Αγορασμενο απο expansys περυσι και εχει εναν χρονο εγγυηση.
Μαζι δινω ενα εξωτερικο bluetooth gps με μεγεθος μικροτερο απο σπιρτοκουτο ωστε να μπορειτε να κανετε χρηση του destinator 7 και του IGO 8 που εχω τοποθετησει στην καρτουλα 2 gb που επισης δινω μαζι .
Μαζι δινω επισης μια επιτραπεζια βαση USB και μια δερματινη pdair θηκη .
Εχει εξαρχης τοπθετημενη ζελατινα brando για προστασια οθονης .
Το μεγαλυτερο πελονεκτημα του ειναι η 3'' οθονη με αναλυση 480Χ800 η οποια βοηθα πολυ στην πλοηγηση με τα προαναφερομενα προγραμματα.
Εχει την τελευταια кщь 3,70 η οποια το εχει απαλλαξει απο τα bugs που ειχε μα τις παλιοτερες rom και ετσι λειτουργει αψογα με πολυ καλο σημα και χωρις ουτε ενα κολλημα.
Τιμη στα 220 ευρω .
Ειναι ευκαιρια αν σκεφτειτε οτι μονο το gps κοστιζει πανω απο 30 αν βαλεις και αλλα 30 η δερματινη θηκη και αλλα 50 η βαση.
Τωρα Ολα Μαζι τα δινω στα 170
Το τηλεφωνο g900 ενα εξωτερικο bluetooth gps με μεγεθος μικροτερο απο σπιρτοκουτο ωστε να μπορειτε να κανετε χρηση του destinator 7 και του IGO 8 που εχω τοποθετησει στην καρτουλα 2 gb που επισης δινω μαζι .
Μαζι δινω επισης μια επιτραπεζια βαση USB και μια δερματινη pdair θηκη .
Εχει εξαρχης τοπθετημενη ζελατινα brando για προστασια οθονης .
Το μεγαλυτερο πελονεκτημα του ειναι η 3'' οθονη με αναλυση 480Χ800 η οποια βοηθα πολυ στην πλοηγηση με τα προαναφερομενα προγραμματα.
Εχει την τελευταια кщь 3,70 η οποια το εχει απαλλαξει απο τα bugs που ειχε μα τις παλιοτερες rom και ετσι λειτουργει αψογα με πολυ καλο σημα και χωρις ουτε ενα κολλημα.
120 το τηλεφωνο απο το οποιο εχει χαθει το πενακι και θα δωθει με αλλο και οχι το δικο του και 30 τo gps .
Μπορει οποιος θελει να παραγγειλει το μαμα πενακι απλα εγω αφου το πουλαω δεν μπαινω στην διαδικασισ