Toshiba HD DVD EP30 ή Toshiba DVD X500;

Reaction score
0
Καλησπέρα.Ένας φίλος σκέπτεται να αγοράσει ένα εκ των δύο (ως dvd player).Εγώ είμαι κάτοχος του EP30 και θεωρώ ότι είναι εξαιρετικό dvd player,με πολύ καλά κυκλώματα εικόνας (vrs by anchor bay) και ήχου (sharc processor by analog devices).Το άλλο δεν το έχω δει.Ποιά είναι η γνώμη σας;

Reaction score
4
Απάντηση: Toshiba HD DVD EP30 ή Toshiba DVD X500;

ep 30

Ένα χρόνο το έχω και είμαι υπερικανοποιημένος

Λίγο αργό αλλά φοβερή εικόνα σε dvd

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Έχω και τα δυο player ,από την σύγριση που μπορώ να κάνω μεταξύ των δυο μπορώ να πώ ,ότι το XD 500 έχει λίγο καλύτερη εικόνα από το EP30 λόγω των ρυθμίσεων που έχει για (ευκρίνεια , χρώμα και αντίθεση).
Επιπλεον το XD 500 παίζει και ελληνικούς υπότιτλους σε divx ( με μέτρια ποιότητα εικόνα όμως )

Reaction score
84
Εξαρτάται τι βλαίπει περισσότερο. Αν βλέπει dvd περισσότερο ας πάει με κλειστά μάτια στο XDE-500 αν βλέπει και τα δύο και δεν θέλει να πάρει δύο διαφορετικές συσκευές (η δευ΄τερη blu ray) ας πάει στο EP-30.

Reaction score
0
Απάντηση: Toshiba HD DVD EP30 ή Toshiba DVD X500;

Έχω το Ε1 και το 500. Το 500 είναι καλύτερο κατά 5-10%. Αρκεί να σας πω πως είναι καλύτερο και απο το Hi-end Denon 1000 που έχει ένας φίλος, και τελικά προτιμάει το 500 παρά τις άπειρες ρυθμίσεις του 1000.

Reaction score
164
Eγώ χρησιμοποιώ το PS3 για αναπαραγωγή DVD. Το E500 είναι καλύτερο;
Το EP-30 πάντως μου φαίνεται καλύτερο από το PS3.
Αν και το Toshiba μου κάνει νερά. 3/4 φορές δυσκολεύεται να ξεκινήσει καν τα HD-DVD (μου βγάζει μήνυμα ότι ο δίσκος δεν είναι DVD και κολλάει) ή σταματάει την αναπαραγωγή και παγώνει.

Reaction score
140
Το toshiba το ep-30 έχω και εγώ πάνω στον Sanyo-z5 και εύχομαι να μην μου χαλάσει γιατί την κάτσαμε
Τέτοια εικόνα με τέτοια λεφτά είναι λαχείο !

Reaction score
27.127
Το EP-30 πάντως μου φαίνεται καλύτερο από το PS3.
Αν και το Toshiba μου κάνει νερά. 3/4 φορές δυσκολεύεται να ξεκινήσει καν τα HD-DVD (μου βγάζει μήνυμα ότι ο δίσκος δεν είναι DVD και κολλάει) ή σταματάει την αναπαραγωγή και παγώνει.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.

Reaction score
164
Έχω περάσει την τελευταία έκδοση firmware.
Επικοινώνησα με την ideal και μου είπαν να απευθυνθώ στην Intersys (Aχ Παναγία μου, βοήθα με!). Και το mailbox τους ήταν γεμάτο! :121:

Reaction score
25.505
εγω πρεπει να τσιμπισα το τελευταιο ep30 πριν ενα μηνα οποτε δεν ξερω αν εχει τοσο νοημα η συγκριση γιατι απο οσο ειχα ψαξει εκτος απο τον λημναιο (που του το πηρα) δεν πρεπει να εχει κανενας αλλος τετοιο.
παντως οντως παιζει εξαιρετικα καλα για dvd

Reaction score
2
Τελικά το παρήγγειλα και εγώ (φθηνό είναι άλλωστε), οπότε θα έχω άμεση σύγκριση (αν και δεν πιστεύω ότι θα υπάρχουν - αν υπάρχουν - μεγάλες διαφορές).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik