Toshiba 55' CRT προβολική!

MAD

Σιαρτάκιας
Μηνύματα
5.251
Reaction score
1.161
Εδώ η 55άρα, που μου έδωσε ο zizik, πριν 10 χρόνια? και δεν λέει να πεθάνει! παιζει κανονικά στο εξοχικό μέχρι τώρα! βέβαια στο καινούριο που ''χτίζεται'' τώρα, θα μπεί μια 55-60? σύγχρονη (αλλά φθηνή βεβαίως!), ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Δημήτρη το οφείλω, και θα το πώ και δημοσίως!!!
 

Attachments


Μηνύματα
12.828
Reaction score
10.048
Έχω δει στο μαγαζί του πατέρα μου μια τέτοιας τεχνολογίας πριν χρόνια.
 



MAD

Σιαρτάκιας
Μηνύματα
5.251
Reaction score
1.161
Τώρα θα αναρωτηθούν κάποιοι, γιατί κράτησα τόσα χρόνια μια τηλεόραση τόσο ''περασμένης γενιάς?'', η απάντηση είναι πολύ απλή (για μένα!), στο ''εξοχικό'' πάω για την θάλασσα, τους περιπάτους με παγωτάκι στην παραλία, και το ψάρεμα ασφαλώς, το κλάδεμα των δένδρων, και των λουλουδιών μου (έχω καμιά 20αριά τριανταφυλλιές), ΔΕΝ θέλω υπολογιστές, τηλεόραση κτλ. παρα μόνον περιστασιακά, για να μην είμαι τελείως ξεκομμένος από τον κόσμο, και για τα κινούμενα σχέδια των εγγονών! και εάν δεν ήταν τόσο ογκώδη, ίσως να την κρατούσα για άλλα τόσα χρόνια! δυστυχώς δεν χωρά σε αυτό που ''κατάφερα'' να φτιάξω τώρα, οπότε. . . . . . . . .
ΥΓ. Η σύζυγος πρότεινε να την κρατήσω στο μέρος που είναι τώρα, για να βλέπουν τα εγγόνια μου, και να με αφήνουν ήσυχο! το σκέπτομαι. . . . .
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.313
Μηνύματα
2.858.197
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top