TOSHIBA HD DVD EP10

Reaction score
0
Καλησπέρα, έχω αγοράσει εδώ και μία εβδομάδα το EP10.To έχω συνδέσει με τον Panasonic PT AX100 (HDMI) και έναν Pioneer 516 (Optical).Τολμώ να πω οτι έπαθα πλάκα με την εικόνα.Δεν περίμενα να δω τοσο μεγάλη διαφορα σε σχέση με το προηγούμενο DVD player που είχα...ήθελα να ρωτήσω όμως δύο πράγματα.
1.το έχω 1080p και η κίνηση είναι μια χαρα τόσο σε HD αλλα και DVD, έχει νόημα να το γυρίσω σε 24καρε ?
2.Την έξοδο του AUDIO να την έχω bitstream (την έχω) ή PCM ?

THANX

Reaction score
62
Όσον αφορά το πρώτο σου ερώτημα, τα 24 καρέ έχουν σημασία σε HDDVD, μιάς και το απλό DVD δεν υποστηρίζει 25 καρέ, αλλά 50. Επομένως, άφησέ το στο ΟΝ, για να μπορείς να έχεις 24 καρέ όταν βλέπεις HDDVD.

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα:
Όταν η επιλογή είναι στο Bitstream, τότε το player στέλνει τον ήχο στον ενισχυτή για αποκωδικοποίηση, χωρίς να παρεμβαίνει. Στο PCM η αποκωδικοποίηση γίνεται στο player και στέλνει τον ήχο στον ενισχυτή σε μορφή PCM. Επομένως αν έχεις ενισχυτή που αποκωδικοποιεί όλα τα φορμά τοπυ ήχου, την επιλογή την αφήνεις bitstream. Τώρα για τα νέα φορμά (lossless), επειδή νομίζω το ΕΡ10 δεν τα δίνει bitstream στον ενισχυτή, για να τα ακούσεις, πρέπει να τα πάρει σε PCM, δηλαδή η επεξεργασία να γίνει στο player...

Reaction score
0
Απάντηση: TOSHIBA HD DVD EP10

Ε, sorry που διακόπτω αλλά μήπως τα players της Toshiba από την οπτική έξοδο δίνουν μόνο DTS?..........:prof:

Reaction score
62
Σωστά!!! Για τα νέα format ήχου, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η HDMI, ή οι αναλογικές (αν έχει το player) !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster